5.1.2013

Vuoden ensimmäinen

Tällaista päällä tänään!

fifth 4 fifth 11 fifth 1

Ihan ensiksi on pakko mainita, että tuo ihana ja pehmeä, kaulaani kietoutunut ympyrähuivi on joululahja mummltani. Se on kashmirvillainen Global Accesoriesin ihanuus, joiden kaveriksi sain myös värikoordinoidusti harmaat villasormikkaat. Useampaa talvitakkia en sentään tällä hetkellä käytä, ja välillä voikin ulkopukeutuminen tuntua sen takia vähän tylsältä, joten huivit ja kädenlämmikkeet ovat oiva tapa vaihdella talvista tyyliä. Jalkineet toki myös.

Päällä siis Ne Uudet Tulokkaat, eli selkeämmin sanottuna Marc O´Polon ihanat kengät (Spartoon kautta), Filippa K:n rakas vuosikausia jo moitteettomasti palvellut villatakki, Vero Modan ohut, venekaula-aukkoinen lököpaita ja Dr Denimin vakkarifarkut, joita on muuten alettu ympäriinsä tituleerata farkkuleggingseiksi. Mun mielestä se ei kyllä ole ihan täydellisen oikea nimitys, kas kun materiaali on kuitenkin paljon paksumpaa, kestävämpää ja muotonsapitävämpää kuin tavisleggareiden puuvillatrikoo, ja muutkin farkkujen tunnusmerkit täyttyvät vyölenkkejä, vetoketjuja ja takataskuja myöten, mutta nojoo, yhtä mukavat ja joustavat ne kyllä ovat kuin leggingsit!

Ymmärrän toisaalta kyllä tuon nimityksen, mutta se on silti jossain määrin harhaanjohtava. Jokuhan vois kelata, että on siinä leggareilla hintaa (45-50 € paikasta riippuen), vaikka oikeastaanhan ne ovat lähinnä ihan siedettävän hintaiset... no, oikeat housut. :D Olen suositellut ennenkin, mutta suosittelen taas. Mainittava ansio on myös se, että näistä päälle mahtuu yksi ja sama koko huolimatta lähes kymmenen kilon painonvaihtelusta. Pretty amazing, aika monesta muusta farkkumallista joutuisi jo joulun jälkeen ostamaan kokonaan uuden koon.

fifth 7

Huomatkaa myös tuo sähäkän violetti, lähes neonvioletti kynsilakka, joka on yksi kolmesta joululahjasta itselleni. Illamasquan Jo´mina on kuin tehty kesään, mutta se saa energisyydellään nyt piristää myös talven harmautta.

Saappaatkin saavat nyt aika hyvin käyttöä kyllä, täytyy sanoa. Ihan loistavat kengät! Mutta minkäs teet, kun on niistä ensin koko syksyn päässään pyöritellyt ajatuksia ja unelma-asuja, sitä on aika vaikea irrottautua niistä sitten, kun ne lopulta ovat itsellä. Ymmärrätte ehkä tunteen? Tämä asu myös demonstroi erinomaisesti sen, mistä niissä pidän erityispaljon: saappaat lisäävät ihan omanlaistaan chiciä, erityisesti tummien farkkujen ja hienostuneiden laukkujen kanssa. Tsekatkaas, miten stailasin ne viime vuoden viimeisenä päivänä.

fifth 5 fifth 6 fifth 2
Villatakki: Filippa K
Paita: Vero Moda
Farkut: Dr Denim - Plenty
Kengät: Marc O´Polo (saatu Spartoon kautta)
Olkalaukku: COS
Kashmirhuivi: Global Accessories
Kynsissä Illamasqua - Jo´mina 
fifth 8

Vaan nyt tämä likka hilpaisee tuon miehen kanssa lähikauppaan täydentämään tortilla-aineksia. Suunnitelmissa on elää viikonloppu meksikolaismätöllä ja nauraa Modern Familylle.  
Viettäkäähän tekin mukava lauantai-ilta!


Sisältöyhteistyö

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Milloin vuoden viimeisen ja vuoden ensimmäisen välinen blogaus on kirjoitettu?

Maria Morri kirjoitti...

Oletpas hupsu, niiden välissä tietysti, aivan kuten itsekin sanoit! ;)

Maria Morri kirjoitti...

Ja siis, siltä varalta ettet olekaan ihan niin nokkela kuin miltä kuulostat, niin "viimeinen" ja "ensimmäinen" viittaavat asuihin, eivät postauksiin. :)

Kaisaaa. kirjoitti...

Toi laukku on ihana!
Ja sulla on kanssa ihana blogi, ja nätit kuvat :--)

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos tosi paljon! :)

Anonyymi kirjoitti...

NIIN ihana tukka taas!! Jotenkin tosi raikas... jos nyt hiuksista voi niin sanoa!

Maria Morri kirjoitti...

Hehe kiitti, mikseipä se voi raikaskin olla! :D Mulle tulee siitä jännästi mieleen Batisten kuivashampoot ja niiden raikkaat tuoksut... x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...