21.12.2012

Blondi, blondimpi...

blonde me 4

Kävin reipas viikko sitten elämäni toista kertaa Profissa laitatuttamassa taas tukkaa kuosiin (jee, suunniteltu pitempi käyntiväli toteutunut jo tässä kohtaa!), ja ihanan taitava Jenni loihti mulle nyt kyllä niin upean blondiraitaliukuvärijuurikasvunehkäisy-tukan, että oksat pois! En ole vieläkään lakannut ihastelemasta tätä kylmän viileän ja vähän lämpöisemmän blondiuden yhdistelmää, joka yhtyy tuohon mun omaan luonnolliseen juuresta tulevaan väriin sillä tavalla, ettei juurikasvu haittaa, mutta saan silti blondiuteni! Yay! Viime kerralla päähän ilmestyneet platinalatvat tietysti ovat edelleen mukana, vaikka piirun verran pituutta lähtikin.

Erikseen siis ei tehty muuta kuin yhden värisiä, viileitä raitoja, se lämpöisyys tulee tuosta kaiken alla edelleen nököttävästä hiusväristä. Efekti on kuitenkin aika hieno. Mummukin, joka yleensä vähän epäillen suhtautuu mun tukkakokeiluihin, kehui tätä erinomaisen kauniiksi.

december blonde 8 december blonde 7

Mutta kyllä muuten tehtiinkin niitä raitoja tän eteen. Ohuita, melkein hiuksenhienoja. Niitä on siis joitakin myös tuolla oman juuren seassa, mutta koska ne ovat niin ohuita, niitä tuskin erottaa, mutta silti ne tuovat hieman vaaleutta kokonaisuuteen. Myös erityisesti tuohon kasvojen lähelle tuotiin kylmää raitaa.

IMAG0705

Noh, ehkä sen juurisäädön tuosta pysäytetystä kuvasta kuitenkin erottaa, jos oikein tarkkaan katsoo. ;) Luonnossa se kuitenkin hienosti "häviää" sen ansiosta, että valo heijastelee tukasta ja saa hiukset valon ja varjojen liikkeen ansiosta näyttämään koko ajan eläväisiltä, jolloin värierotkin koko ajan "elävät".

blonde me 5 blonde me 3 blonde me 2 blonde me 1

Lyhytkin puoli, joka siis on kasvatuksessa, sai osansa vaalennuksesta. Tuohan on nyt sen mittainen, että koko tukan voisi pätkäistä tuollaiseen polkkamittaan ja sitten kasvatella kaikkea yhteismitallisesti, mutta mä en halua. Mä tykkään mun pitkästä liehukkeesta ja epäsymmetrisestä mallista. Katsotaan sitten myöhemmin uudestaan. :D Lähinnä sellaista muodon tasoittelua ja siistimistä, kuivien latvaosien karsimista oli tuo leikkuupuoli tälläkin kertaa.

Ja koska teitä ehkä kiinnostaa, tässä jonkinlainen sivuprofiili vielä siitä, miten tuo tukka menee kohti niskaa, pahoitteluni huonosta kännykkäkameralaadusta:

IMAG0699

Tässä on nyt selkeä trendi päällä: vaalenen joka kerta, kun istahdan kampaanjantuoliin. Ja vielä viime vuonna tukka oli lähes musta. :D Tsek tämä aika lailla tasan vuosi sitten:

toffee hair 2

Viikonloppuja hei!

9 kommenttia :

SUPERVAIN kirjoitti...

kyyylläpä sun hiukset kasvaa nopeesti. t. kasvaispa munkin!

Maria Morri kirjoitti...

Niin ne tekee, siksipä mä aina stressaan siitä juurikasvusta kun kelailen näitä väriasioita. :D Mä oikeestaan toivoisin et kasvais vähän hitaammin. x) Mutta toisaalta, tässä kun kasvattelee niin mikäs siinä.

Tosin toi lyhyempi puolihan nyt ei ole kokonaan sitä lyhykäistä sänkeä joka ois noin nopeesti hurahtanut ja venähtänyt tuohon pituuteen, vaan oon siis heittänyt jakausta myös keskemmälle, ja ottanut tuolta alunperin pitemmältä puolelta siihen päälle noita pitkiä suortuvia, että näyttää siistimmältä. :)

Hanna kirjoitti...

Toi tokavika kuva on aivan ihana!

noora kirjoitti...

Kauniit kuvat ja upea tukka! :)

Enni kirjoitti...

hoh pääsispä joskus itekki kampaajalle XD sulle kyllä sopii vaalea kivasti!

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos kaikille ^^

Salka kirjoitti...

Ihanat, kauniit hiukset! Uusi "väri" ja leikkaus tuo oikein esiin sen, kuinka paljon sun hiukset on kasvaneet :)

Ja kolmannessa kuvassa näytät ihan mun yhdeltä tuttavalta, varsinkin näillä hiuksilla!

tuijja kirjoitti...

Hyvältä näyttää, vaikka en kyllä voi olla kuolaamatta myös tuota tummaa tukkaa. :P Itsekin kävin juuri Profissa Jennin käsittelyssä ja tykkäsin!

Maria Morri kirjoitti...

Salka, hih kiitos, se kasvaa kohisten! :D Mulla on kuulemma parikin kaksoisolentoa, niitä aina välillä joku raportoi bonganneensa ;P

Tuijja, kiitti! ^^ Tummassakin oli oma jujunsa ehdottomasti, dramatiikkaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...