12.10.2012

Zalando!

Minuun otettin yhteyttä nettikauppa Zalandosta, josko haluaisin tehdä heille postauksen, ja valikoimaan tutustuttuani päätin lähteä mukaan. Vaatteita, kenkiä, kodin sisustustuotteita ja kosmetiikkaa myyvä saksalainen liike ei ollut minulle tuttu entuudestaan muuten, kuin että kaverini on sieltä vaatteita tilannut, joten tässähän nyt on sitten allekirjoittaneellekin tilaisuus perehtyä. Suomenkielisen nettikaupan löydät osoitteesta http://www.zalando.fi/.

Optimistisesti edelleen kesä ja ballerinat? ;) http://www.zalando.fi/naiset-home/
En pidä itseäni kovin merkkiuskollisena, mutta huomaan tuon tuostakin palaavani aina tiettyjen brändien pariin. Tietysti on ymmärrettävää, että tietynlainen muotokieli, materiaalit ja mainosten kautta puhutut mielikuvat kutsuvat puoleensa eri tavoilla, ja tämän kautta toiset brändit vain vetoavat enemmän kuin toiset. Monia merkkejä myös huomaan tarkkailevani, vaikken koskaan ostaisikaan näiltä mitään.

Zalandon sivuilta löytyykin paljon mulle enemmän tai vähemmän tuttuja ja mieleisiä merkkejä, kuten esimerkiksi Vagabond (jee!), Vila, Vero Moda, Filippa K (tupla-jee!), Religion, Marc O´Polo, DKNY, DAY Birker et Mikkelsen, ODMCasall (tripla-jee!) ja Fjällräven, ja tämä on siis vasta pienen pieni raapaisu sieltä jäävuoren huipulta. Merkkejä on oikeasti ihan mielettömästi,  sivujen mukaan 1300, ja itsellekin tuli jo suoranainen runsaudenpula siinä selatessa. Kokosin pää pyörällä alla olevaan kollaasiin muutamia silmääni miellyttäneitä bongauksia vaate- ja asustepuolelta juurikin noilta edellämainituilta merkeiltä.Toki myös miehille on Zalandossa runsain mitoin valikoimaa, joten tsek tsek! Itse päädyn varmaan selailemaan lähipäivinä ihan erityisesti tuota reippailupuolta, nimittäin tarvitsen vakavasti hikiurheiluun sopivan talvitakin, ja naulakossa roikkuu pelkkää villakangasta. Paljasjalkatöpsyköillekin pitää löytää sopiva pakkasvaihtoehto, sillä en vaan onnistunut onkimaan netin syövereistä varvassukkia. :D

Zalando lupaa tilauksille ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Maksuvaihtoehtoja löytyy tilisiirrosta Paypaliin ja laskutukseen, kuljetuksen hoitaa MyPack. Lisää tietoa tilaamisesta löytyy Zalandon kysymys- ja vastaussivulta!

Sisältöyhteistyö
Kuvat via Zalando 

6 kommenttia :

Kaisa kirjoitti...

Kerro blogissakin, jos löydät hyvän ratkaisun talvilenkkeilyyn! Itse aina syksyllä laitan paljasjalkakengät kaappiin ja otan vanhat lenkkarit esille.

Hanna kirjoitti...

Mullon tuollainen valkoinen Kanken-laukku ja se on ihan hirvea :( Se on niin kaunis valkoisena, mutta jotenkin toi materiaali imee itseensa kaiken lian ja karvan niin, etta joudun pyorayttamaan sen koneessa joka kerta ennen kayttoa. Saali.

Maria Morri kirjoitti...

Kaisa, no vähän sellainen se munkin ratkaisu taitaa olla, oon katellut noita Merrellin paljasjalkatossuja, joissa on vähän paksumpi pohja ja yhtenäinen se varvasosio, että voi normalia sukkaa sitten käyttää. :)

Hanna, hööh, no toisaalta oon kans kelannut, että varmaan se valkoinen on tosi arka väri, vaikka niin hurjan kaunis muuten onkin!

Anonyymi kirjoitti...

Voitko kertoa niille asiakaspalautteena, että niiden TV-mainos on ärsyttävyydessään ihan omaa luokkaansa.

Maria Morri kirjoitti...

Mä luulen et sä voit kyllä ihan itekin jättää sitä asiakaspalautetta. :D Ei mul mitään sua parempia erikoisyhteyksiä sinne ole, mä en edes kato telkkaria. xD

NooranElämää kirjoitti...

Oon vähä juntti ja mun mielestä se mainos on hauska. LOL.

ET VOIKS KERTOO SENKI NIILLE.
Eiku ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...