8.12.2012

Muji

Huh, onpahan ollut hektinen viikko, vaikka juuri muuta en ole tehnyt kuin ollut neljän seinän sisällä. Tenttipaniikki, tarvitseeko muuta sanoakaan?

muji6

Hyvän tovin sain kuitenkin tenttipaniikilta kulumaan kosmetiikkakokoelmani ja korujen järjestelyyn, kun posti toi odotetun paketin japanilaisen sisustusliike Mujin Euroopan nettikaupasta. Sisältä paljastui akryylinen laatikostosarja, jollaisesta olen haaveillut jo hyvän tovin taltuttaakseni työpöytääni vaivanneen kaaoksen. Pienessä kämpässä kaikki pinnat muuttuvat hyvin helposti säilytystilaksi, joten fiksujen säilytysratkaisujen tekeminen on ihan ensiarvoisen tärkeää. Muji on ollut monien sisustusbloggaajien suosikki ja erityisesti kosmetiikkabloggareiden parissa aika yleinen tapa saada järjestystä meikeille ja muille pienesineille.

muji1

Mujin akryyliset laatikostot ja laatikot ovat siitä kivoja, että niistä voi koota juuri itselleen sopivan setin: joko tilata yhden kiinteän useamman laatikon tornin, tai sitten yksittäisiä laatikoita, joita voi sitten koota torniksi. Saatavilla on myös tilanjakajia, joilla saa tuollaisia pieniä lokeroita laatikoiden sisälle. Laatikoita löytyy kapeita ja leveitä, ylhäältä aukevia rasiamallisia ja pelkkiä laatikoita. Muoviset laatikot tuntuvat sen verran jämäkältä ja paksuilta, etten odota näiden olevan käytössä mitenkään heppoisia.

muji5 muji3 muji2 muji4

Olenkin nyt aika onnellinen siitä, että sain kaikki meikkini yhteen ja samaan paikkaan, ja myös suurimman osan koruistani. Aiemmin ne ovat joko pyörineet ympäriinsä miten sattuu, hajaantuneet kahteen-kolmeen eri meikkipussiin ja pölyyntynet pöydällä milloin eivät ole olleet turvassa jossakin suljetussa tilassa. Vieläkin pöydälläni pyörii tavaraa enemmän kuin haluaisin, mutta tilanne on nyt huomattavasti selkeämpi. ;) Käyttöä olisi melkeinpä toisellekin samanlaiselle setille...

muji8

Mujin eurooppalaisesta nettikaupasta oli muuten helppo tilata, mutta selaimen ja Osuuspankin nettimaksulomakkeen kanssa oli pientä kitkaa, joka sitten ratkesi selainta vaihtamalla. (Muistaisi vain, mikä noista selaimista sen ongelman aiheutti. :D) Että jos tällaiseen törmää, kannattaa kokeilla sitä toista selainta.

Mujin laatikot itsessään eivät ole kamalan kalliita, mutta postit voivat olla. Postimaksu on porrastettu tilauksen summan kanssa siten, että postimaksu on sama (n. 40 puntaa) esimerkiksi 20 punnan tilaukselle kuin 99 punnan tilaukselle, ja niin edelleen. Vain muutaman meikkilaatikon hankkijalle tästä voi tulla jonkinlainen kynnyskysymys, joten ehkä kannattaakin laittaa kimppatilaus kaverin kanssa.

Mun kaverina tilauksessa toimi mies, joka tosin ei vielä keksinyt käyttöä omille laatikoilleen. :D Tiedän kyllä erään, joka adoptoisi any day...

muji7

5 kommenttia :

Hanna kirjoitti...

Voi miten sulla on meikit siististi! Toi Urban Decayn Naked on maailman paras meikkipaletti. Piste. Ootko ikina kokeillu elfin tuotteita? Ite ostin niilta ihan vahan aikaa sitten meikkivoiteen, puutereita, kulmavarin ja ripsarin. Olin tosi skeptinen koska ne on ihan liian halpoja ollakseen hyvia, mutta ne tuotteet on ihan loistavia. Meikkivoidetta en enaa vaihtas. Saa muutamalla punnalla sellasen joka on ihan yhta hyva ku jotku mista oon maksanu 40-50 puntaa!

PS mullakin on tenttipaniikki, i feel ya. Tsemii tentteihin!

Maria Morri kirjoitti...

Hehe joo, kyllähän ne *nyt* on siististi. :D En edes kehdannut ottaa "ennen"-kuvaa. x) Naked rulettaa, mun muut luomivärit on ihan surullisia siitä, miten paljon toi paletti saa käyttöä ja miten vähän ne muut... :D

Enpä ole muuten tullut kokeilleeksi Elfin tuotteita, vaikka blogeista olenkin niistä lukenut, ja nettisivuilta tutkinut! Pitää ottaa joskus asiaksi testata, oon kuullut kyllä kans niistä hyviä juttuja (paitsi mineraalimeikkipohjasta, josta tyypit sai jotain reaktioita :S), vähän samoin kuin esim. Wet'n Wildin luomiväripaletteja ylistetään.

Nyt kyllä ihan ykkösenä olisi tarve parille tuoreelle häivytykseen soveltuvalle luomivärisiveltimelle, mahtaisikohan Elfin vastaavat olla mistään kotoisin?

Ja kiitos, tsemppiä sinnekin tenttien kanssa! ^^

Sini kirjoitti...

Ihan kuin sinun signeerauksessa lukisi maria mörri, kun tuo p:n alaviiva vähän kuin tulee ö:n pisteeksi..ehhe.

Maria Morri kirjoitti...

Mörri-vitsithän mua on seuranneet läpi elämän, joten lienee vaan sopivaa, että noin sattuu olemaan :D Pitänee säätää joskus, kun jaksaa.

Anski kirjoitti...

Oh, aika ihanat lootat, tahtoo kanssa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...