30.11.2012

Drama

Perjantai on draamaa täynnä, aika kirjaimellisesti.

Dark Romance


Ei kenties ole täysin käytännöllistä haaveilla pitkistä laahusmaisista hameista, nahkatakeista ja korkeilla koroilla varustetuista nilkkureista, kun ulkona on tuo, tiedätte varmaan mikä. Senkin uhalla, että puhun säästä, vaikka maailma olisi puheenaiheita täynnä, on tämä jokavuotinen tiedätte-kyllä-mikä jotenkin jännittävä ilmiö.

Tähän nimeltämainitsemattomaan tiedätte-kyllä-mihin liittyy pari ihan pakollista kuviota, jotka näyttävät toistuvan vuodesta toiseen. Ne ovat:
– Uutisotsikot siitä, miten talvi yllätti suomalaiset, big surprise
– Facebook-päivitykset, joissa päivitellään edellämainittuja uutisotsikoita ja muistetaan tuoda esiin sitä, että Suomessa on ollut asutusta jo vuosituhansia eikä jokavuotisen sääilmiön pitäisi tulla mitenkään yllätyksenä
– Facebook-päivitykset, joissa ilmoitetaan olevan totaalikyllästyneitä kahteen edellämainittuun (tähän kuoroon voisin ehkä jo liittyäkin)
– Some-seuranta siitä, mitä VR tänä vuonna selittää, vakuuttaa ja feilaa, tämän vuoden helmi on ehdottomasti tämä kahden ruutukaappauksen yhdistelmä. (Mä pysyn hyvin kärryillä tästä somesta, koska käytän ihan liikaa aikaa Facebookissa. Toisaalta siellä tulee melkein päivittäin käytyä ihan rakentavia ja fiksuja keskusteluja kaikennäkösten ihmisten kanssa, joten ehkä se nyt menee, muuallakaan kun niitä ei tule oikein käytyä, how sad am I. :D)

Uutuutena valikoimassa myös: WINTER IS COMING. Tää on mun suosikki, ei ehkä yllättäen. Tuleeko teille mieleen muita? :D

Joka tapauksessa, huolimatta epäkäytännöllisyydestä, pimeään loppusyksyyn/alkutalveen haluaisin pukeutua dramaattisesti. Rick Owensin nahkatakki, Clarksin kengät (Spartoolta) upealla kuviopinnalla ja platoo-pohjalla, kirkkaanpunaista huulipunaa, sumusilmämeikki ja pitkä helma kiiltävästä kankaasta, ah, just nyt en tiedä parempaa.

Sisältöyhteistyö

8 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Musta se on vaan niin väärin. myöhästyin palaverista, eikä niin olisi käynyt, jos ei olisi tullut lunta. voi juma... ja joo kuulin keravan asemalla, kuinka eräs tyttö oli lähtenyt kolme tuntia aikaisemmin liikkeelle ja silti myöhästyi!

Maria Morri kirjoitti...

On sitä kyllä pakko ihmetellä, miten nää tyypit vaan ei mitenkään saa sitä infraansa kuntoon, vaikka joka vuosi on sama juttu, ja vaikka miten puhutaan, että joo tällä kertaa kuulkaa me ollaan niin valmistautuneita ettei tosikaan! Toisin sanoen we're fucked?

Anonyymi kirjoitti...

Kyse on teknologiasta. Nykyäänhän junat on sähköjunia ja jostain italiasta tilattuja, eihän ne pakkasilla liiku kun niiden suunnittelijoille ei tullut mieleenkään että niiden pitäisi. Höyryvetureita valmistimee suomessa itsekin (jotka lämmöllään sulattivat lunta raiteilta kulkiessaan), ja junanvaunuja on aiemmin ostettu mm. britanniasta jossa sataa luntakin. Dieselvetureita käytettiin aikanaan myös paljon.

Ei ole ainoa asia tuo junaliikenne mikä on mennyt hankalammaksi kun ollaan siirrytty "luontoystävällisempään toimintatapaan." En sllä sano, etteikö ympäristöasiat ole tärkeitä, mutta nyt on käynyt näin.

jenny kirjoitti...

Helou! Seuraa ihan täysin off topic kysymys:

Muistan nähneeni blogissasi sulla sen Acnen Canada (oletan mallin olevan tuo canada :D) villahuivin, millaisena se on pysynyt käytössä? Nukkaantuuko, jääkö herkästi sormuksiin yms. kiinni? Onko kangas sellaista huopamaista vai ohutta ja pehmeää?

Pahoittelen kysymysryöppyä mutta himoitsen huivia kovin enkä pääse itse niitä livenä hypistelemään :D

Maria Morri kirjoitti...

Moikka Jenny! :)

Huivi on hyvin pehmeä, mutta ei järjettömän ohut! Pehmeä se kuitenkin on. Pinta ei näytä nelosmaiselta, vaan nimenomaan tuollaiselta huopamaiselta, pinta on siis ihan sileä ja tiivis, eikä täten ole oikein mitään, mikä siihen voisi jäädä kiinni. Huivi on myös pysynyt hyvänä, mutta mulla ei toisaalta ole ollut sitä vielä kovin kauaa, pari kuukautta vain. :) Ehkä ihan hieman näkyy sellaista pinnan untuvaista hapsottamista, mistä päättelisin, että ajan kanssa nyppyjä varmaankin kyllä ilmaantuu. Mutta ah, se on niin pehmeä ja lämmin! Ja kaulaan kiedottuna myös paksu, koska huivilla on leveyttä, ja sitä tulee käärittyä pituussuunnassa sitten kaksinkerroin. :)

Toivottavasti tästä on apua! :)

Maria Morri kirjoitti...

...Tulin näköjään toistelleeksi tuota pehmeyttä... ;D No ehkä menee viesti perille. x)

jenny kirjoitti...

Hei kiitos ihan hirveästi kattavasta vastauksesta, kuulostaa aivan ihanalta ja huivi lähtikin tilaukseen saman tien. :)

Maria Morri kirjoitti...

Ollos hyvä, toivottavasti tykkäät siitä yhtä paljon kuin mä tykkään omastani! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...