30.12.2012

Terhi Pölkki

Oletteko tulleet huomanneeksi, että Spartoo-nettikaupassa myydään myös suomalaisen Terhi Pölkin jalkineita? Itse olin onnistunut vähän missaamaan tällaisen yksityiskohdan, mutta tässäpä osoitus siitä, mihin kaikkeen sitä voi alennusmyynneissä (vinkvink ;)) törmätä! Jos siis unohdetaan se, että yleensä en kylläkään ole kovin suuri alennusmyyntien fani. Ne alkavat niin helposti muistuttaa rikkinäistä levyä. Poikkeus nyt ilmeisestikin vahvistaa säännön!

Valkkasinkin Polyvore-kollaasiin kaksi hauskinta mallia valikoimasta, sekä muutaman mielenkiintoisen vaattteen, joita yhdistelemällä saisi hauskoja asukokonaisuuksia! Kuten huomaatte, minulla tämä tulkinta lähtee taas kerran siihen minimalistiseen suuntaan, mikä toki sopii hyvin, sillä puhtaat linjat, skandinaavinen minimalismi (ja pastellivärit) ovat tunnusomaisia myös Pölkille suunnittelijana.


Something to wear with Terhi Pölkki


Terhi Pölkki on valmistunut taiteiden maisteriksi vuonna 2008 London College of Fashionista, joten aika tuoreesta suunnittelijalupauksesta on tässä kyse. Hän on kuitenkin ehtinyt jo kerätä maailmalla ja Suomessa huomiota, eikä ehkä vähiten sillä, että tämä likka se meni ja voitti valmistumisvuonnaan Vuoden kenkäsuunnittelija -palkinnon, ja kisassa hän käytti luomuksissaan poronnahkaa ja visakoivua. Tänä vuonna suunnittelija julkaisi ensimmäisen omaa nimeään kantavan malliston, ja Terhi Pölkin kenkiä myydään Suomen lisäksi Ranskassa ja Englannissa. Aika nopea nousukiito, jään mielenkiinnolla peukut pystyssä seuraamaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Lienevät muuten peräti samat kengät tuossa kollaasissani nuo vaaleanruskeat nilkkurit, kuin jotka esiteltiin tänä syksynä lokakuun Olivia-lehdessä, ja jotka vilahtivat syyskuun Trendissä. ;) Juhlallisesti vannon, että huomasin asian vasta selattuani merkin nettisivuilta medianäkyvyyttä... :D Hyvä maku niillä siellä naistenlehdissä.

Tsekkaa myös www.terhipolkki.com !

Sisältöyhteistyö

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...