1.12.2012

Lahja läheiselle

Painiskeletko joululahjaidean kanssa? Uupuuko lahjaidea äidille, kaverille, ehkäpä kummilapselle tai seurustelukumppanille? Mulla olis yks vinkki.

Törmäsin hiljattain hopeakoruja ja postikortteja myyvään yritykseen nimeltä Lahja Läheiselle*, joka on Kehitysvammaliitto ry:n yhteistyökumppani. Kaikista myytävistä koruista lahjoitetaan 8 euroa ja postikorteista 50 senttiä kehitysvammaisten auttamiseen. How cool is that? Ihastuin itsekin jo tuohon Rohkeuden tähti -koruun, joka on kyllä sen verran sukupuolineutraali kapistus, että kelpaa saleena myös kundeille. ;)


Kerätyillä varoilla rahoitetaan mm. erilaisten oppijoiden oppimateriaalin tuotantoa, kehitysvammaisten kuvataide- ja muuta harrastustoimintaa, ja lisäksi Lahja Läheiselle on mukana tukemassa kehitysvammaisten työllistymistä. Olis tosi jees, että kaikilla ihmisillä olisi mahdollisimman tasavertaiset mahdollisuudet elää sitä tavallista arkea ja iloita siitä, ihan niinkuin kaikki muutkin. Kehitysvammaliitto onkin kehunut putiikin ideaa ja pitää sitä helppona ja luotettavana tapana tukea liiton toimintaa.

Kannattaa muuten tsekata myös putiikin joulukalenteri, ensimmäisen luukun takaa ainakin paljastui ihan kiva yllätys nettishoppailijalle. ;)

Putiikki on muuten järjestänyt aiemmin syksyllä myös Facebook-sivuillaan tempauksen, jossa se lupautui lahjoittamaan Kehitysvammaliitolle viisi senttiä lyhentämättömänä jokaista kampanjakuvan jakoa vastaan. Kuukauden aikana kampanja tuotti 400 euroa, ja nyt putiikin Facebook-sivuilla on käynnissä uusi vastaavanlainen tempaus, jossa jokaisesta jaosta lahjoitetaan 10 senttiä. Taitaa olla niitä harvoja tapauksia, kun Facebookissa kliksuttelulla voi auttaa muita?

Klikkaa itsesi jouluostoksille Lahja Läheiselle -nettikauppaan!*

* = mainoslinkki

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...