16.2.2013

Poudre Signée de Chanel

Olen viimeisen puolen vuoden aikana jotenkin naksahtanut päästäni pahemman kerran ja tullut hankkineeksi muutaman aivan ylihintaisen kasvotuotteen. (No mitäs uutta tässä nyt oikeastaan on?) Olen nimittäin vähitellen löytänyt korostustuotteiden eli highlightereiden ihmeellisen maailman ja alkanut ihan uudenlaiseksi harakaksi. Korostuspuutereiden ideana on siis muotoilla kasvoja – niitä leviteään kasvojen korkeimpiin kohtiin, yleisimpänä kulmaluu ja poskipäät. Vastaavasti varjostustuotteilla voi syventää kasvojen muotoa poskipäiden alta, ohimoilta ja leukapielistä.

Uusin hulluuteni, jota en edes viitsi yrittää selitellä sen kummemmin, on Chanelin tämän kevään meikkikokoelman Poudre Signée de Chanel, joka on hyvin haalea pinkin ja shampanjabeigen välimuoto. Sen ympärille onkin rakentunut jo joulukuusta lähtien blogosfäärissä vahva hype, ja tämä Limited Edition -tuote luultavasti myy itsensä loppuun vauhdilla. Enpä ole meinaan ainoa täysin tärähtänyt harakka! Noh, tässä toki avustamassa ostopäätöstäni olivat Stockmannin (*) kanta-asiakaslahjonnat.

poudre signée de chanel 4

Mikä tekee juuri tästä korostustuotteesta kokoelmassani erityislaatuisen on sen erittäin hienojakoinen, mutta erittäin runsaspigmenttinen rakenne. Aikaisemmat tuotteeni ovat vaihtelevasti glitterpommeja tai överimetallisia hohtopommeja (ja ah niin ihania!), joten meikille-joka-ei-näytä-meikiltä oli paikkansa. Erityistä on myös puuterin pinnassa oleva upea logokuviointi, jota tietysti kukaan ei meinaisi raaskia sotkea käyttämällä tätä överituotetta. Voin kuitenkin sanoa, että kerran se vain kirpaisee.

Puuteri jättää kasvoille glitterhilujen ja metallisen kiillon sijasta himmeän hohteen, jota voi halutessaan kerrostaa voimakkaammaksi. Hienojakoisen koostumuksensa ansiosta se on varsin armollinen ihohuokosia kohtaan (yleensä korostustuotteet korostavat myös niitä vähän tarpeettoman paljon), ja tuote myös pysyy kasvoilla koko päivän.

poudre signée de chanel 3

Ylellinen puuteri tulee ylellisessä pakkauksessa. On siinäkin silti epäkohtansa. Sormenjälkiä magneetin tavoin itseensä keräävä muovirasia on taattua upeaa Chanelin estetiikkaa, ja se tulee samettipussukassa, joka niin ikään kerää itseensä nöyhtää, karvoja ja pölyä. Everybody wants Chanel. Pussukassa on mukana myös sieniapplikaattori, jolla puuteria voi levittää kasvoille, mutta tykkään kyllä käyttää enemmän ihan kasvosiveltimiä.

Ilman tätä tuotetta voi aivan hyvin elää. Niin voi ilman montaa muutakin asiaa.


poudre signée de chanel 1 poudre signée de chanel 8 poudre signée de chanel 5 poudre signée de chanel 6

Mukavaa loppuviikonloppua kaikille! ^^

(*) = mainoslinkki


P.s. Muistakaa käydä äänestämässä Lumin bloggaajakilpailussa, äänestämällä osallistuu nimittäin lahjakortin arvontaan! :)

3 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Mä vastustan edelleen tuon ostamista. Vaikka se on niin nätti <3 Yritän edelleen vakuuttaa itselleni, että 2011 holiday kokoelman korostuspuuteri (ja ne miljoona muuta, jotka mulla on) on ihan tarpeeksi..

Anonyymi kirjoitti...

arvoinen lukea. Mielestäni oli erittäin informatiivinen kuin olen ollut tutkia paljon viime aikoina käytännön asioissa, kuten puhut ...

Maria Morri kirjoitti...

HeidiB, hih ;) Mä voin vakuuttaa sut: se on ihan tarpeeksi. :) Vaikka mikäs meitä harakoita vakuuttaisi, toisaalta? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...