6.1.2013

Rimmel Match Perfection

rimmel match 5

Sain kokeiluuni Rimmelin uuden Match Perfection -meikkivoiteen (tai kuten virallisissa materiaaleissa sanotaan, värivoiteen), ja pitää jo ihan näin alkuun spoilata ja sanoa, että onpahan kyllä yllättävän hyvä tuote!

Kuten ehkä muistatte aikaisemmista jutuistani, en ole oikein perustanut nestemäisistä meikkipohjista niiden sotkuisuuden ja sellaisen... tahmaisuuden takia. Eipä minusta tullut tämänkään ansiosta nestemäisiin pohjiin hullaantunutta käännynnäistä, koska noh, edelleen se vain on sotkuista ja tahmaista, mutta käytän tämän putelin kyllä loppuun, sen voin aivan vilpittömästi sanoa. Mä olen siis toisin sanoen positiivisesti yllättynyt tästä. Tosin, Match Perfectionin 30 millilitran pullokoko tuntuu aika reippaalta, mikä nyt lähinnä johtuu ihan siitä, että pullo itsessään on suuri ja lasinen, ja suuri korkki vain lisää suurta kokovaikutelmaa. Ottaisin mieluusti mittasuhteiltaan pienemmän pullon. Suositushinta tällä tuotteella on 11,90 euroa, eli ei mitenkään tuhottomasti.

 Tuotteen luvataan sulautuvan jokaiseen ihonsävyyn sopivaksi, ja vaalein sävy Fair Ivory 081 olikin suureksi yllätyksekseni juuri tätä, nimittäin mulle just sopiva, ihan nappivalinta (ihoni on Macin meikeissä luokkaa NC15-20). Yleensä melkein kaikki on liian punaista ja liian tummaa. Myös tuotteen peittävyys on oikein hyvä, vaikka toki silmänaluset kaipaavat yhä peitevoiteensa erikseen. Tuotteessa on myös aurinkosuoja SPF 18, mikä saa multa aina lisäpisteitä. Aurinko (ja tietty epäterveelliset elämäntavat) kun on se yksi pahimpia ihon vaurioittajia pitkällä aikavälillä.

Match Perfection tuntuu iholla kohtuullisen kevyeltä, vaikka sitä kerrostaisi paksummastikin (mutta kuitenkin tuntuu, mikä on ehkä suurin ero verrattuna meikkipuutereihin ja jauhemaisiin mineraalimeikkeihin, joihin olen tottunut) ja näyttää omaan silmääni luonnolliselta ja semimatatalta. Kevyesti puuteroituna se myös pysyy hyvin kasvoilla, mikä on vanhastaan minulle aikamoinen ylläri: muistan monta halpaa ja lisäksi pari kalliimpaa selektiivista meikkivoidetta, jotka puuteroituinakin vain... hävisivät jonnekin päivän aikana. Ihan mysteeri vieläkin.

Alla olevissa kuvissa kasvoillani on Match Perfectionia poskilla ja nenällä, mutta otsalla ei mitään. Siitä voitte verrata ja huomata, että voide todella sulautuu aikamoisen hyvin ihoni sävyyn, eroa ei juurikaan ole. Silmänalusilla on se peitevoide.

rimmel match 2 rimmel match 1 rimmel match 3

Mun pitää kyllä nyt kertoa sellainen aika tyhmä juttu, joka mulle tapahtui tuon pullon kanssa. Tutkailin pulloa heti paketista avattuani ja tartuin tuohon suureen, siniseen korkkiin. Noh, se ei heti lähtenyt vetämällä, joten kelasin, että tämä on jokin kiertosysteemi, kas kun korkki alkoi kyllä sitten kiertyä hyvin helposti. Kiersinpä korkin sitten ihan kokonaan auki ja aloin ihmetellä, että onpas tässä varsin epäkätevä annostelusysteemi, mitähän ne on siellä ajatelleet, kun ovat kehittäneet tällaisen erittäin paksun ja sotkuisen tikun, jolla tulee tuotetta kasvoille vaikka kuinka paljon, kauhean sotkuistakin........... Ja tällä tavalla käytin tuotetta ainakin kolme tai neljä kertaa, ennenkuin otin oikeasti asiakseni tutkia, että onko todella ihan aikuisten oikeasti näin. Tiedätte jo ehkä, että ei, ei ollut ei. Korkin alta kyllä paljastuu ihan normaali pumppupullon suutin. Että näin. Nice, hyvä Maria! x) Näin vieras on mulle tämä nestemäisten meikkipohjien maailma.

Pysykääpä muuten kuulolla, mulla on nimittäin teille pian Rimmel-meikkiarvontaa luvassa!

5 kommenttia :

Smart Tour- Tourism in Ireland kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi ja pidän lukemastani; ole ystävällinen ja tutustu vuorostasi ylläpitämääni blogiin - ehkä voimme seurata toistemme blogeja? Osallistu samalla kilpailuumme ja voita trendikäs digidi rannekoru.
http://shopista-fi.blogspot.fi/2013/01/voita-digidi-rannekoru.html

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mikähän kynsilakka sinulla on näissä kuvissa? on meinaan senverran herkullinen sävy! Yritin samanlaista metsästää mielikuvan perusteellaa mutten onnistunut, kaikki löytämäni lilat oli jotenkin niin plaah. Tuo sinun omasi on just hyvä!

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos! :) Se on Illamasquan Jo´mina, parempia kuvia itse sävystä voi tsekata esim. Temptalia-blogista! http://www.temptalia.com/illamasqua-jomina-nail-varnish-review-photos-swatches :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko tästä tuotteesta saatavilla keltapohjaisia sävyjä?

Maria Morri kirjoitti...

Moikka! En osaa valitettavasti sanoa sen tarkemmin, kun en ole ihan läpisyynännyt koko sävyvalikoimaa, mutta viitteeksi voin sanoa, että oma ihoni on keltaiseen taittava. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...