9.1.2013

Minttujakku

Meh, tuleekohan tästä jo peräti toinen kevät ikiaikoihin, kun pukeudun johonkin muuhun kuin mustaan tai valkoiseen? ;) Nimittäin sydämeni lyö nyt aika kovaa tälle Henkkamaukan mintunvihreälle jakulle. Ja siis ai miten niin on vähän aikaista puhua keväästä? Jotkut kelaa blogeissaan jo ensi syksyn mallistoja. Ja hei, mä olen iloinnut talvipäivänseisauksesta saakka lisääntyvästä valosta, vaikkei sitä valoa tietysti vieläkään tulvi ovista ja ikkunoista...


Perfect mint


Kuvat: H&M, Socialbliss

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Haju vai maku?

Jonna kirjoitti...

Oooh nyt himoan kans mintunvihreää! Mäkin olen fiilistellyt valoa, pimeys masentaa mut aina ihan täysin. Olis jo kesä! :)

Maria Morri kirjoitti...

Anonyymi, väri!

Jonna, niin se minttu hiipii vaivihkaa tajuntaan.... :D Ja mä kans tykkään valosta, odotan niin paljon kesää, ja kevättä!

Sini kirjoitti...

OHO toi on just väri mitä oon ruvennu kuolaamaan vaikka inhoan pastelleja enkä koskaan oo pitänyt etenkään mintusta :) Mut nam.

Maria Morri kirjoitti...

Mulla ihan sama juttu! Yleensä oon ihan et hyy pastellit ei mulle, mut tää mintunvihreä on jotenkin ihan oma juttunsa. :D Ja sen myötä myös hailakka pastelliliila on alkanut näyttää aika hyvältä....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...