1.11.2012

Asua

Pari viime päivää olen pukeutunut niin yksinkertaistakin yksinkertaisemmin ja itseänitoistavasti, että melkein jo muakin kyllästyttää. ;) Mutta minkäs sille voi, vaalikoppeilusta on päälle jäänyt tapa pukea farkut, niiden alle ehkä villasukkikset, päälle löysä villapaita ja tehostaa asua korulla tai parilla. Tällä kertaa isot rihkamaiset ovenkolkuttimet saivat toimia terävöittäjänä. Paksu lampaanvillapaita on löytynyt viimeisimmältä Hulluilta päiviltä, ja vaalimökillä päivystäessä se oli yksi maailman ihanimpia asioita – vain kuuma kahvi ja höyryävän makeat muurinpohjaletut vetivät vertoja sille.

first of november 2012 1
Villapaita – Filippa K, 
Farkut – Dr Denim, 
Buutsit – Weekday,
Korvakorut – Asos 

first of november 2012 2
first of november 2012 3

Viime päivinä olen nukkunut univelkojani kiinni, mutta kyllä sen huomaa, ettei edes 12 tunnin yöunet riitä piristämään ihmistä. Pikemminkin tekisi mieli nukkua pari viikkoa putkeen. :D Ja siinä sit pitäs samalla vääntää yhtä sun toista asiaa. Muutenkin tää havainnekuva kuvaa aika hyvin mun tuotteliaisuutta tämän viikon aikana:


Mutta ettei ihan itkemiseksi menisi, niin...
1) JEE VIIKONLOPPU, TAAS!
2) Sen lisäksi, että käynnissä on huippuhieno hiustuotearvonta, mulla on teille loppuviikoksi luvassa kuulkaa ihan toinenkin kisailu, josta tykkään ihan erityispaljon, joten OLKAA KUULOLLA :D
3) Se viikonloppu. x) Ihan pian, ihan pian...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...