23.2.2013

Hohdetta kasvoille – Poudre Signée de Chanel

with and without chanel poudre signee 6

Kirjoittelin aiemmin överihankinnastani, joka siis oli Chanelin korostuspuuteri, kera kauniiden lähizoomailukuvien, mutta tuolloin en ollut vielä päässyt kuvaamaan teille sitä tärkeintä, eli miltä tämä ihanuus näyttää iholla! Siinä vasta onkin muuten haastetta, voin kertoa – kun koko tuotteen idea on tuoda iholle hehkua, joka ei huuda ja kilju "katsokaa näitä keijukaispöyhiukkasia!" on aika hemmetin vaikeaa saada tuota eroa kameralla tallennettua. Vaan jospa kuitenkin yritetään.

poudre signée de chanel 4

Tässä alla siis ilman Poudre Signée de Chanelia (meikkipohja antaa itsessäänkin ihan vähän kaunista hohtoa, mikä tulee kasvojen korkeimmilla kohdilla aika selvästi esiin):

with and without chanel poudre signee 2 with and without chanel poudre signee 3

Tuossa muuten oli kulmaluulle jo eksynyt  samaa shampanjaista, ihan vähän kiiltävää luomiväriä kuin liikkuvalla luomella, eli tuo kiiltely noissa kahdessa edellisessä kuvassa sillä alueella ei ole mun luonnollinen ihoni, valitettavasti, muttei myöskään Chanel.

Vaan tässä alla nyt sitten Poudre Signée de Chanel iholla (poskipäillä, kulmaluulla, ohimolla, nenänvarressa):

with and without chanel poudre signee 8 with and without chanel poudre signee 5 

En tiedä, tekeekö kenellekään hyvää tarkastella omaa ihoaan ihan näin läheltä (vaikka yllättävän hyvältä toi nyt tossa näyttää verrattuna joihinkin muihin kuviin mun ihosta), mutta siinäpä nyt kuitenkin on. :D Laskekaa hajakarvat.

Kuten kuvista huomaa, korostuspuuteria on todella vaikea havaita (ellei zoomaa tosiaan noin lähelle kuin vikassa kuvassa), mutta jotain siellä joka tapauksessa on. Livenä kolmiulotteisesti liikkuvalla iholla eron huomaa paljon selkeämmin, puuteri hohtaa kauniin himmeästi. Just hyvä silloin, kun ei kaipaa metallisen paahtavaa lookkia tai selkeästi erottuvia, suurikokoisia hilusia. Tosin, olen mä kyllä tykästynyt myös siihen metallisen paahtavaan...

Mukavaa viikonloppua itse kullekin! ^^

P.s. Jee, olen tällä hetkellä kakkossijalla Lumin stailauskisassa, kiitos teille kaikille, jotka olette tähän mennessä äänestäneet minua! :) Jos et vielä ole saanut aikaiseksi, niin kannattaa käydä äänestämässä NYT, pelissä on meinaan mukana 150 euron arvoinen lahjakortti.... ;)

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...