27.3.2013

Converse All Star White Leather

27th may with white converse 2

Muistanette, että olen haikaillut jo aika hyvän tovin valkoisten ja vieläpä nimenomaan nahkaisten tennareiden perään? Erityisesti Converset ovat olleet kuolaukseni kohteena. Noh, niinhän siinä kävi, että kotiini löytyivät Spartoon yhteistyön avustuksella omat valkoiset Converset, ja olen kyllä aika paljon odotellut sitä, että pääsen niitä vihdoin käyttämään. Jossain kohtaa odotuksesta tuli aivan liian pitkä ja kiusaus kasvoi ihan liian suureksi....

27th may with white converse 1

Kelithän eivät vieläkään suurimmksi osaksi oikein olisi kovin suosiolliset tällaisille liukaspohjaisille ja vitivalkoisille jalkineille, mutta olen tästä huolimatta urheana (tai uhkarohkeana) käyttänyt niitä jo peräti kahtena aurinkoisena päivänä. ;) Pompin sitten vesilammikoita kierrellen ja liukkaimmilla kohdilla hiirenhiljaa sipsutellen. Kengät ovat yhä valkoiset ja häntäluuni ehjä! Victory! Paikoitellen lumen, jään ja loskan alta paistaa peräti asfaltti. Tunnustan ottaneeni muutamat voittaisat tanssiaskeleet keskellä hervantalaista parkkipaikkaa.

Ja nahkatakki! Nahkatakilla pärjää jo kevään merkeissä, ainakin silloin, kun ei tuule. Alle niitä kuuluisia villapaitoja, niin johan tarkenee. Nahka ja villa, ehkä paras mahdollinen yhdistelmä nollakeleille. ;) Se muuten pätee myös noiden tennareiden sisällä: nämä olisivat aika kylmät muuten, mutta minäpä ovelana likkana, joka tungen kaikkiin talvijalkineisiini villapohjallisia, ängin sellaiset myös näihin (kokoon 39 ne sopii omaan jalkaani paremmin kuin erinomaisesti). Eipä palele varpaita!

Mulla on muuten nyt talven jäljiltä pitkäsä aikaa nahkatakkiin puketuneena aika pätevä olo. Joskus tunnen rotsissa oloni erittäin nuoreksi, tai sitten vähän liiankin vihaiseksi pahikseksi, mutta nyt on aika no-nonsense -fiilis. Paradoksaalista kyllä, rennot tennarit taitavat olla syy tähän tasapainoon, vaikka periaatteessa niiden pitäisi taata se, että myyjät kyselevät entistä ahkerammin kassalla papereita. (Villakangastakissa se on huomattavasti harvinaisempaa, olette ehkä kans huomanneet?) Joka tapauksessa, nyt on aivan sellainen fiilis, että kun haluan antaa itsestäni rennolla tavalla uskottavan "älä edes yritä kävellä mun yli, koska se vaan ei kannata" -vaikutelman, vedän niskaani rotsin. ;) Mulla oli tossa jokin aika sitten vähän sellainen epäsuoran tylytyksen hetki, joka kyllä sitten lopussa kääntyi minulle iloksi, mutta jolloin olisin toivonut alun alkaenkin huokuvani vähän enemmän tuota mainittua vibaa. Sellainen kun antaa myös itsevarmuutta itselle.

27th may with white converse 3 27th may with white converse 4 
Takki / Jacket: Selected Femme 
Farkut / Jeans: Acne Skin5 
Villapaita / Knit: COS 
Villahuivi ja villahanskat / Scarf and gloves: All Saints 
Vyö / Belt: H&M

Oikein mukavista mukavinta loppuviikkoa kaikille! :)

Sisältöyhteistyö

5 kommenttia :

Jose kirjoitti...

Toi nahkatakki on kyllä erittäin lääh! Näyttää just mukavalta päällä, ei sellaselta tiukalta ja kittanalta niinku mun alelöytö joka ei oo vielä ehtinyt yhtään venähtää. :D

Mä oon muutaman päivän vetäny mustat nahka-Conssit jalassa, aikamoiset kurakasat ovat jo... Huomenna vaaleanruskeiden nahkaisten Light Acousticien vuoro, niitten kans täytyyki sit olla huomattavasti tarkkaavaisempi.

Maria Morri kirjoitti...

Kiitti ^^ Heh joo, toi mun hyppely lätäköiden välillä ja parhaiden etenemisreittien valinta on kyl jotain aika hupasaa. x) Mies painelee meneen omien armeijamaihareidensa kanssa matalammat lammikot vaan karusti läpi ja meikä on vaan "iiks, ei voi, iiks, iiks" :D Noh, onneks on noi suoja-aineet, joilla voi suojella noita pintoja jonkun verran :)

Milex kirjoitti...

Gorgeousness.

Maria Morri kirjoitti...

Thanks!

casper+pearl kirjoitti...

gorgeous style, adoring your blog miss!
would love to see you wearing casper&pearl one day!

lots of love from the c&p girls,
casper&pearl blog
xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...