25.1.2013

3 x 11 kohdan haaste

Sain jo hyvä tovi sitten Inkalta aika jännittävän haasteen, johon vastaamiseen on mennyt hetki, mutta onpahan viimeinkin valmis. :D Tässä se on:

Säännöt: 
 x Kerro 11 asiaa itsestäsi. 
x Vastaa haastajan 11 kysymykseen. 
x Keksi 11 uutta kysymystä. 
 x Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät.

bw me 2

11 asiaa minusta:

1. En ole ajanut autoa vuosiin, enkä uskaltaisi rattiin nytkään ilman huolellista valmennusta. Olen myös ikionnellinen siitä, ettei tällä hetkellä edes ole sitä autoa riesana ja rahareikänä. :D

2. Olen osa-aikakasvinsyöjä. Suosin lähes aina lihattomia ruokia, mutta en edes yritä esittää, ettenkö joskus tykkäisi esimerkiksi ravintolassa mehevästä ja hyvin maustetusta pihvistä. Sitten taas en kotona koskaan oma-aloitteisesti valmista mitään lihasta.

3. Sain joululahjaksi pari aikas loistavaa kirjaa, ja harmittaa, etten ole saanut aikaiseksi esitellä niitä.

4. Olen jonkinasteisesti allerginen kissoille ja koirille. Allergialääkkeiden avustuksella pärjään kyllä ongelmitta eläintalouksissa, tosin mitä enemmän eläimiä, sen voimakkaammat reaktiot. Pari kertaa olen saanut aikamoisen eeppisen flunssan yövyttyäni useamman kuin yhden eläimen talouksissa, mutta toisaalta jotain tekemistä voi tässä olla myös edellisen illan kotibiletyksillä...

5. En haluaisi missään nimessä asua enää maalla enkä omakotitalossa – olen saanut molemmista tarpeekseni asuessani Saarijärvellä. Olen ikionnellinen siitä, etten joudu edes ajattelemaan lumitöiden tekemistä tai ikkunan takana vaanivia hiippareita.

6. Mies lakkasi pari vuotta sitten käymästä parturissa. Hän hankki kotiparturointikoneen ja on käyttänyt hiustenleikkuupalvelujani siitä lähtien. :D Mutta ei hätää, itsehän käytän ammattilaisten palveluja sitten hänenkin edestään.

7. Juon kahvini mustana, aina ja ikuisesti. Täältä aamunkoittoon ja sieltä iltaruskoon. Marsista Venukseen ja ja yliopistolta Klubille.

8. Minulla ei sinänsä ole minkäänlaadun vanhenemiskriisiä, mutta pelkään näyttäväni ikäistäni vanhemmalta, jopa ikivanhalta. Hykertelenkin aina onnesta Alkon kassan kysellessä papereiden perään. Mut mä tiedän, etten ole ainoa.

9. Olin ihanihan vähäsen vahingoniloinen, kun tuli tietoon, että poliisi alkaa asentaa haittaohjelmia rikoksista epäiltyjen koneiden vakoiluun. Piraatit ovat varoittaneet tasan tästäkin, ja kuinka moni kuunteli? Sitten unohdin vahingoniloni ja vaivuin ihan suoraselkäiseen epätoivoon. Taasko huonoja uutisia?

10. Rakastan saunomista, vaikken rakasta kovia löylyjä. Rakastan myös saunavihtoja! Silti minusta on jotenkin kummallista, että niitä myydään Tampereen Stockmannilla vihannesosastolla.

11. Saan herkästi pahoinvointia salamavaloista. Siitä syystä en ole paljoa nyt hyödyntänytkään salamaani asukuvauksessa, vaikka samalla se myös rajaa kuvien ottamisen päivänvalon aikaan...

bw me


...Ja sitten kysymykset, jotka minulle esitettiin vastauksineen:

1. Mikä on haaveammattisi?
*Mulla ei oikeastaan ole sellaista just nyt... Jos saisin kirjoittaa ja valokuvata kaikkea epätärkeätä ja tärkeätä ilman supertiukkia dediksiä (eikä kukaan vaatisi multa mitään iltapäivälehdistötasoisia lööppitissiskandaalikatsokuvat-juttuja), voisin olla onnellinen. Maailman parantaminenkin olisi tosi kova juttu, mutta olen viime aikoina ollut tosi skeptinen, 1) mitä toivoa yhdellä tavallisella ihmisellä sittenkään on vaikuttaa, ja 2) mitä toivoa maailmalla sittenkään on tulla paremmaksi paikaksi. Jos ihmisiä ei kiinnosta heidän omat asiansa, mistä repiä motivaatiota olla kiinnostunut heidän puolestaan heidän asioistaan. Ja onko se edes mun asiani silloin tehdä sitä? Eikö mun pitäisi demokratian ja vapauden nimissä kunnioittaa ihmisten valintoja olla apaattisia?

2. Lempituoksusi? Miksi?
* Lempihajuveteni on Serge Lutensin Un Bois Vanille, koska se tuoksuu kirpakalla tavalla vaniljalle! Lakritsinen vaniljatuoksu kuitenkin haihtuu iholta epäkäytännöllisen nopeasti, joten seuraavaksi ihanin, ja itse asiassa kevääseen ja kesään täydellinen suosikkituoksuni on L´eau de Chloé, josta olen siitäkin kirjoittanut.

3. Millainen olisi unelmiesi koti?
* Loft-asunto merenrannalla, korkeat ikkunat, korkeat huoneet, yksikerroksinen (kammoan kaksikerroksisia asuntoja :D). Ei tarvitsisi olla mitenkään suuri, kunhan saisin pätkän seinää läheltä ikkunasta tulvivaa luonnonvaloa asukuvieni taustaksi. ;)

4. Viimeisin ostoksesi?
* Paitatunika Henkkamaukasta, kotikäyttöön.

5. Paras puolesi?
*  Se puoli, joka ei synkistele, vaan osaa elää hetkessä, iloita auringonpaisteesta ja linnunlaulusta, hyvästä kahvikupposesta ja siitä, että sai kuitenkin imuroitua, vaikka kämppä muuten onkin vielä ihan sekaisin. :D

6. Missä luulet olevasi 10 vuoden päästä?
* Tää riippuu niin päivästä, jona kysyy multa. :D Tänään... Työtön ja kyyninen wannabe-taiteilija, jolla kuitenkin on edelleen maailman paras parisuhde ja liian monta paria kenkiä. ;)

7. Mielestäsi kaunein asia maailmassa? Miksi?
* Tähtitaivas sysipimeällä. Se asettaa aina asiat just oikeaan perspektiiviin. Se ottaa olkapäistä kiinni ja ravistelee "Wake up girl!"

8. Paras lukemasi kirja?
* Sinuhe Egyptiläinen jätti oman erityisen jälkensä, samoin Taru Sormusten Herrasta. Olen myös kovasti tykännyt teinistä lähtien Esko Valtaojan teoksista. Huomaan myös opiskelupuolelta ajatusteni palaavan säännöllisesti Suomen mustalaiskansaan, Arjen islamiin ja Female Masculinityyn.


9. Mitä haluaisit tehdä ennen kuin täytät 50?
* Muuttaa elämäntapani terveellisemmiksi ja tehdä liikunnasta aikuisten oikeasti sännöllisen, ei vain säännöllisen epäsäännöllisen elämäntapani.

10. Lempi jouluruokasi?
* Eh, en oikein ole oikeiden jouluruokien fani ollenkaan... :D Mä söin nyt viime jouluna jouluaterialla tosi paljon uunijuureksia. Sopii hyvin jouluun, mutta on kuitenkin aika epävirallista jouluruokaa. ;)

11. Millainen on täydellinen asukokonaisuus?
* Melkein mikä vain kokomusta-sellainen. ;) Sopivasti dramaattinen, sopivasti minimalistisen eleetön!

just me 2


Kysymykseni haastetuille: 

1. Millainen on unelmien kotisi?
2. Mihin matkustaisit, jos raha ei olisi este?
3. Mikä on mielestäsi paras nettimeemi ikinä?
4. Oletko koskaan halunnut vaihtaa nimeäsi?
5. Mitä asiaa et muuttaisi itsestäsi?
6. Mikä on paras sarja, jota olet seurannut?
7. Nimeä kolme elokuvaa, jotka muistat aina.
8. Mieleisin kouluaine?
9. Milloin viimeksi tunsit olevasi eksyksissä?
10. Mitä et pukisi päällesi, ellei maksettaisi?
11. Ketä ihailet?

Haastan seuraavat ihmiset:
- Thelman blogin Thelma
- Little bit vain -blogin Senja
- Curiouser & Curiouserin Noora
- Kiss my Fashionin Fanni
- In my ballerinesin Maija 
- Cupcake Couturen Viivi

Toki tähän halutessaan on kannustettavaa kenen tahansa vastata! ;)

1 kommenttia :

Maija kirjoitti...

Nyt vasta ehdin tulla kiittämään haasteesta! :) Olen jo tällaisen tehnytkin, mutta kysymyksiin vastaan mielelläni mahdollisimman pian!

Mukavaa viikkoa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...