30.11.2012

Mutkatonta

Simplistic


Kuten hyvin tiedätte, olen noin loppujen lopuksi aika simppeli tyyppi. Noh, toki päässäni jylläävät solmut ja huolet ja labyrintit siinä missä kaikilla, mutta tietyt asiat mulla on erinomaisen hyvin selvillä.

Vähemmän on enemmän. Tummapaahtoinen kahvi ei sekoita vatsaa. Ihmisen arvo ei riipu siitä onko hän köyhä vai rikas, työnarkomaani vai työtön, lihava tai laiha, koulussa hyvin pärjännyt vai koulun kokonaan kesken jättänyt. Musta on aina tyylikästä ja kaunista, mutta niin ovat myös murretut beiget, kitti ja valkoinen väri. A2:n teemaillat ovat pikemminkin sirkushuveja kansalle kuin mitään aitoa, rakentavaa kansalaiskeskustelua. Kaikki ruuat muuttuvat herkullisemmiksi lisäämällä niihin valkosipulia. Vapaudesta seuraavat epämukavuudet ovat pienempi paha kuin liian vähäisestä vapaudesta seuraavat epämukavuudet. Täyteen ilmaa puhallettu mammutti voi olla validi sisustusesine seinällä roikkuessaan. Spartoolta eivät kengät kesken lopu.

Yllä oleva Polyvore-kuvakollaasi kuvastaa eritoten mutkatonta ja yksinkertaista, monokromaattisen simppeliä tyyliäni. Kuvan saappaat ovat Gaborilta. Hajuvesi puolestaan Byredolta (haluaisin tuoksutella nichebrändin uudempiakin luomuksia, vaikken aikoinaan ollut kovin vaikuttunut muutamista vanhemmista tuoksuista) ja tuo tajunnanräjäyttävän ihana laukku Proenza Schoulerilta, mutta sitä tuskin tulen koskaan omistamaan, kyynel.

Ei varmaan tarvitse selittää miksi ei, mutta jos nyt selitän kuitenkin: noin seitsemän kertaa kuukausittaisen vuokraosuuteni kokoinen hintalappu. Ainahan toki saa haaveilla. (...Varmaan puolella teistä aivot jatkoivat virkettä "haaveilla vaikka lottovoitosta", mutta omalla kohdallani siinä missä en tykkää velkaantumisesta ja lainoista, en diggaile myöskään uhkapeleistä. Joten ei, en haaveile lottovoitosta, koska en lottoa. :)

Onneksi kuitenkin kengät, joista eri aikoina haaveilen, eivät ole ihan yhtä tajunnanräjäyttävän hintavia. ;)

Sisältöyhteistyö

3 kommenttia :

HeidiM kirjoitti...

Mutta mistäs tuo nätti koru on peräisin? :)

Tiesitkö muuten, että jos rekisteröityy Byredolle asiakkaaksi heidän nettikauppaansa, voi sähköpostilla pyytää näytteitä hajuvesistä ja he ovat ainakin aikaisemmin lähettäneet niitä ilmaiseksi...jos siis varastossa on mitä lähettää. :)

Maria Morri kirjoitti...

Koru on Iwona Ludygan :) Jos klikkaa kuvan kautta itsensä tuonne Polyvoreen, voi katsoa tuota kuvaa isompana ja nähdä, että siinä on ihan pieni pääkallo somisteena – aika hauska yksityiskohta. ^^

Ja wautsi, en tiennyt tuota, kiitos tosi paljon vinkistä! :) Oon aikasemmin tilaillut jollakin punnalla tai parilla noita näytteitä brittiläisestä tuoksukaupasta Les Senteursista :) Tosin nyt heiltä näkyykin kadonneen Byredon samplet kokonaan :/ Eli sitä suurempi kiitos! :)

HeidiM kirjoitti...

Kiitos tiedosta! :)

Ja ollos hyvä vaan vinkistä, toivottavasti Byredon toimintatavat eivät ole aikaisemmasta muuttuneet ja heiltä saa vielä noita pikkunäytteitä ilmaiseksi. Edellytyksenä on tosiaan, että pitää olla kirjautunut heille, jotta kaikki osoitetiedot ym. ovat heillä ylhäällä. Ja kerran olen saanut eioota, koska varastosta olivat näytteet loppu. Mutta kannattaapi kokeilla! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...