2.11.2012

Arvonta: Voita Lady Gagan Fame-tuoksu!

lady gaga fame 1

Nyt viikonlopun kunniaksi pärähtää käyntiin ihan huippuarvonta! Muistanette, että olin loppukesästä Bernerin vieraana Lady Gagan keikalla. Saimme etkoilla jo haistella etukäteen samaisen leidin uutta ja mustaa hajuvettä, ja nyttemmin minulle tarjottiin paitsi omaa pullollista testailtavaksi, myös tilaisuus arpoa, hyvät lukijat, yksi tuoksukappale jollekin onnekkaalle! Tuoksua jo kokeilleena suostuin oikein hyvillä mielin.

Palkintona on siis Lady Gaga: Fame EDP (100ml), jonka arvo on noin 75 euroa. Osallistu arvontaan vastaamalla tähän kysymykseen kommenteissa: Kerro enintään 25 sanalla ensivaikutelmasi Lady Gagan Fame-tuoksusta. Tämä voi koskea tuoksua itsessään, pulloa tai tuota mustaa nestettä pullon sisällä. Osallistumisaikaa on maanantaihin 5. 11. klo 23.59 asti, joten nyt vikkelään mukaan! Jos suinkin voit, muista jättää vastaukseesi myös sähköpostisi, jotta voittajaan saadaan nopeammin yhteys. :) Arvontaonnea!

lady gaga fame 4

Sitten sitä omaa arviotani tuoksusta. Lady Gagan hajuveden piti alkuperäisten huhujen mukaan olla jotain todella shokeeraavaa, niinkuin nainen itsekin on, mutta olen kyllä aikamoisen tyytyväinen, ettei tuoksussa haise veri ja sperma, vaan ihan perinteiset hajuvesiainekset. Famesta löytyy belladonnaa, hunajaa, sahramia, aprikoosinektaria, murskattua tiikeriorkideaa ja jasmiinia. Tuoksuttelija voi siis odottaa lämmintä ja makeahkoa, hieman kukkaishedelmäistä, hieman mausteista tuoksua, joka ei kuitenkaan suureksi ilokseni ole liian imelä tai mitenkään sokerinen. Tämä tuoksu sopii loistavasti pimenevään loppusyksyyn ja kaikkiin iltamenoihin.

Fame ei ehkä ole tuoksuvaisuutensa puolesta se maailman omaperäisin tai edes synkin hajuvesi kaikesta markkinoinnistaankaan huolimatta, mutta sen sijaan se on turvallisen toimiva ja miellyttävä. Tuoksussa on voimaa kohtuullisesti, muttei superisti, mikä on ihan hyvä asia tuoksuainekset huomioiden. Mä ainakaan en edes halua jalat alta voimakkuudellaan lyövää hajuvettä. Lisäksi Famessa on erikoisuutena poikettu perinteisestä pyramidimaisesta tuoksurakenteesta, ja sen sijaan kaikki tuoksuaspektit tulevat esiin yhtäaikaa ja vuorotellen, toinen toisiaan korostaen. Fame tuoksuukin siis yksinkertaisesti aika samalta koko ajan, kunhan nyt ensin asettuu iholle. Jonkun mielestä kivaa, jonkun mielestä tylsää, minulla ei tästä valittamista, jos nyt ei erityisesti hehkutettavaakaan. :D

Mutta sitten itse pullo... Huh, tää osuu ja uppoaa muhun niin täysillä. Musta tuoksuneste (joka muuttuu ilmassa ja iholla läpinäkyväksi, ei siis huolta tummista tahroista!) on jo itsessään ihan uutta ja erikoista, mutta myös kullanvärinen, massiivinen kynsikouraviritys pullon korkkina on todella pysäyttävä. Mä en kovin helposti innostu julkkistuoksuista, mutta Fame on Erittäin Hyvä, ja voin kyllä lämpimästi suositella vähintäänkin sitä kokeilemista. :) Saa jokainen sitten päättää itse. ;)

Ja vielä vinkki tai pari hajuvesistä yleisesti: Kokeilkaa hajuvettä omalle ihollenne, sillä tuoksu paperinpalan nokassa on kuitenkin ihan eri asia kuin tuoksu omalla iholla, jossa ihon rasvat, ph ja ties mikä vaikuttaa siihen, miten tuoksu omalla iholla toimii. Tästä syystä sama hajuvesi voi myös tuoksua ihan erilaiselta eri ihmisillä. Ja älkää hyvät ystävät hieroko niitä ranteitanne yhteen, vaan antakaa nesteen mieluusti kuivua rauhassa iholle! :) Hajuvesi voi kehittyä iholla minuuttikaupalla, parhaiden kohdalla useita tunteja, joten kymmenen ensimmäisen sekunnin aikana ei kannata vielä tehdä kovin hätäisiä johtopäätöksiä.... :)

lady gaga fame 2

45 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

En työni takia voi käyttää hajuvesiä kuin vapaa-ajalle, mutta tuo pullo. Pelkkää rakkautta. Tahdon. Tarvitsen.

minnahelena(at)gmail(dot)com

Piitu kirjoitti...

Erikoinen, syntinen, seksikäs!

khanel@windowslive.com

Cashew kirjoitti...

Mielestäni pullo on omaperäinen, neste on mustaa, mikä on uutta ja ehkä kiehtovaakin, ja kaikki tuoksut, joita pulloon on tungettu.. Feels good man!

cashew@hotmail.fi

Heidi Tuominen kirjoitti...

Tuoksu ei ole omaperäisin, mutta pidin tuoksusta todella paljon. Ihailen pulloa enemmän kuin tuoksua - täydellinen koriste meitsin ikkunalaudalle.

hedu91@gmail.com

Maj kirjoitti...

Onko se kranaatti? Vai korppi? Nestemäistä salmiakkia? Tuntemattoman Lentävän Esineen laskeutumisteline? Ihan tajuttoman hieno pullo, ja miellyttävän kuuloinen tuoksu. Näyttää ihanalta!

mkokkoni@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Pullosta tulee mieleen petolinnun kynsi, alien tai käsikranaatti. Upea joka tapauksessa!

Heidi_Haveri@yahoo.com

meji kirjoitti...

Salamyhkäisen elegantti. Sanomasi perusteella ei maailman synkin tuoksu, mutta ehkä se on tarkoituskin. Päällisin puolin synkkä, vapauduttuaan erilainen. Kuten useimmat meistä. :)

meji kirjoitti...

Ainiin, ja email oli meri.leinonen@gmail.com

SaraCupCakez kirjoitti...

Ihana arvonta! Oon niin himoinnu tota tuoksua ja hehkutinkin sitä mun blogissa silloin kun se ilmesty :) http://saracupcakez.blogspot.fi/2012/10/fame.html

Mutta siis vaikutelmia pullosta: Tuli oikeen kylmät väreen, kun ensimmäisen kerran näin pullon luonnossa, musta väri ja kulta sopii ihanasti yhteen <3

<3:Sara (cupcakezblogi@gmail.com)

Enni kirjoitti...

Makea, tyttömäinen ja mulle sopiva. Pullo on kaunis, vaikka sen ulkoasu ja tuoksu itsessään ovatkin ihan eri maata!

hedonya kirjoitti...

Minulle tulee mieleen tuosta satujen paha kuningatar. Hyvällä tavalla.

Meiju kirjoitti...

Kaksi sanaa: oi kyllä! Yksi hienoimmista hajuvesipulloista joita olen koskaan nähnyt.

meijju.p@hotmail.com

Jose kirjoitti...

En pääse ekasta mielikuvasta irti: kädessä kuin käsikranaatti!

jose(miuku)ajastaika.com

Anonyymi kirjoitti...

Tuo pullo on todella jännä, ei ihan sellainen perinteinen naisten hajuvesipullo :) Olisi kyllä kivaa päästä tuota hajuvettä kokeilemaan!

mikki-89@luukku.com

ka kirjoitti...

Olin yllättynyt, että Fame tuoksui _hyvälle_. Ei shokeeraavalle, raskaalle tai synkälle, puhtaasti vaan hyvälle. Aika onnistunut lähtökohta hajuvedelle.

kooaa505 -ät-gmail.com

sirkkuli kirjoitti...

Pullo on hieno ja tuoksu miellyttävä

sirkkuli55(at)gmail.com

kottarainen kirjoitti...

Minuun kolahtaa nimenomaan tuo pullo! <3 Ja musta neste tietysti. :D

Oi!

Julia kirjoitti...

Upeaa! Pullo on ihan täydellinen, Lady Gagan tyylinen ja selkeä. Mustan ja kullan yhdistelmä on hänen tyyliään ja minusta todella tyylikäs. Pakko päästä joskus haistelemaan ellen nyt voita!

juliajuksu@gmail.com

Sini kirjoitti...

Tulee mieleen joku myrkkymarja pullon ulkonäöstä!
padawana (at)hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttaa vahvalta ja eksoottiselta tuoksulta pullon perusteella.
diiziu@hotmail.com

muru kirjoitti...

Pullosta tulee mieleen jotain salaperäistä, kuin alku jollekin.. Mutta mille? Haluan päästä selvittämään tätä!

fantastique_91@hotmail.com

EevaM kirjoitti...

Pullo on mielestäni upea, salaperäinen ja syntinen. Tuoksua en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta kuulostaa hyvältä!

Kaina kirjoitti...

Tuoksuttelin tuota ja yllätyin, miten tavalliselta se tuoksuikin. Odotin jotain shokeeraavaa! Yllätyin myös, kun tajusin olevani tuolle allerginen, mutta mielelläni lahjoittaisin tuon eräälle rakkaalle...

Anonyymi kirjoitti...

pullo on ainakin ylellisen näköinen!

iscreamnow@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi en käytä valkoisia vaatteita :)
mbw126@luukku.com

Petta kirjoitti...

Musta toi pullo on aivan upea, ainutlaatuinen. Ja mitä kävin kaupassa tuota tuoksuttelemassa, nam!

petrakristina.arteli@gmail.com

Anna kirjoitti...

Mäkin olin todella positiivisesti yllättynyt ns. julkkistuoksusta kun tätä joskus haistelin. Ja Gaga nyt on vaan magee vaikka olenkin musiikkimaultani hevarirokkari :)

tiiti66 kirjoitti...

Futuristinen, boheemi, koukuttava, kiinnostava, kehuttava, dramaattinen, vahva, varma, vakuuttava, erottuva ja ehdottomasti esikuvansa tavoin mielipiteitä jakava.

s kirjoitti...

Itse yllätyin positiivisesti, varsinkin, kun tuoksu on edp, useimmiten kun ns.julkkistuoksut ovat edt. :)

suvi@bastu.net

Anonyymi kirjoitti...

Pullosta tulee mieleen mystinen, elegantti, viettelevä ja ainutlaatuinen vaikutelma. :)
Eli pakko saada.

anonyymi111@hotmail.fi

Sed kirjoitti...

Hämmästyn koko ajan uudestaan tuon pullon kauneudesta. Kultainen ja musta on vaan aina yhtä mystinen yhdistelmä.

sed682[a]gmail.com

kaijas kirjoitti...

kiehtovan kaunis ja erilainen, pullosta ja väristä alkaen

kaimaen1(at)luukku.com

lentoemo kirjoitti...

Maaginen belladonna liitetään kohtaloon ja feminiinisyyden pimeisiin puoliin. Se on sekä kavala myrkky että salaperäinen kauneuden luoja. Nappivalinta siis Lady Gagalta. Mystinen tuote.

Anonyymi kirjoitti...

Kokeilin tätä tuoksua Köpiksen lentokentällä pari kk sitten, ja se oli ihanan makea. Pullosta tulee mieleen mustankultainen käsikranaatti :D

kaisu_@live.com

lentoemo kirjoitti...

Hups,
unohtui sähköpostiosoite edellisestä:
flight(at)luukku.com

Dr.Sugar/Jinna kirjoitti...

Ensivaikutelma oli ihanan mausteinen, mikä mielestäni sopii talviaikaan ihanasti. Pullo on elegantti, mutta erikoinen ja musta neste on hieno osoitus siitä että "maine tuoksuu hyvältä, mutta sillä on myös pimeä puoli". :)

kiiu kirjoitti...

Hyvällä tavalla vähän mauton ja kitschinen, tuo pullon ulkoasu siis.. Sopiva populaarikulttuurin prinsessalle.
kaius(piste)ahlfors(at)elisanet(piste)fi

halka kirjoitti...

No pelkästään pullon perusteella en arvaisi Lady Gagan tuoksuksi! Odotan edelleen, että jotenkin sieltä vielä puskevat esille ne veri ja sperma? Edes vähän?

halka02 /// gmailpistecom

Anonyymi kirjoitti...

Olen aika toivoton hajuvesien käyttäjä, kyllästyn todella nopeaa ja pienetkin "väärät"vivahteet ärsyttävät. Fame on kaikin puolin miellyttävä! Stockalla joka kerta ajaudun sen luokse :)
homsantuu(@)gmail(.)com

ensu kirjoitti...

Ensivaikutelma ilman mahdollisuutta haistaa itse tuoksua on rohkea, jännittävä ja erilainen.

ahle kirjoitti...

Mielleyhtymänä tulee mustat kyyneleet, jännää teknologiaa tässä tuotteessa. Kiinnostavaa olisi kokeilla jo tuon mustan nesteen kokemiseksi.
ahlfors(at)suomi24.fi

nikoladeus kirjoitti...

Uniikki, ainakin teknologia ja muotoilu sekä ainesosat. Itse tuoksu? En osaa sanoa, sanovat että vähemmän uniikki.

Mandariini kirjoitti...

Aivan ihana pullo ja artisti joten tuoksukin on varmaan ihana. Pullon ulkonäöllä on suuri merkitys varsinkin kun tilaa tuoksuja nettikaupoista joita ei ole kokeillu.

NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi) kirjoitti...

Pullosta tulee mieleen, kallis, viettelevä, ylellinen, ihana tuoksu.

Anonyymi kirjoitti...

Haluttais kokeilla tätä jo ihan pelkästään pullon ulkonäön & mustan nesteen takia. Tuoksukin kuulostaa tosi hyvältä! :) Tahtoo!!

eveliina52@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...