7.11.2012

Lomakuva Aasiasta

Kuten ehkä tiedätte, ystäväni Noora reppureissaa parhaillaan Aasiassa, ja myös kuvaa siellä kiitettävän paljon. Oon kyllä aika lailla kateudesta mutkalla nähdessäni noita masemia ja tilanteita kuvina, noita olis hauska päästä itsekin ikuistamaan. Ja norsuja! Haluaisin niin kovasti kuvata norsuja. Muutenkin on tositosi kiinnostavaa seurata mulle niin vierasta asiaa kuin reppureissausta, hatunnosto vaan likalle siitä, että jaksaa päivitellä niinkin ahkerasti kuulumisiaan sieltä maailman toiselta puolelta, jakaa kokemuksia ja ajatuksia. :)


Noora on myös ahkera osallistumaan kaikenlaisiin kisoihin, ja tällä kertaa hän kilpailee Supersaverin Lomakuva-kisassa yllä olevalla kuvalla naisista Vietnamissa. Kauniisti ja nöyrästi pyytäen, äänestäkää Nooran kuvaa antamalla sille arvionne mukainen määrä tähtiä, jooko? ;) Aikaa on 9. 11. asti!

Mun oma matkailuni noille nurkille rajoittuu lapsuudessa tehtyihin turistireissuihin Thaimaan Pattayalle isovanhempien ja näiden sukulaisten kanssa. Mahtavia elämyksiä niistäkin on mieleen jäänyt, ei siinä mitään (ja olen kyllä saanut niitä norsujakin nähdä :D), opin mm. uimaan ja sukeltamaan juuri noilla reissuilla kiitos mummun edesmenneen siskon hyvän opetuksen, mutta onhan se kuitenkin aika erilaista matkailua kuin kaupungeista, kylistä ja valtioista toisiin siirtyminen säästöbudjetilla. Siinä näkee ja kokee aivan erilaisia asioita.

Kuva: Ladies In Vietnam, Noora Kovalainen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...