1.2.2013

Weekday avasi nettikaupan!


Bongailin tuossa jo viikko takaperin Weekdayn Facebook-yhteisöstä vihjausta nettikaupasta (oli jo aikakin!), mutta mitään tietoa ei ollut siitä, että lanseeraus tapahtuisi näin pian – nettikauppa avautui tällä viikolla. Ihan mahtavaa!

Weekday on yksi suosikkiliikkeistäni, ja siellä on aina ehdottomasti päästävä käymään, kun Helsinkiin (tai Tukholmaan) eksyy. Ehkäpä nyt tämä ikuinen kaipaus helpottaa, ja kaupunkireissuista tulee vähemmän pakonomaisia. Se ei toki tarkoita sitäkö, ettenkö enää liikkeeseen jalallani astuisi – käynhän mä yhtä kyytiä tsekkailemassa livenä Henkkistäkin!

Weekdayn kevään ja kesän 2013 mallisto on monipuolisen kirjava. Siitä löytyy sähäkkyyttä, huumoria, hiphoppia ja rokkia. Malliston teemana ovat moninkertaiset identiteetit, ja se näkyy esimerkiksi kulttuuriviittausten sujuvassa sekoittelussa. Värit ovat tuttuja Weekdayn värejä mustasta harmaan kautta valkoiseen, joskin toki valikoimasta löytyy myös väripilkkuja. Keväälle 2013 tyypillisesti mukana on myös ripaus sitä jo aiemmin mainitsemaani scifihopeametallia, ja urheilumaailman vaikutteetkin ovat vaatteista luettavissa. Mieslukijoidenkin kannattaa siellä huomata, että Weekday ei ole vain naistenvaateliike, vaan miehille on myös ärhäkkä osastonsa!

Klikkaudu tästä Weekdayn nettikauppaan!


Tässä vielä toiveasukollaasi Weekdayn valikoimasta: mikä tahansa vaalea neule, pillifarkut, futuristisen räyhäkkäät lenkkarit, peilimäisen scifihopeinen laukku (olen kuolannut tuota jo tovin, kertokaa mulle nyt, ettei siinä ole mitään järkeä :D) ja mutterisormus.Tuosta viimeksi mainitusta mutterisormuksesta tuleekin mieleeni muistoja... Meillä oli Saarijärvellä suuri korjaamohalli, jossa korjailtiin maansiirtokoneita ja harrastetttiin kaikenlaista jännittävää, mihin liittyi hitsaaminen, sorvaaminen ja muu mysteerimetallinen työskentely, ja siellä hajamielisen metallityöskentelijän jäljiltä lojui ympäriinsä kaikenlaista piensälää, myös, mitäs muitakaan, muttereita. Pienenä harakkana muistan pihistäneeni valikoimasta suunnilleen sormeeni sopivan teräksenvärisen mutterin, jota sitten pidin kiiltävänä aarteenani, vaikkei se ihan pysynytkään sormessani. Pitäisiköhän nyt antaa viimeinkin lahja sisäiselle lapselleni... :D


Kuvat: Weekday

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...