28.10.2012

Talvi yllätti aut... muotibloggarin

Valikoin muutamia alkutalveen sopivia kenkiä nettikauppa Spartoolta.

Valkkaan itse aina ensimmäisiin nollakeleihin kengät, joihin mahtuu se paksu sukka, tai joissa peräti on jonkinlainen lämmin vuori pitämässä palelemaan taipuvaiset varpaat lämpimässä ja turvassa paleltumilta. Harva asia kun on niin tuskallista kuin yrittää sulatella kohmeisia jalkoja, joissa yhtäkkiä alkaakin sitten se veri taas kiertää vauhdilla. On meinaan nimittäin vähän liikaakin tuota historiaa palelemisesta. Vaan onneksi nyt edes jotkut kenkävalmistajatkin ymmärtävät, että täällä pohjoisessakin kansa haluaa pukeutua tyylikkäästi, mutta lämpimästi. :D

Talvikengältä en välttämättä edellytä sitä, että korko pysyy sentissä tai kahdessa, kyllä sitä saa löytyä. Tärkeintä on, että pohjan materiaali on pitävä (esimerkiksi tietynlaista kumia) ja pohjakuviointia löytyy, jotta ei tule katkottua koipiaan. Tämä on erittäin tärkeää varsinkin, kun tulee kyllä tarvottua kaikenlaisissa paikoissa, jäällä, lumella ja vielä aamulla hiekoittamattomilla pihoilla. Ehkä tilanne olisi toinen, jos voisi köpötellä vain pitkin sulaa asfalttia jossakin ydinkeskustassa... Mut hei, only in movies.


Tsekatkaa noi hainsuiset Little Creatures -Emut! Aika sympaattiset. :D Ja aika harmi kyllä, ettei noista ollut 36:a suurempaa kokoa tarjolla. ;) Muiden kenkien merkit ovat ylärivissä vasemmalta oikealle Gioseppo ja Cara, sekä alarivissä oikealta vasemmalle ja ylhäältä alas Bronx, El Naturalista, The Flexx ja Betty London.

Omassa eteisessäni talvipopoja on kyllä nyt aivan riittävästi. Voisinkin joku kerta ottaa ja esitellä ne kaikki kerralla. ;)

Sisältöyhteistyö  
Kuvat via Spartoo.fi

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...