11.2.2013

Äänestä suosikkiasi ja voita LUMI-lahjakortti!

Laukku- ja asustemerkki LUMI pyysi minua mukaan aika jännittävään kisaan, jossa bloggaajat saavat lainata laukun kevään ja kesän 2013 mallistosta ja stailata sen oman tyylinsä mukaisesti. Lähdin tietysti mukaan hetkeäkään epäröimättä, onhan mullakin historiaa LUMIn rakkaan Supermarket Bagin kanssa. Yleisö saa äänestää Facebookissa suosikkistailaustaan, ja porkkanana teille äänestysaktiivisille on 150 euron arvoinen LUMI-lahjakortti! Miehekkäätkin siellä, kannattaa aktivoitua, jos nimittäin naisten laukkupuoli ei nappaa, niin merkin Mhann-mallistosta löytyy myös oikein kelpoja veskoja. ;)

Äänestysohjeet:
1. Mene LUMIn Facebooksivulle I Love Lumi
2. Tykkää (like) suosikkistailauskuvastasi, kuvat löytyvät kaikki samasta albumista
3. Äänestysaikaa on helmikuun loppuun, voittaja julkistetaan 1. 3.

Bloggaajakisailun jälkeen avataan sitten muuten uusi kisa teille kaikille lukijoille... :)

Tässä oma stailaukseni Nelli-laukun kanssa:


Valitsin stailattavakseni Nellin, koska mua houkutti sen rento ulkomuoto ja pitkä olkahihna. Mulla on aina laukkuosastoilla silmät auki olkahihnallisen laukun perään, koska mun kapeilla olkapäillä on välillä vaikeuksia tavanomaisten olkalaukkujen kanssa – ne vaan meinaa luistaa pois. Lisäksi olkahihnallista laukkua voi pitää joko yhdellä olkapäällä, tai heittää sen pään yli, tarpeen ja fiiliksen mukaan. Olkahihnan saa myös halutessaan irrotettua, ja lyhyet kantokahvat mahdollistavat lisäksi vielä vähän lisää muuntelua laukun kantamiseen. Ei siihen mun 13-tuumaista läppäriä mahdu, mutta jos omistaisin tabletin, sellainen sinne sujahtaisi helposti. Nelli on myös ihan unelmaisen pehmeää nahkaa, niin hurjan kaunis.

Kisan voittanut bloggaaja saa valitsemansa laukun itselleen, eli jos haluatte nähdä jatkossakin lisää stailauksia saman laukun kanssa, kannattaa tietysti äänestää minua. ;) Kilpailu on kova, mukana on paljon niin upean tyylikkäitä ihmisiä!

lumi7 lumi8

Yhdistin Nelli-laukun Mangon yhtä pehmeään nahkatakkiin, Weekdayn teräväkärkisiin nilkkureihin, All Saintsin miestenpuolelta löytyneeseen ympyrähuiviin ja mustiin pillifarkkuihin. Yksinkertaista, mustaa, nahkaa, ymmärrätte ehkä idean.

lumi4 lumi5
lumi3 lumi6

Sitten vain äänestämään suosikkia!

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Moi

Kertoisitko LUMIlle eteenpäin, että tuo heidän arvontansa rikkoo Facebookin käyttösääntöjä.

" Et saa käyttää Facebookin toimintoja tai ominaisuuksia kampanjan rekisteröitymis- tai osallistumismenetelmänä.

Rekisteröitymisen tai osallistumisen ehtona ei esimerkiksi voi olla seinäjulkaisusta tykkääminen, julkaisun kommentoiminen tai kuvan lataaminen seinälle.

Facebookin toimintoja tai ominaisuuksia, kuten Tykkää-painiketta, ei saa käyttää kampanjan äänestysmenetelmänä.

Voittajille ei saa ilmoittaa Facebookin kautta. "


http://www.arvonnatjakilpailutfacebookissa.info/ <-- lisää tietoja + linkit FB:n käyttösääntöjen relevantteihin kohtiin.

Minusta on kivaa, että merkit järjestävät kilpailuja, joissa jengi voi voittaa kivoja asioita. Mikä risoo päästä on se, ettei merkkien PR-puolella viitsitä vaivautua selvittämään yhteisöpalveluiden käyttösääntöjä. Monet mainostoimistot/viestintäammattilaisetkaan eivät ole kartalla ja heille nämä käyttösäännöt tulevat puskista. Sitten perustellaan kamppiksia mm. argumenteilla "me ollaan nähty muidenkin tekevän tällaista".

Kiitos ja anteeksi! <3

Maria Morri kirjoitti...

Viestisi on välitetty eteenpäin (tokihan olisit voinut sen tehdä suoraan itsekin) :) Toivottavasti asia on kunnossa!

Maria Morri kirjoitti...

Sain vastauksen Lumilta, ja he toki tarkistavat viimeisimpiä sääntöjä vielä uudestaan, mutta heidän tulkintansa mukaan pitäisi olla ok. :)

Nna kirjoitti...

Moi!

Satuitko kiinnittämään huomiota lyhyempien kantohihnojen kiinnitykseen, oliko ne niitattu vain nahkaan vai tukevammin myös vuorikankaaseen tai muuhun tukimateriaaliin? Minulla on vanhempi malli tuosta laukusta, ihanan pehmoista nahkaa! Mutta toinen kantohihnoista irtosi repien laukun nahkaan monen sentin reiän =/ Otin Lumiin yhteyttä, mutta vahinkoa ei korvattu, koska vuoden takuuaika oli umpeutunut. Heille ei ollut tullut vastaan samanlaista vahinkoa joka olisi aiheutunut "normaalikäytöstä", mutta kuulema esim. rinkan tarttuessa ovenkahvaan se oli jollakin revennyt. Itselläni rinkka irtosi laukkua pakatessa, kun sulloin tavaraa laukkuun toisella ja pidin hihnasta kiinni toisella kädellä. Odottaisin kyllä laukun selviytyvän ehjänä näistäkin tapahtumista :P

Käytin laukun suutarilla, joka kehui laukun nahkaa, mutta kauhisteli kantohihnojen järjetöntä kiinnitystapaa (hihnat on siis niitattu ja ommeltu vain pehmeään nahkaan, ilman mitään tukimateriaalia). Suutari sai reiän paikattua suht huomaamattomasti, ja vahvisti samalla muutkin kiinnitykset, joten toivon laukulleni vielä pitkää käyttöikää.

En pääse itse tutkailemaan Lumin uutta mallistoa livenä, joten siksi sinulta kyselen :)

Maria Morri kirjoitti...

Moikka Nna!

Onpa kurja tuo kokemuksesi, voin vain kuvitella miten paljon harmittaa tuollanen! :/ Ja ehdottomasti kyllä pitäisi laukun kestää tuollainen minunkin mielestäni. Mutta onneksi kuitenkin suutari sentään pystyi korjaamaan asian!

Tsekkasin laukun (en ole vielä lähettänyt sitä takaisin), ja kahvaa ei käsittääkseni ole niitattu vuoreen asti, vaan se on ikäänkuin vuoren ja nahan "välissä" tuo kiinnityksen toinen puoli. Tunnustelemalla kädellä kuitenkin huomaa, että siellä toisella puolella on ylimääräinen nahkapala, jonka läpi niitit menevät, eli olisiko se sitten sitä tukimateriaalia?

Nna kirjoitti...

Kiitos nopeasta ja tarkasta vastauksesta! :)

Hieno juttu, että kantorinkkojen kiinnitystä on parannettu entisestä. Tiedä vaikka joskus tulisi ostettua sama laukku toisessakin värissä, niin paljon olen omastani tykännyt :)

Mukavaa kevättalvea sinulle, Maria!

Maria Morri kirjoitti...

Nna, ole hyvä, oli kiva jos tästä oli apua sinulle. :) Tuo laukku on kyllä niin kaunis ja pehmoinen, että muakin jo alkaa houkutella ostaa se omaksi! Mutta jos nyt katsotaan tää kisa kuitenkin eka loppuun asti... :D

Hyvää kevättalvea ja aurinkoisia päiviä myös sinulle! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...