30.1.2013

Paluu polkkaan

Harmi ettei ole huhtikuu. Sillä...

fake short hair 3

...Tällä kuvasetillä olisin voinut huijata teitä uudella hiuslookilla. :D Tässä siis kuvissa on kyseessä kampaus. Jakaus on heitetty selkeästi toiselle puolelle ja hiussuortuvat tuotu viistämään toisen kasvonpuolikkaan yli, ja pisimmät hiukset kiinnitetty niskaan. En näytä teille tätä toiselta puolelta, koska illuusio vähän niinkuin särkyisi.

Testailin, että mitä ihmettä sitä voisi tehdä tälle toispuoleiselle tukalle, jota yrittää edelleen vain kasvatella tasamittaiseksi pitemmän puolen kanssa. Polkkasäätöä ehdotti kampaajakin jo viime kerralla, mutta jotenkin tuntuu, että polkkapäivät ovat mulla menneisyyttä. Ehkä se pari kertaa kokeiltuna voisi jo riittää, vaikka tämä kampausviritys nyt näyttääkin aika coolilta. Varsinkin tuon suorastaan neonpinkin huulipunan kanssa! :D Sävy on Maybellinen "Pink Pop", kiitos vain mummulle, joka toimi sponsorina tällä kertaa! Sävy on upean peittävä ja runsaspigmenttinen, ja kuitenkin kosteuttavan tuntuinen huulilla.

Kuvissa se näyttää todella siniseltä, suorastaan violetilta, mutta kuvitelkaa nyt sitten, että se on todellisuudessa vähän vähemmän sininen. Sellainen kylmä, sinipohjainen Barbie-pinkki. Ihana. Yksinkertaisen, klassisen mustan asun kanssa vaikutelma ei ole tippaakaan överi. Tykkään kirkkaista huulipunista, mutta se räikeä kirkkaanpunainen ei vain oikein istu tähän naamaan. Nämä pinkit (ja okei, myös se rehellinen violetti, joka mulla oli Lady Gagan keikalla) toimii sen sijaan erittäin hyvin!

fake short hair 2

Takaisin hiuspohdintoihin. Vähäsen tuntuu hölmöltä polkan pätkäisyn sijaa kasvatella pitkää reuhkanpuolikasta, varsinkin, kun niistä pitkistäkin reuhkista mulla on vaan huonoja kokemuksia. Ne ovat aina näyttäneet ihan vääriltä, menneet solmuun ja olleet mahdottomia. Mun luonnonkihara pöheikköni lienee parhaimmillaan lyhyenä tai puolipitkänä, mutta ah, miten haluaisinkaan olla blondi jumalatar pitkän hulmuavan SUORAN tukan kanssa.... Varsinkin, kun nyt on kunnolliset suoristusvälineet ja -aineet, tosin kuin silloin kuutisen vuotta sitten, minkä muuten voitte tsekata hiushistoriikistani kesän 2007 kohdalta. Silloin ei paljoa suoristeltu. Ja toisaalta taas, muistan parin vuoden takaisen ajan, jolloin tuolla miehellä oli meistä se pitkä tukka ja silloin kyllä huomasi, että niitä pitkiä hiuksia löytyi joka paikasta, erityisesti suihkusta ja viemäreistä....

Ehkä mä nyt jatkan tätä kasvattelua kuten tähänkin mennessä, kyllä se tukka sieltä vaan puskee ja puskee tällä mun infernaalisella karvankasvutahdilla. Siinä kohtaa, kun alkaa lyhyempikin puoli hipoa solisluita, voin olla tyytyväinen ja lyhentää tuota toistakin puolta niin, että ovat molemmat puolet yhtä pitkiä. Ehkä sitten kesällä.

fake short hair 1

P.s. Mua houkuttelis aika paljon jättää tämä oman värin kasvatusprojekti hetkeksi ja olla vähän aikaa taas ihan kunnolla blondi (vaan minkäsävyinen blondi, kas siinä pulma). Tää liukuvärjätty latva on vietellyt mut. Jos laittaisi tyveen hienon hienoa raidoitusta ja tätä liukuvärihässäkkää, ei haittaisi juurikasvun kahdessa viikossa esiin puskeminen, saisi ihan rehellisesti näkyä, että oma väri on mitä on, mutta muuten tukka olisi kauttaaltaan vaalea. Kuvittelen mielessäni, että blondia on sitten kyllä helppo joskus kasvatella pois kun taas innostuu omasta väristään, siihenhän saa vaikka suoravärillä lohtua tuovaa muutosta. Ja siis tummiin, ihkaoikeisiin väriaineisiin en enää haluaisi palata ollenkaan, kas tuo väriainepelko...

4 kommenttia :

June kirjoitti...

Hiusjuttuakin riittäisi (itsellä pitkästä aikaa myös suoristettu tukka), polkkahan näyttää hyvältä, mutta en nyt jaksa kun silmiin osuu ekana toi MIELETÖN HUULIPUNA.

Vai huulipinkki?

Maria Morri kirjoitti...

Hehe joo, se tosiaan vie nyt tuossa kyllä kaiken huomion :D

Sini kirjoitti...

PS.seliseli :D Tuohon ideaan ne kasvatus- ja värjäämättömyysyritykset aina kaatuu.

Maria Morri kirjoitti...

Alan huomata sen itsekin.... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...