31.1.2013

Ashin kevättä

Kiilakorkolenkkareiden saralla erittäin suosittu, italialainen Ash on tuonut täksi kevääksi valikoimaansa toinen toistaan herkullisempia värejä. Siinä missä syksyä hallitsivat tummat sävyt burgrundista ja syvään siniseen ja metsänvihreään, keväässä ilakoivat pastellit, metallit ja vielä kerran pastellit. Kirkkaimmatkin värit ovat kuin haalistuneita antaen väreille pehmeyttä. Joistakin väriyhdistelmistä tulee mieleen vaahtokarkit. Eye candy.

Alkaa tässä ihan pikkaisen jo kaduttaa, että valkkasin syksyllä Spartoolta perusmustat kiilalenkkarit, kun nyt houkuttelisi hiekkainen beige sekä yksinään, että vaahtokarkkisävyillä kyyditettynä. Myös hopeanmetallinen ulkoasu kelpaisi... Kai olen jo riittävän monta kertaa sanonut, että mustien asujen kanssa sopii yhteen ihan kaikki? ;)
Hopeametallisista asioista (jotka tuntuu olevan tänä keväänä sitten kyllä tosi IN) tulee mulle vähän mieleen scifi ja ufot. Eikä siis sellainen rosoinen Alien-tason scifi, vaan pikemminkin sellainen vanhempi, ehkäpä vielä vanhoissa Star Trekeissäkin nähtävissä oleva "kostyymiscifi". :D Se, kun alumiinifolio symboloi mediatekstissä korkeaa teknologiaa ja Maan ulkopuolista asutusta... En ole juurikaan lämmennyt tällaiselle hopeapinnalle vaatteissa tai asusteissa, mutta nyt alkaa taas kerran se mieli muuttua. Ja mitä peilaavampi pinta metalliasusteella, sen parempi, sanoisin.

Kannattaa kyllä tsekata tän merkin valikoima muutenkin, vaikkei pitäisikään kiilakorkolenkkaritrendistä, sillä tämän merkin kengät ovat kyllä paljon muutakin, kuin vähän pökkelömäisiä (mutta ah kaikessa kaviomaisuudessaan niin vietävän viehkeitä) lenkkarivirityksiä. Sieltä löytyy pastellikiilojen seasta niin motskaribuutseja, sandaaleja kuin avokkaitakin, vähän varmasti jokaiselle jotakin!

Lumikinos, sula nopeasti pois!

Kuvat via Spartoo 

Sisältöyhteistyö

2 kommenttia :

Riikka kirjoitti...

Vähän alkoi houkutella noi siniset, ihanat! Mäkin ostin syksyllä mustat, nyt valitsisin ehkä jotkut muut. Ääh, lumet sais jo sulaa, mulla on liikaa kivoja kenkiä odottamassa kevättä :D

Maria Morri kirjoitti...

Näinpä, kaikkia ihania sävyjä olis nyt :D Mä kans en malta odottaa noiden kevätkenkien käyttämistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...