30.12.2012

Mac Margin

mac margin

Tässä tuo esittelemättä jäänyt poskipunahankintani alkusyksyltä (huh, aika lentää): Macin kauniin korallipinkki Powder Blush sävyssä Margin. Siitä onkin tullut erittäin suuri suosikki, enkä ole hirveästi muita poskipunia nyt käyttänytkään. Sävy on hyvin vaalea, joten se sopii erinomaisesti vaalealle iholle.

Margin ei myöskään ole aivan yhtä pigmenttinen kuin jotkut muut omistamani poskipunat, mikä on ihan hyväkin. Väriä on helpompi kerrostaa lisää kuin yrittää häivyttää liikaa tullutta väriä. Hienoinen shimmeri punan pinnassa hohtaa ihan aavistuksen iholla, muttei mitenkään silmiinpistävästi. Alla olevasta kuvasta ehkä saa vähän hajua siitä, miten hienovaraisesti värin saa poskille aseteltua – barely there.

2012 xmas face 1 
 ...Ja hieman näkyvämmin! made up meikkipussi


Tykkään Macin poskipunissa siitä, että ne ovat niin... kiinteitä. Jotkin kokeilemani punat kun ovat jotenkin niin hienojakoisia, että kun niitä hieman sudilla sipaiset puuterista punaa irtoaa todella paljon pannun pinnasta, ja jos puhaltaisit, ilmaan lennähtäisi paljon hienojakoista tuotetta (joka sitten menisi henkeen ja alkaisi ahdistaa, ihan psykologisesti :D). Macin punissa ei ole tätä ilmiötä. Sen ansiosta rasiat myös pysyvät sisältä siistinä eivätkä sotke.

Rakkautta.

7 kommenttia :

Topi kirjoitti...

Sinä kun et tuntunut lähettäneen mitään vastausta siitä, että mitä mieltä olet Piraattipuolueen kommenttiuudistuksesta? Minusta siihen pitää saada uudelleen uudistuksia, kun se aiempi uudistus tuntuu epäonnistuneen helvetisti. Minä en ole tykännyt enkä edelleenkään tykkää, kun olen tarkistanut sen toiseen kertaan enkä silti pidä siitä.

Maria Morri kirjoitti...

Mulla ei oikein ole mielipidettä siitä. Palautetta kannattaa laittaa tai perustaa vaikka topicci aiheesta. Sen tiedän ettet ole ainoa vastaavanlaista palautta antanut.

Enni kirjoitti...

Vitsi sulla on kauniit kulmakarvat! Oon skitsoillu täällä omilleni, kun molemmissa pitää vielä kasvaa luomet!!! Tekee vielä vähän vaikeammaksi meikkaamisen ja muotoilun. :D

Nimim. olispa mullakin tollaset.. :D

Maria Morri kirjoitti...

Enni aww, voin kuvitella et voi tuottaa mielenkiintosia tilanteita kulmien meikkauksessa :D Mähän aika paljon lopulta piirrän noita kulmiani, vahvistan ja tuuheutan ihan sikana ja pyrin käyttämään mahd. vaaleita ja harmaita värejä jotta näyttää jotenkin... no, luonnollisemmalta? Mutta kuitenkin voimakkaalta. Oon yrittänyt rajottaa nyt nyppimistä (vaan ne kulmaluulla kasavavat veks) ja keskittyä vaan leikkaamaan liian pitkiä karvoja lyhyemmiksi, kun aiemmin saatoin nyppiä kokonaan sellasset pois. :D

Mä oon alkanut ajatella jotenkin niin, että kulmat on kasvojen ehkä tärkein juttu, ja siispä jos en mitään muuta tee, niin kulmat haluan meikata. Tää on jännä, koska aiemmin kelasin et iho on se juttu, ja sitä ennen että silmät, että ripsari ja rajaus on se minimi... :D Näin ne preferenssit muuttuu!

Ton postauksen kuvassa meinaan näkyy ne "luonnontilassa": http://www.heijastuspinta.fi/2012/11/naked-truth.html :) Siitä näkee, et ne on tosi vaaleat luonnostaan, osa jopa suorastaan läpikuultavia. Muoto on luonnostaankin ihan jees kyllä, se on se kasvatus... :D

Enni kirjoitti...

Oon samaa mieltä, kyllä kulmakarvat kehystää kasvoja niin paljon ja ne näkyvät kaukaakin ja niihin kiinnitän itse ainakin paljon huomiota.

Mitä kaikkia meikkejä käytitkään? Olen vasta vähän aikaa sitten tutustunut uudestaan niihin luomiväripaletti-tyylisiin väreihin, enkä niinkään enää pidä kulmakynän käytöstä yksinään, tai ainakin sen tulisi sitten olla todella terävä. Tosin en ole vielä saanut aikaiseksi hommata hyvää kulmaväripalettiakaan... :)

Maria Morri kirjoitti...

Mä oon kokeillu aika monenlaisia juttuja noihin kulmiin, varmaan ties minkämoista kulmakynää (tavallisista en oo vieläkään löytäny täydellistä, jossa yhdistyis hyvä kylmän vaalea sävy ja sopivan pehmeä – muttei liian pehmeä koostumus), ja mun mielipide on edelleen se, että Macin itseteroittuvat kynät tekee parhainta ja helpointa jälkeä, vaikka ne kuluu ihan sikanopeesti. Niillä saa tehtyä tarkkaa, muttei liian terävää jälkeä, ja se on myös helppo sellaisella kulmaharjalla häivyttää luonnollisemmaksi.

Tällä hetkellä mulla on käytössä, ja tuon kuvankin meikki on tehty Shiseidon Natural Eyebrow Pencil -kynällä, joka on aika hyvä ja sävykin (Ash Blond) lähes täydellinen. Mä teroitan sitä aika harvoin, joten sellaista liian terävää jälkeä ei synny. Illamasquan kulmavärinapilla "Motto" ja viistopäisellä siveltimellä saatan tarkentaa kulmien reunoja, jos näyttävät liian pehmeiltä tai suttuisilta, siis ikään kuin piirtää äärirajat. Sillä tosin saa aika äkkiä liiankin tummaa jälkeä.

Kulmameikin päälle yleensä lisään vähäsen nuden väristä luomiväriä, lähinnä vaalentamaan ja haalistamaan sävyä. Tavoittelen aina sellaista kylmän vaaleaa, mutta tuuheaa lookkia. Jos tuntuu huonolta kulmapäivältä, laitan ennen sävyn vaalentamista Lumenen kulmageeliä, joka pitää karvat ojennuksessa.

Youtubesta löytyy aika paljon videoita siitä millä eri tavoilla tyypit meikkaa kulmiaan, niistä voi bongata jotain hyviä vinkkejä! :)

Enni kirjoitti...

Kiitos vinkistä, täytyykin katsoa vinkkejä!

En ole mitään noista mainitsemistasi testannut ikinä, koska olen niin laiska hankkimaan uusia juttuja (ja toisaalta on myös tyhmää maksaa itsensä kipeäksi, jos sitten tuote olisikin vaikka huono). :D

Mutta tuo tuhkanvärinen kiinnostaa, koska mulla ainakin helposti tarttuu kaupasta mukaan kynä, joka on aina vähän liian punertava!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...