16.1.2013

Star Trek: Into Darkness -teaser

Seuraavana alkukesästä 2013 tulossa olevan Star Trek -uusintaflmatisointileffan Into Darkness teaseri sai mussa heti aikaan fiiliksen "This is gonna be a blast".


Source: imdb.com via Maria on Pinterest


Minussa on toki pala sitä elitistiä, joka tasaisin väliajoin vannoo olevansa katsomatta sitä tai tätä leffaa, kauhistuu ajatuksesta alkuperäisten, ainoiden oikeiden tahraamisesta ja huh, pyhäinhäväistysten häpeämättömästä suorittamisesta, mutta tiedättekö, aika nopeasti kyllästyn itseeni, vineeni, elitismiini ja ylimieliseen asenteeseeni. Voin paitsi loputtomasti pilata sillä iloni itseltäni, voin myös missata vaikka mitä jänniä havaintoja ja huomioita siitä, mitkä ovat nyt viihdeteollisuudessa trendit, mistä ihmiset pitävät, millaiset leffat ovat kassamagneetteja, mitä elokuvat milloinkin ja missäkin käsittelevät, miten niitä tehdään, millaisia ajatuksia ne herättävät kaikkine puutteineenkin... Tähtään aina siihen, että kehittäisin ymmärrystäni maailmasta ja sen monimutkaisuuksista, ja silloin ei vaan ole varaa sivuuttaa asioita, jotka eivät ole jotenkin puhdasoppisia, tai joita nyt ei ole jotenkin tehty täydellisesti.

Source: imdb.com via Maria on Pinterest

Ja tiedättekö mitä. Mulla on aina mahdollisuus valita, mitä haluan nähdä. Siltikin niin monen monessa leffassa on aina jotain, mistä nauttia tai saada kiksejä. Kaiken ei tarvitsekaan olla yhtä suurta mestariteosta, ja toisaalta, vähän eläytymällä ja katsomalla puutteita sormiensa läpi, leikkimällä mukana, voi saada aika huikeita kokemuksia. Huikealla tarkoitan hauskoja, ei ehkä elämää ja ajattelua muuttavia, mutta hetkellisesti sykähdyttäviä ja viihdyttäviä. Sellaisia, joiden jälkeen ei tunnu siltä, että olisi sen parituntisen voinut käyttää johonkin muuhunkin. Koska ainahan sen olisi.

Toisaalta aika, joka on kulutettu kotisohvalla hyvän viinin ja parin valikoidun kaloririkkaan herkun kanssa on aina hyvin kulutettua aikaa, vaikka leffalla olisikin vain kuusi pistettä IMDB:ssä ja aivan liian mahtipontiset erikoistehosteet. ;) (Edellisellä Star Trek -rebootilla muuten oli kahdeksan pistettä. Ei menny viinit hukkaan.)

Siispä aion katsoa, taas tämänkin, uuden versioinnin Star Trekistä, en ehkä kaikkein vähiten Benedict Cumberbatchin kylmäävän räjäyttävän läsnäolon takia (jos ette ole katsoneet tuoreinta sarjaversiointia Sherlock Holmesista, katsokaa! Sarja kulkee nimellä Sherlock. Siinä on myös se Hobitti-mies Watsonina.) It's gonna be a blast.


Kunhan eivät ikinä koskaan milloinkaan uusintaversioi Jean-Luc Picardia, sitä mä en ihan oikeasti kestä.

3 kommenttia :

Maria Morri kirjoitti...

P.s. Tuliks kellekää muulle tosta trailerista Inception meets Prometheus -viboja? Puolivälin jälkeen toi musa, noi synkät "trö-ÖÖÖT" -äänet, naisen vaimeat kiljahtelut ja kaikki se... Noh, ehkä pitää olla tyytyväinen, että ainakaan enää ei tungeta joka hiton trailerin sitä Requiem for a Dreamin -musiikkia. :D Fanit sen sijaan käyttää sitä ihan liikaa omissa videoissaan. Joka. Hiton. Kerta. >_>

Jose kirjoitti...

Mitenkään postaukseen aiheeseen liittymättä: sulle ois haaste -> http://ajastaika.com/2013/01/kysymyskimara/ :)

Ninian Selene kirjoitti...

Mass Effect 3:n Reaperitörähdykset taisi muuttua muoti-ilmiöksi. Tuntuu kuuluvan joka leffassa nykyään, musiikilla tai ilman. Voi toki olla, että on vaan ruvennut huomaamaan niitä kaikkialla tuon pelin jälkeen.

Mutta joo itselle kyllä ensimmäiset fiilikset trailerista voisi pitkälti tiivistää kolmeen kirjaimeen, "WTF".
No, en tuomitse näkemättä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...