25.11.2012

Viikonloppu marraskuussa

nov 24 1

Hola! Viikonloppua on vietetty Hervannassa rauhallisissa merkeissä tenttimateriaalin kanssa madellen. Välillä piti käydä tuulettumassa ja räpsimässä niitä kuuluisia omakuvia jalustan kanssa, sattumalta samaan aikaan koko muun naapuruston ollessa ulkoilemassa. :D Melkein teki mieli vilkutella kaikille, jotka ohitettuaan vielä kääntyivät taakse päin vilkuilemaan. Eivät oo tainneet ennen muotibloggaaja nähdä! x)

Tämä sunnuntaipäivä nyt tosin meni ihan penkin alle sen lukemisen suhteen, kas kun erehdyin uppoutumaan kuvamuokkausten ihmeelliseen maailmaan ja kriiseilemään, miten en osaa tuottaa haluamanlaisiani värejä. Noh, vanha kunnon CameraBag 2 lopulta pelasti taas oravanpyörämäiseltä pakkomielteeltä, ja saatiinhan ne kuvatkin lopulta säädettyä. :)

Hobitin ensi-illan lippumyynti tuli missattua, mutta mies vakuutteli, että ei sitä ole pakko mennä ensimmäiseen näytökseen katsomaan. Ai ei ole vai?! :D Kyllä mun mielestä näin isot jutut pitäis nähdä ihan ensimmäisten joukossa, muuten joutuu välttelemään leffa-arvosteluja ja sosiaalista mediaa spoilereilta (kai niitäkin voi olla, vaikka miten olisi kirjan lukenut) ja mahdollisilta lyttäysarvosteluilta. Parhaat jutut haluaisin nimittäin katsoa pää mahdollisimman tyhjänä ja avoimin mielin.

nov 24 2 
Nahkatakki - Mango, paita sifonkihelmalla - HM Trend,  farkut - Dr Denm: Plenty, kengät - Unisa, laukku - Zara 
nov 24 3 nov 24 5

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja viikonalkua kaikille!

P.s. Huomenna maanantaina 26. 11. klo 18-20 on Tampereen yliopistolla avoin keskustelutilaisuus luovien alojen rahoituksesta! Kaikki kiinnostuneet marssikaas paikalle! Itse en valitettavasti pääse, mutta olen erinomaisen kiinnostunut, kuten voitte kuvitella, joten kertokaa sit mullekin, okei? ;) Tilaisuus löytyy salista Pinni B1096.
"Monet luovat alat ovat teknologian kehityksen myötä ajautuneet vaikeuksiin. Vanhat jakelukanavat ovat kankeita ja hitaita, rahaa uppoaa moniin välikäsiin ja taistelu piratismia vastaan ei tuota tulosta. Uudet innovaatiot taas voivat törmätä lainsäädäntöön, tekijänoikeuskysymyksiin tai soveltuvien välineiden puuttumiseen. Miten luovien alojen tekijöillä on tulevaisuudessa mahdollista menestyä?  

Asiaa pohjustetaan kolmessa alustuksessa, joiden jälkeen on varattu aikaa keskusteluun ja yleisökysymyksiin:  
– Oppikirjamaraton ja muut kustantamojen haastajat, tietokirjailija/lehtori Vesa Linja-aho  
– Voiko ilmaispalvelulla ansaita? pelitutkija Janne Paavilainen, TaY  
– Iron Sky -elokuvan matka ideasta menestystarinaksi, elokuvakäsikirjoittaja Jarmo Puskala 

Tilaisuuden järjestää Vastedes ry."

3 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Kiitos tuosta vinkistä CameraBag2. Oletko ostanut ihan tuon, vai testasit? Näyttää aika kivalta systeemiltä!

Maria Morri kirjoitti...

Oon ihan ostanut sen, kun ei ollut pahan hintanen :)

Enni kirjoitti...

Mmh ok! Täytyypä testata! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...