5.10.2012

Testissä Isadora B.B. Cream All-In-One Make Up

Jopa on ollut tässä hässäkkää tenttien, vaalikoneiden ja ties minkä kanssa, mutta jos nyt tästä taas pääsisi edes pariksi päiväksi taas raiteille. :D Ja tästähän on hyvä aloittaa.

using isadora bb 5

Sain kokeiltavakseni Isadoran uuden, juuri kauppoihin saapuneen BB-voiteen, joka tuttuun tapaan lupaa toimia monikäyttöisenä meikkituotteena, kosteuttaa, tasoittaa ihonsävyä, tarjoaa aurinkosuojan ja tätä rataa. Kuten varmaan lähes kaikki länsimaiset "uuden ajan" BB-voiteet, Isadorankin versio taitaa vähän jäädä aasialaisista ja alunperin saksalaisesta ihanteestaan olla todellakin paksu ja superhoitava, mutta tämä on nyt vaan se trendi.

Isadoran BB-voide on hyvin ohutta, mihin nähden se peittää yllättävän hyvin, muttei kuitenkaan anna täydellistä peittoa. Levittäminen on tosi helppoa sormin ja tuote tuntuu iholla hyvältä, tai siis, ei juurikaan tunnu, mikä on aina myönteistä. Ehdottomasti plussaa tälle tuotteelle tuoksuttomuudesta! Sävy Fair on vaalealle NC15-20 iholleni passeli.

using isadora bb 4

Alla olevista kuvista voitte nyt sitten päätellä tuota peittävyyden tasoa. Sanoisin, että tuote tekee sen mitä lupaa, eli tasoittaa ihonsävyä ja parantaa ihon ulkonäköä (tämän takana ovat pallomaiset 3D-polymeerit, jotka täyttävät ihon juonteita. Alla olevissa kuvissa voidetta on levitetty vain lukijasta katsoen oikealle puolelle kasvoja.

using isadora bb 1 using isadora bb 3 using isadora bb 2

Ihoni on luomutilassaan läikikäs coupe rosasta, mukana myös vanhoja arpia ja muita epätasaisuuksia, parit miliumit ja pisamantapaisia, tummista silmänalusista puhumattakaan. Näitä on molemmilla puolia kasvoja. Myös varsinkin nenänpielet ja suun ilmejuonteet punoittavat. Kuvista voi selkeästi nähdä sen, että BB-voide kyllä tasoittaa ihon sävyä, vaikkei häivytäkään virheitä täydellisesti tai peitä kaikkea. Sehän ei edes ollut ideana.

Toisaalta ihon pinnan jäädessä kiiltäväksi ihohuokoset tulevat paremmin esiin, mutta tämän tuotteen päällehän voi halutessaan lisätä puuteria tai minkä tahansa normaalin meikkipohjan. Itse käyttäisinkin Isadoran BB-voidetta juuri tähän tarkoitukseen, pohjustustuotteena. Huomasin, että meikkipuuterin, eli kiinteän puuterimaisen meikkipohjan alla tämä voide toimi oikein loistavasti kosteusvoiteen sijasta, mutta toisaalta pitkän päivän jälkeen siinä kahdeksan tunnin päätteeksi homma alkoi hajota kasaan, eikä meikkipohja näyttänyt enää hyvältä.

Isadoran BB-voiteen suositushinta on 19,90 euroa, ja tuubissa on tavaraa 35ml.

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...