28.2.2013

Nike Free

Olen ihastunut Conversejen jälkeen Niken Free-sarjan lenkkareihin. Valikoimassahan on olemassa sekä Training-kenkiä salikengiksi, että myös ihan juoksuun varta vasten tarkoitettuja Run-malleja. Lisäksi on pelkkä Free-malli, joka ilmeisesti on myös tarkoitettu juoksuun. Kenkämallin perässä oleva luku imeisesti viittaa kengän pohjan malliin. Vähän turhan monimutkaista, sanoisin kyllä, kun näitä eroja ei missään ole erikseen rautalangasta kuluttajalle väännetty.

Joka tapauksessa, Niken Free -kenkiä on näkynyt viimeisen vuoden aikan aika runsaasti tyyliblogeissa. Erittäin yleistä on käyttää lenkkareita osana siistiä arkiasua, siis muuallakin kuin lenkillä tai salilla. Huolitellut yksityiskohdat rentoon sporttisuuteen yhdistettynä on muutenkin tämä kauden juttuja. Kaikki korkkareita vieroksuvat lienevät innoissaan? ;) Siis vihdoinkin jalkaystävällistä ja käytännöllistä muotia. :D Luulenpa, että tietynlainen virtaviisaisuus ja sirous on tässä se, mikä ainakin muhun vetoaa. Yleensä on tottunut näkemään lenkkitossut ja muutkin treenikengät vähän möhkälemäisinä ja ristiriitaista kyllä, kömpelöinä jalkineina.


Kivaa joka puolella muutenkin vellovassa lenkkaritrendissä on se, että kun trendi aikaa myöten väistyy, kaikilla on valmiina ainakin jotenkuten urheiluun soveltuvat jalkineet. ;) Toisin kuin kolumnisti Virpi Salmi, mä uskon trenditreenamisenkin myönteisiin ja pitkäaikaisiin, kestäviin vaikutuksiin. Eikä fyysinen kyvykkyys todellakaan sulje älyllisyyttä tai henkistä kapasiteettia ulos, päinvastoin – kolme nimeä: Bruce Lee, Arnold Schwarzenegger ja Dolph Lundgren. Nuff said.


Omat suosikkini ovat ihan perustavanlaatuiset mustavalkoiset kengät, kuten nyt arvata saattaa. On tosin myönnettävä, että erilaiset värit ovat näissä kengissä yhtä lailla vetäneet puoleensa, mikä on vähän hämmentävää. Mut siis kattokaa nyt noita kaikkia ihania värejä! En olisi uskonut haaveilevani neonpinkeistä lenkkareista jakun ja sporttisen yläosan tai nahkatakin kaveriksi. Mitä tästä taas kerran opimme? Never say never. Pätee elämään muutenkin! Tästäkin huolimatta oma valintani ovat siltikin ne mustavalkoiset, jotka käyvät aina kaiken kanssa, ja joihin en edes teoreettisesti voi kyllästyä neonvärien mentyä pois muodista. :D

Alla olevan kollaasin jalkineet löytyvät Spartoon valikoimasta.

Tsekatkaa nyt silti vielä tämä Tiffany-väreihin puettu lenkkaripari. Aika ihanan överiä. x)

Kuva täältä
Sisältöyhteistyö

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...