19.2.2013

& Other Stories -nettikauppa aukeaa 8. maaliskuuta!

Nyt on kuulkaa se odotettu päivä tiedossa & Other Storiesin nettikaupan avautumiselle! Suomalaiset voivat tehdä ostoksia tästä uudesta putiikista 8. maaliskuuta alkaen. Kauppa tulee löytymään osoitteesta http://www.stories.com/ .

Myös tuotekuvia on alkanut blogosfäärissä levitä aika lailla. On kyllä pakko sanoa, että COS tulee edelleen hyvin vahvasti mieleen, mutta eipä se kyllä haittaa allekirjoittanutta. Mielenkiintoisena huomiona merkillä tulee muuten olemaan valikoimassaan myös kosmetiikkaa. Onpa jännittävää nähdä, onko kosmetiikkatuotteiden laatu tyyliä H&M uusissa paketeissa, mutta ainakin ne paketit herättävät minussa paljon enemmän kiinnostusta kuin Henkkiksen välillä aika... paljon minua värikkäämmälle yleisölle suunnatut tuotteet. :D Näin ne paketoinnit, esillepanot ja mielikuvat myyvät, tai vastaavasti jättävät myymättä.

Alla vielä maistiaisia kevään ja kesän 2013 mallistosta. Lisää bongauksia voi maistella & Other Storiesin Tumblr-blogista.


Kuvat: & Other Stories

1 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Woow en tiedä miksi, mutta tuosta laukusta tulee todella paljon mieleen jotain PS11 Mini Classic meets GUESS by Marciano! :D Samaten nuo mustat korkkarit sydänjutulla, Minna Parikkaa? Nojoo ei siis näytä pahalta, tykkään kyllä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...