30.6.2012

Kengät häihin?

Voi apua, mulla olis tiedossa elokuussa kaverin häät, eikä kerrassaan mitään hajua, mitä mä sinne laitan päälleni. Tekisi mieli laittaa jotakin kepeää, raikasta, kevyttä ja hohtavaa, siis esimerkiksi hiekan ja nuden sävyt vetäisivät puoleensa.

Kuitenkaan en missään tapauksessa halua mitään liian herkkää tai ällöhempeää – pitäähän mun tuntea oloni kuitenkin edelleen minuksi. ;) Vaaleat, mutta ehdottomasti jalkaystävälliset nudet korkkarit houkuttaisivat, taas kerran. Mun pitää varmaan tehdä jotain tälle mieliteolle ja hankkia sellaiset, köh. Kokosin alla olevaan kollaasiin muutaman kauniin kenkäparin Spartoolta.

Aivan ylimmäiset slingback-kantapäiset kengät ovat Guessilta. Tämä on tällä kertaa kollaasin suosikkini. Metalliyksityiskohtia remmissä ja korossa, platoo-pohjallinen iskunvaimentimena, aika hyvä. Niistä alas ja vasemmalle ovat Nine Westin superkauniit nudekorkkarit matalalla korolla. Malli on kaunis ja sävy täydellinen, mutta haluaisin ehkä kuitenkin jotain jalkapöydän enemmän paljastavaa, nämä sopisivat ehkä paremmin housujen ja oikein pitkien helmojen kaveriksi. Tai noh, eihän mulla ollut vielä edes tiedossa, mitä laitan päälleni... Oikealla puolella taas ovat Ellen mokkasandaalit, joissa piristyspiikkinä fuksian värinen korko.

Shoes for WeddingAivan kollaasin keskellä ovat Panama Jackin matalat, kiilakorolliset sandaalit, joissa kyllä ei varmaan ainakaan jalka väsy. Tavallaan kuitenkin haluaisin juhlavamman kengän, kuin tuo malli. Sen alapuolelta löytyykin sitten Ashin platoo-pohjainen, vaalean ruskea remmikenkä, joka sekin on kaunis.

Tietääkö joku muuten, miten Guessin kengissä nuo koot menevät? Spartoolla ohjeistetaan ottamaan normaalia kengännumeroa yhden pienempi numero noista kengistä, mutta haluaisin mielelläni kuulla ihmisiltä kokemuksia, onko se tässä tosiaan hyvä periaate kokoa valittaessa. Palautus nyt onneksi on ilmaista, mutta aina sitä mieluusti karsii ylimääräistä tekemistä... ;)

Mainosyhteistyö
Kenkäkuvat via Spartoo.fi

Pride-kulkueeseen heitettiin kananmunia

Just kun sain ehkä hetkeksi käsiteltyä loukkaantumisteemat mielestäni pois, tapahtuu taas jotain tällästä. Helsingissä marssinutta Pride-kulkuetta on joku valopää heitellyt kananmunilla, ehti osua noin kymmeneen ihmiseen ennen kuin hänet saatiin kiinni. Miksi, siis MIKSI pitää tehdä tämmöstä? Mikä seksuaalivähemmistöjen karnevaalissa, ilossa ja rakkaudessa voi loukata ja häiritä ketään noin paljon? Onneksi ei tainnut kukaan loukkaantua, siis noin fyysisesti.

Hyvin, hyvin tehokas optimisti on varmaan iloinen siitä, että kaikesta huolimatta tämäkin on vain se yksi ihminen tuhansista, joka tällaista tekee, mutta kun se yksikin on liikaa. ...Puhumattakaan niistä, joiden mielestä seksuaalivähemmistöt suorastaan lietsovat vihaa ja ennakkoluuloja kulkueillaan, ja siten jotenkin suorastaan kerjäävät... mitä? Väkivaltaa? Nyt oikeesti. (Note to self: ota nyt jo hyvä ihminen opiksesi äläkä lue niitä uutissivustojen keskustelufoorumeita.)

Arkielämässä ei pahemmin heitellä kananmunia, mutta väkivallan tai ainakin sen uhan kokeminen ei ole mitenkään poikkeuksellista, ja sukupuolen tai seksuaalisuuden perusteella syrjityksi tulemisen kokemuksia on erittäin monella eri tilanteista. Joskus syrjintä voi olla tahatontakin, tai niin tiukasti meidän kaikkien oppimissa tavoissa toimia ja puhua, ettemme heti edes tunnista sitä syrjinnäksi. Toki Suomessa ovat asiat paljon paremmin kuin monessa muussa maassa, mutta työtä riittää edelleen siinä, että kaikki saisivat elää ja olla rauhassa sellaisia kuin ovat. Sehän pätee tosi moneen muuhunkin asiaan: ikään, etnisyyteen, uskontoon (tai sen puutteeseen) ja luokkaan. En tiedä tavoittelenko utopioita, mutta kieltäydyn kyynistymästä siihen pisteeseen, etten edes yrittäisi.

Multa meinaa kyllä taas ihan totaalisesti käämit palaa. :( Onneksi kuulemani mukaan kulkueen jälkeen piknikillä on ollut rauhallista. :) Toivottavasti on jatkossakin, ja jatkoilla! Maailmassa on paljon ihania ja mahtavia ihmisiä. ^^

Source: flickr.com via Maria on Pinterest

Ketäänloukkaamaton kuva?

Image and video hosting by TinyPic


Nauttikaa tästä korrektista kuvasta, joka ei varmasti loukkaa ketään tai mitään.

...Vai loukkaako sittenkin? Mitä on tämä valkoisuus? Onko se kannanotto valkoisen rodun puolesta vai viittaako se kulttuureihin, joissa valkoinen on kuoleman tai surun väri? Yritetäänkö sillä sanoa jotakin sensuurista – onpas loukkaavaa sensuurivihamielisyyttä! Vai onko tämä vitsail... vihapuhetta homeopaateista? Näinkö ateistit käsittävät jumaluudet? Näinkö länsimaalaiset käsittävät islamin? Onko tämä sarjakuvan halveksumista?

Jos oikein ehdottomasti haluaa, kaikesta voi loukkaantua tsiljoonilla eri tavoilla.

29.6.2012

Kenkävinkkejä ja asukollaaseja

Bongasinpas taas Spartoon kenkäalennuksista parit kivat kesäsandaalit, jotka ovat myös erittäin salonkikelpoiset. Kokosin niiden ympärille asukollaasit Polyvoressa, olkaatten hyvät!

Ensimmäiseksi esittelen kollaasin, jonka kokosin Nine Westin sandaalien ympärille. Nilkkaremmillä varustettu malli on varsinkin omaan jalkaani erinomainen, koska tunnetusti allekirjoittaneelta on ongelmia saada kengät pysymään jalassa. Hyvin matala kiilakorko on siitä kiva, että se on naisellinen, muttei kuitenkaan tee mallista mitenkään tuskallista. Musta ja ruskean eri sävyt tekevät kengästä helposti yhdisteltävän niin tummiin kuin vaaleisiinkin asukokonaisuuksiin. On ihan parasta, kun vaate tai asuste taipuu monenlaiseen tyyliin arjesta juhlaan.

Soft ShadesToinen kollaasi on rakennettu Vagabondin paksupohjaisten, mustien nahkasandaalien ympärille. Alennuksessa muuten nyt nekin. Paksu ja tasainen pohja pitää tämänkin kengän kävelykelpoisena, mutta kuitenkin persoonallisena. Mustan ja neonkeltaisen skarppi yhdistelmä houkuttaisi kovasti.... Ja huomatkaa, myös uusi hattuni pääsisi tähän asukokonaisuuteen mukaan! ;)

Happy faceKolmannen asukollaasin näpräsin aika itselleni epätyypilliseen tapaan. Kuten nimittäin huomaatte, vaaleat ja suorastaan hempeät värit ovat vallitsevina mintun ja nuden sävyjen muodossa. Vaikka en itse juuri koskaan pukeudu näin, ihailen vähän kaikkia upeita ihmisiä, jotka saavat tämän jutun toimimaan. Nuo kiilakorolliset, Sinelan juhlaan erinomaisesti sopivat sandaalit voisin kyllä silti ottaa. ;) Olis yhdet häätkin pian tiedossa (ei omani :D)...

Calm


Mainosyhteistyö.
Kenkäkuvat via Spartoo.fi

28.6.2012

Hellehattu ja ajankohtaiskatsaus

the hat 4

Olen jo hetken haaveillut suurella lierillä varustetusta hellehatusta. Mustana. Henkkamaukat sun muut koluttuani ja kaikki hatut liian mitättömiksi tuomittuani eksyin pitkästä aikaa Lindexiin, jossa muuten oli kaikkea kesäkivaa muutenkin, ja sieltäpä löysin unelmieni lierihatun. Mustana. Kyllä nyt kelpaa lekotella auringossa, tämä kapistus kun suojaa sekä kasvot, että varjostaa vähän olkapäitä ja rintakehääkin.

the hat 1
Hattu - Lindex, toppi - Gina Tricot, hame - Vila, sandaalit - Vagabond, kello - Michael Kors, kaulakoru - Efva Attling
the hat 3
the hat 6
the hat 5

Muutama ilostuttanut, hämmentänyt ja kummastuttanut ajankohtainen juttu.

1. Kouluissa vähennetään uskonnonopetusta ja lisätään historian ja yhteiskuntaopin tunteja. Jee! Kannatan yleissivistystä ja maailman eri uskontojen ja ideologioiden tuntemista, mutta toisaalta uskontokunnan mukaan määräytyvä opetus ei mielestäni ole oikea paikka sille. Minun puolestanihan kaikille voisi opettaa vaikka elämänkatsomustietoa.

Olen myös siitä mielissäni, että taideaineiden opetusta lisätään. Niiden kautta oppilaiden kanssa voidaan käsitellä vaikeitakin asioita, ja painopiste siirtyy hetkeksi ulkoa opettelemisesta tekemiseen ja luovuuteen, omaehtoisuuteen ja omien ajatusten ja tuntemusten ilmaisuun. Ainakin siis noin ihannetilanteessa. Ruotsinopetuksen aikaistaminen olisi kyllä voitu jättää väliin.

Piraattipuoluehan muuten ajaa pakkoruotsista luopumista ja uskonnonopetuksen lopettamista. Ideana on siirtää uskonnontuntien sisällöt muiden oppiaineiden piiriin. Tsekkaa puolueohjelma.

2. Juhannustansseissa on sattunut ja tapahtunut, ja siitä on kehkeytynyt Kaikkien aikojen järjettömin keskustelu. Vaikka huomion keskiössä olevan keskustelunaloittaja Riikka Henttosen koko ajan edennyttä passiivisaggressiivisuutta kummastelevia ja sille suorastaan nauravia on yritetty leimata homovastaisiksi, kaappipersuiksi ja ties miksi, on minunkin seksuaalivähemmistöjen oikeuksia kiihkeästi puolustavana ja heteronormatiivisuutta dissaavana sanottava, että ehkä, EHKÄ kantsis miettiä.

Onko provoilevan vihainen ja syyttelevällä sormella osoitteleva, kaikesta vääryyttä ja sortoa ja muiden ihmisten pahuutta korostava sävy aina se rakentavin tapa viedä edistystä eteenpäin ja vakuuttaa eri mieltä olevat. Tekeekö silloin muiden ihmisten mieli nöyrtyä ja muuttua paremmiksi, vai tuleeko lähinnä tarve puolustautua, etten minä nyt kyllä noin paha ihminen ole kuin väität. Lienen pätevä sanomaan näin, koska onnistun tuon tuosta suututtamaan ihmisiä ja ampumaan lähinnä itseäni nilkkaan. Ottakaa joku opiksi, jostain, jotain, pliis! (Ja LUKEKAA myös tämä teksti: Lakkaa auttamasta.)

3. Poliisin välinpitämättömyys rikosepäiltyjen kuvien levittelyssä ja rikosnimikkeen ja tutkinnan seikkaperäisessä kertomisessa. Onhan se nyt ihan selvä asia, että kun laitetaan nettiin tyypin kuva ja sanotaan, että tää runkkasi bussissa lapsen nähden, yleisö ei ihan ota asiaa tyynesti, ja siinä sivussa myös viattomat kärsivät. Tällä kertaa oli sentään "vain" otettu kiinni syytön mies ja pidetty häntä kiinniotettuna kuusi tuntia. Sille on meinaan syynsä, miksi oikeus on sokea, ja miksi ihmiset eivät ratkaise rikoksia keskenään. Mä kannattaisin e-r-i-t-t-ä-i-n huolellista harkintaa näissä asioissa. Janne Paalijärvi kirjoitti asiasta erinomaisen hyvin:
"Kuva levisi sosiaalisessa mediassa huippunopeasti. Kansalaisten kommentit tapahtuneeseen olivat tasoa "Kun näen tuon jätkän, vedän sitä turpaan!!" – – Pääkaupunkiseudulla on lukuisia henkilöitä, joiden ulkoinen habitus on samanlainen kuin kuvassa esiintyvällä miehellä. Mitä jos nämä syyttömät miehet saavatkin turpaansa? Kenen syy?

– – Väitän että mikäli asiaan erikoistunut poliisiviranomainenkaan ei erota sivullista miestä epäillyn kuvasta, sitä ei osaa myöskään tehdä se juuri vapautunut entinen linnakundi kaatokännissä nakkikioskijonossa. Se lyö ensin ja kysyy sitten, jos sittenkään. Asiassa on oikeita riskejä ja poliisin toiminta on ollut ajattelematonta."
4. Iloinen voi nyt olla siitä, että Saksassa on saatu ennakkotapaus poikien muista kuin lääketieteellisistä syistä tehdyn ympärileikkaamisen katsomisesta pahoinpitelyksi, kun Kölnin aluetuomioistuin antoi tuomionsa. Tämä on täydellisen oikein, puolustuskyvyttömään lapseen ei tule kajota, ellei ole terveys kysymyksessä, kuten myös kirjoitin jo aiemmin Heijastuspinnassa.

Näihin sanoihin ja tekoihin, aurinkoista loppuviikkoa itse kullekin! :)

26.6.2012

Game of Thrones -tunnari fanien soittamana


Ah, mä voisin vaikka itkeä kuunnellessani tätä versiota Game of Thrones -sarjan tunnarista. Jason Yang on soittanut viululla kaikki tunnusmusiikin eri osaset ja liittänyt ne yhteen. Ah, miten mahtavia asioita digiaikana voi tehdä. (Voiko muuten sanoa "digiaika" kuulostamatta ihan muinaisjäänteiseltä?) Alkuperäissävellys on Ramin Djawadin.

Mutta oikeasti, kun tuossa jossain puolivälin tienoilla alkaa tuo yksinäinen ja kirkas viuluääni soida kirkkaasti ja korkealta, kaihoisasti ja surumielisesti, mutta silti kirkkaasti ja vahvasti, mä liikutun ihan kyynelien partaalle. Jos kuulisin tän livenä, itkisin aivan varmasti solkenaan ja menisin palvomaan maata tuon soittajan jalkojen alla. Kerran Helsingissä eräs sellonsoittaja sai mut tosi vaikeaksi kävellessäni siitä ohi, se ääni meni luihin ja ytimiin ja suisti mut melkein raiteiltani. Nieleskelin ja tärisin kun jouduin nousemaan ratikkaan. Harmittaa, etten kääntynyt ympäri ja juossut antamaan soittajalle vaihtorahojani.

Mä niin rakastan sitä (televisio)sarjaa, ja pitäisikö tarkentaa, ensimmäistä kautta. Kirjoistahan en vielä juurikaan tiedä mitään, se ensimmäinen kirja on menossa jossain sivulla 300, ja kakkoskausi on kaikesta päätellen sekin erittäin hyvä, muttei aivan yllä samalle tasolle. Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että kaikesta tulisi parempaa, jos saataisiin sarjaan vielä Viggo Mortenssen ja Liam Neeson. ^^ ...Ja ellei se olis jo ihanihan liian Lotria, Ian McKellen on aina jotain jumalaista. P.s. Daenerys sais mun puolesta saada oman spin off -sarjan, that girl rocks.

Mutta ne kymmenen jaksoa on mulle niin televisiota parhaimmillaan koukuttavuudessaan, moniulotteisuudessaan, puhuttelevuudessaan, näyttelijöissään, maisemissaan, eeppisyydessään, liikuttavuudessaan... Mikään ei ole mustavalkoista ja teemat ovat mietityttäviä aina kunniallisuuden ristiriidoista sukupuolinormeihin.

Mä rakastan niitä kymmentä jaksoa niin paljon, että voisin tatuoida itseeni susia ja lohikäärmeitä joka paikkaan. Oon niin koko sarjan lumoissa, että oon jo tehnyt siitä kaksi "koulutyötä", ja jos tää linja jatkuu, varmaan mun gradukin päätyy käsittelemään sitä. :D Noh, ei siitä sen enempää muuta, kuin että katsokaa ihmeessä Game of Thronesia, jos ette ole vielä katsoneet.

Tässä vielä pari muutakin huikean loistavaa coverointia faneilta. I love you guys.

Katherine pianolla:


Charlie Parra del Riego ja akustinen kitara:

Fabien Billetin kitaralla ja MonsieurF:n huuliharpulla:

Yuval Binder omalla äänellään:

Tehkääs perässä. :D

25.6.2012

Unisieppari


Unisieppari (eng. dream catcher) on höyhenistä, pajurenkaasta ja lankaverkosta tehty esine, jota ojibwa-intiaanit käyttivät perinteisesti painajaisten ja pahojen ajatusten suodattamiseen. Nykyisin ne ovat yleisiä koriste-esineitä, jotka myös nykyään ovat enemmän tai vähemmän intiaanikulttuurin tunnuksia.

Paitsi yleisiä koristeita sänkyjen päätyihin ripustettavaksi, unisieppareita otetaan myös tatuoinneiksi, tehdään koruiksi ja painetaan paitoihin printeiksi. Kehä, lankaverkko ja höyhenet ovatkin kauniita, ja pahojen ajatusten suodattaminen on ideana myös puhutteleva: on keskityttävä positiiviseen ja annettava negatiivisen mennä menojaan.

Hankintalistalle: unisieppari. Muodossa tai toisessa.

Source: tumblr.com via Maria on PinterestNyt seuraamaan Steve Jobbs -dokkaria Ykköseltä! Maanantai-illat!

23.6.2012

Jussit 2012

juhannus2012 29

Myöhästyneet jussit vaan hei kaikille! Me karattiin Kiskoon mökille, ja aattopäivä meni rantaviidakon harventamisessa, paikkojen siistimisessä ja amatöörien saunanlämmityksessä. Välillä toki ehti kieriskellä nurmikolla auringonpaisteessa. Hyvä niin, sitä paistetta ei sitten toista kertaa näköjään nähdä. :D Illalla kyllä oli jo niin hytisevän kylmä, ettei sitä tarjennut grillata ulkona ilman paksuja vaatekerroksia.

Hyttysiähän Kiskossa on vaihtkeeksi tänä vuonna kuin Suomessa soita, mutta onneksi hyttysmyrkyt on keksitty.

juhannus2012 27
OMG Crocsit asukuvassa, TAAS! Tästä on nyt tulossa joku muovikenkien mainosblogi, aa, pelastakaa mut! Tukka saunan jäljiltä puoliksi märkä, siksi se (ja mä) näyttää tuolta.
Takki ja leggarit - H&M, huppari - Gina Tricot (ja taskussa reikä, oli siinä varmaan jo ostohetkellä, ah jos vain olisi tajunnut).
juhannus2012 26
Toisaalta, ihan täydelliset mökkitöpöttimet. Eipä tule liukasteltua rantakalliolla.
juhannus2012 28
Mun hovikuvaajani voisi joskus puuttua noihin mun hymyilyttää-hölmösti-mut-yritän-olla-liikaa-virnistelemättä-virneisiin. :D
juhannus2012 12
juhannus2012 22
Puutarha, joka tuo mulle aina mieleen Muumi-kirjat ja Muumilaakson. Hieman villiintynyt Muumitarha. Se on lisäksi sen verran laaja alue, että sinne voi kivasti kätkeytyä omaan rauhaansa, ja jopa huvimajan tapainen sieltä löytyy. Siellä sitä kans kasvaa kaikenlaista "superfoodia". -.- Puutarhan toiselta laidalta pääsee kapuamaan alas rantaan.
juhannus2012 23
juhannus2012 14
Aitassa saa nukkua hän, joka kaipaa yöunilleen rauhaa. Eli kuka milloinkin. :D
juhannus2012 25
juhannus2012 20
juhannus2012 24
juhannus2012 16
juhannus2012 2
Ihosyöpää ja ryppyjä kutsuttaessa...
kisko2011july 21
juhannus2012 9
juhannus2012 10
juhannus2012 11
juhannus2012 8
juhannus2012 7
juhannus2012 3
Miehen siskon tekemää raparperipiirakkaa – ja oli muuten aivan jumalaisen hyvää.
juhannus2012 4
water 3
juhannus2012 18
Rantasauna
water 6
juhannus2012 21
juhannus2012 17
water 1

Ja nyt saunaan. Lauantaijatkot!

21.6.2012

Kuvat, jotka palauttavat uskon ihmiskuntaan

Välillä mieli mustuu ja koko maailma tuntuu olevan vain täynnä pahoja, ilkeitä, tyhmiä, ahdasmielisiä ja järjettömiä asioita tekeviä, pahansuopia ihmisiä. Ohimolla jyskyttää, kauneinkaan kesäpäivä ei lohduta ja tekee mieli luovuttaa nyt justiinsa ihan kaiken suhteen. Miksi tehdä maailmasta yhtään parempaa paikkaa, kun sen tulevat aina pilaamaan ja tallomaan murskaksi milloin mitkäkin haaskalinnut.

Kun tulee oikeasti fyysisesti todella kamala olo, kun oikein tuntuu vääryyttä lappaavan vääryyden perään, kun ihan on pää räjähtämäisillään särystä, otsaa kuumottaa ja kädet tärisevät suuttumuksesta. Jälkeenpäin kehon valtaa voimakas väsymys ja mielen jonkinlainen semiapaattisuus, tekee mieli vain nukkua loppuelämä, tai vähintään kääriytyä turvaan piikittelevän kyyniseen asenteeseen ja suojella itseään kuin kaktus uusilta pettymyksiltä. Ei enää edes tee mieli itkeä tai taistella vastaan.

Asiaa ei tietystikään helpota itse kunkin oma taipuvaisuus ylireagoida ja kehittää ikiomaa päänsisäistä draamaa, tiedättehän, ottaa välillä asiat liiankin vakavasti, mutta sillähän ei ole väliä. Vahinko on jo tapahtunut. Usko ihmiskuntaan on mennyt. Eikä se ole mikään kevyt kokemus, vaan raskas pettymys.

Silloin parasta lääkettä ovat ihmiset. Lämpö. Ystävällisyys. Vilpittömyys. Selänsilitys, halaus, huomioonottavat sanat. Missä ja milloin vain, oli se sitten oma rakas, kassaneiti tai naapuri. Ihminen ei kuole sisältäpäin mitenkään nopeasti, vaan vähitellen pitkän ajan kuluessa, joten jokaisen ihmisen kohdalla on lukemattomia tilaisuuksia saada ja antaa lohtua ja uskoa siihen, että kyllä tässä maailmassa on myös paljon hyvää, jonka puolesta kannattaa taistella.

Buzzfeed listasi 21 kuvaa, jotka palauttavat uskon ihmiskuntaan. Alla niistä ensimmäinen: kuvassa on chicagolaisia kristittyjä, jotka tulivat pride-paraatiin pyytämään anteeksi kirkon ja muiden kristittyjen (ehkä tärkeimpänä, omaansa?) tapaa kohdella seksuaalivähemmistöjä. Tsekkaa linkistä myös kuva siitä, mitä tästä eleestä seurasi.Ehkä se taas tästä.

20.6.2012

Meikkifail with Lumene BB-Cream

Kokeilin tehdä meikkiä Lumenen uuden Vitamin C+ Illuminating Anti-age BB-voiteen kanssa (kyllä, nyt myös Lumenella on sellainen). Anttilassa testatessani vaaleinta sävyä leuankulmaan olin aivan onnessani, koska peittävyys oli ihan hyvä, tuoksu kiva ja koostumus mukavan kosteuttava. Mutta niinhän se sitten oli, että valot valehtelivat, ja väri oli todellisuudessa vähän turhan tumma ja punainen, lopputulos lähinnä kiiltävä. Norminaamani on yleensä jotakin luokkaa NC15-20.

lumene bb

Kuten huomaatte jo heti ensimmäisestä naamakuvasta, nämä kosteat kasvovärit eivät näytä edelleenkään olevan ihan se mun juttu. Kiilto ja hohto korostavat vähän liian paljon ihoni pientä muhkuraisuutta ja ihohuokosia, jos nyt epätasaista väriä tällaiset nestemäiset värituotteet tasoittavatkin. Muutenkin tästä meikistä tuli nyt pienimuotoinen katastrofi, näette pian, tätä ei siis pidä ottaa mitenkään esimerkkinä siitä, minkä näköisenä pyrin joka päivä kuljeskelemaan ihmisten ilmoilla.... :D

Kaikissa kuvissa on tasan samat muokkaukset copy&paste -periaatteella. Syvimmät pahoitteluni kuvien aivan kierossa olevasta valkotasapainosta, nyt yksinkertaisesti loppui kärsivällisyys säätää kuvankäsittelyohjelman kanssa siinä kohtaa, kun oli saanut pimeistä kuvista edes nuo ihon yksityiskohdat irti. (Tahtoisi uuden ja paremmin sisähämärässä pystyvän kameran....)

meikkis1
BB-voidetta vain vasemmalla puolella kuvaa. Huomaa kiillosta ja hieman tasaisemmasta ihonväristä.
meikkis3
Tässä tuotetta koko kasvoilla sekä lisäksi valokynä silmien alla. Ihonsävy kyllä tasoittuu, mutta toisaalta ikuinen riesani, coupe rosa on edelleen poskilla siellä voiteen alla läsnä. Lisäksi otsa kiiltää ihan sikana. Tähän tarvitaan nyt jotakin kiillonpoistajaa...
meikkis4
Tässä BB-voiteen päälle töpötelty Mschicin mineraalimeikkipohjaa, josta olen aiemmin kirjoitellut täällä. VIRHE. Väri muuttui kasvoilla jo liiankin vaaleaksi, ja lisäksi Mschicin meikkipohja muutti voiteen kanssa yhdessä meikin kovin raskaaksi ja pakkelimaiseksi. Jos vertaatte kaulan ihoon, näette värieron selvästi, ja vaikutelma on maskimainen. Ei näin. Ainoa hyvä puoli tässä on se, että naama ei enää kiillä rasvaisen näköisenä.
meikkis5
Lisätty aurinkopuuteri, jota käytän kesällä luultavasti vastoin kaikkia sääntöjä ihan poskipunana JA varjostajana - koko poskialueelle toisin sanoen. Kiiltävä aurinkopuuteri toimii samalla poskipäiden korostajana. Voin myöntää, tuo aurinkopuuteri on niin kaunis, että tulee välillä vedettyä ihan reippaat aurinkopuuteriöverit. :D Ja ah, toi Lumenen BB toimii näköjään ihohuokoskorostajana.
Lisäksi tässä kuvassa on jo maalailtu silmätkin päähän (alaluomella vaaleanruskeaa, yläluomella tummanruskeaa rajauskynää), lisätty luomiväriä ja laitettu ripsiväri.
meikkis6
...Ja vielä huulirasvaa ja vaaleaa huulipunaa, en ihan tykkää noista luonnostaan suorastaan verenpunaisista huulistani. :D Joskus mua huvitti kovasti, kun Stockalla meikkimyyjä halusi testauttaa minulla huulipunan sävyä siten, että törkätään sormen sisäpinnalle väriä ja se sitten näyttää *ihan* samalta kuin huulilla. Menin niin hämilleni, että annoin myyjän töhriä sormeeni huulipunaa, vaikka tiesin, ettei se tule todellakaan näyttämään yhtään samalta oikeasti.
meikkis7

Mitä tästä opimme? Ehkä lähinnä sen, että kannattaa aina, AINA testata kaikki tuotteet ennen ostoa *luonnonvalossa*, ja että seuraavalla kerralla annan joko naaman kiiltää BB-voiteen kera, tai sitten jätän sen kokonaan tästä yhtälöstä pois. Ihan näin pakkelista, ihoa rumentavaa maskimeikkiä en todellakaan normaalisti tee. :D Ehkäpä taidan pitää tuon ihmeaineen lähinnä auringonottotököttinä, kas kun siitä se suojakerroin 20 (huomhuom, se on se "anti-age", koska aurinko vanhentaa ihoa) löytyy.

Ihana tuote, muttei varsinaisesti minua varten.

Jos joskus epäilet itseäsi...

...Niin muistelepa, millaista oli viimeksi, kun yritit nukkua, mutta jokin itsepäinen itikka senkun vain inisi korvanjuuressa. Välillä luulit päässeesi siitä jo eroon, kunnes se palasi jälleen pitääkseen sinut hereillä. Niin pieni olento pakotti sinut tekemään jotain asialle. Niin pieni olento voi pilata jättiläisen yöunet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...