21.10.2012

Piraattimökillä jotain hyvää maanantaina...

its pirates 19

Ihan aluksi, terkkuja ihanalle lukijalleni, joka pysähtyi Hämeensillalla moikkaamaan! On aina kiva tavata ihmisiä siellä ruudun toisellakin puolella, vaikka se olisikin vain näin pienen hetken ja muutaman virkkeen verran. :) Sitten siihen itse asiaan...

its pirates 6

Piraattien vaalimökki on ollut nyt hyvän tovin pystyssä Keskustorilla, ja monia hyviä keskusteluita on käyty. Lauantaina mä päivystin alkuillan Jarnon kanssa (toi blurraantunut tyyppi tossa kuvassa :D), ja lopulta piraattien mökki oli viimeisenä auki.

Maanantaina kannattaa muuten ehdottomasti tulla käymään tuolla meidän piraattimökillä, sillä silloin meiltä saa jotain jännää ja maistuvaa herkkua. ;) Luvassa on nimittäin letunpaistoa aamukympistä alkaen, niin pitkään kuin tavaraa riittää! Sharing is caring. Eli SINNE!

its pirates 12 
Kuvassa vasemmalta: Jarno Yltävä ja Mika Isomaa
its pirates 10
its pirates 18 
its pirates 17  
its pirates 16 
its pirates 11 

Tsekatkaas muuten pari tosi mielenkiintoista blogausta meidän piraateilta:
Tiina Malinen: Tampereen tietotekniikkamokat, osa 4: Puurekisteri
Mika Isomaa: Musiikki&Media -tapahtuman piratismipaneelin satoa 
Harri Kivistö: Piraattipuolue on kaikkein avoimin puolue
Mika Isomaa: Suomen teollisuuden isä oli tamperelainen piraatti

Minua voi äänestää Tampereella numerolla 406.
Henkisen tukensa voi osoittaa paikkakunnasta ja puoluekannasta riippumatta Facebook-yhteisössäni Maria Morri (Piraattipuolue). :)

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, mistä on toi kiva pipo:)?

Maria Morri kirjoitti...

Moi, se on COS:ilta :)

Jussi Koiranen kirjoitti...

Vaalien alla jäi vähäiseksi blogien seuraaminen, mutta nyt jälkikäteen on ollut hauska nähdä miten hyvä pöhinä teillä oli Tampereella. Onnittelut myös komeasta äänisaldosta.

Maria Morri kirjoitti...

Joo, hattua on kyl nostettava kaikille meidän ehdokkaille ja aktiiviporukalle, joka pienestä koostaan huolimatta ahkerasti kampanjoi ilosella mielellä. :) Mutta kyllä vaalien jälkeisellä viikolla varmaan tuli aika monen nukuttuakin sen mukasesti... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...