22.10.2012

Piraatit jakavat lettuja vielä tiistainakin!

Tämän päivän letut olivat niin valtaisa yleisömenestys, että jatketaan saman tien vielä toinenkin päivä lettulinjalla. Eli jos et tänään saanut omaasi, tule tiistaina mökille kinuamaan osuutesi!

piraattien lettukestit 34
Kuvassa lettuja kääntelee Pirkanmaan piraattien puheenjohtaja Antti Impiö

piraattien lettukestit 6

Letunpaiston meille on järkännyt Arsi Kuopiosta, sama kaveri kävi jo tekemässä keikan myös Jyväskylän piraattien vaalipisteellä. Että iso kiitos vaan Arsille! ^^

piraattien lettukestit 31
piraattien lettukestit 33
piraattien lettukestit 37

Tänään maanantaina tulikin sitten oltua kopilla aamukympistä melkein iltakasiin – välissä kävin toki luennolla. Sanoisinko, että selkäni tappaa mut. Ja nyt tuoksun kilometrin päähän lätyltä, mikä voi olla vaarallista. :D Mutta taas on tutustuttu monenlaisiin ihmisiin, juteltu myös muiden ehdokkaiden kanssa (paras oli ehkä ne pari perussuomalaisehdokasta, jotka jäivät hengaamaan ja puhumaan politiikkaa iltamyöhään muiden vaalimökkien mentyä kiinni) ja levitetty piratismin ilosanomaa.

piraattien lettukestit 4 piraattien lettukestit 3
Me ollaan sellainen yöväenpuolue...

Tää vaalihumu on siinä mielessä mahtavaa, että pääsee oikeasti keskustelemaan, puimaan ja pohtimaan asioita ja tekemään sitä aktiivista kampanjointia, mutta toisaalta se myös uuvuttaa ihan mielettömästi. Itsensä ja puolueensa jatkuva markkinointi ja edustaminen käy työstä, ja ainakin kun ei ole siihen ihan näin intenssiivisessä muodossa tottunut, niin kyllä välillä taas tuntuu kuin olisi peura ajovaloissa. :D Hatunnostoa vaan meidän puheenjohtajistolle ja tehoaktiiveille, jotka jaksaa painaa ihan ufoa tahtia. Päivät mökeillä ja yöt flaikkuja luukuttamassa...

piraattien lettukestit 15

Muistakaa, että tiistaina on viimeinen ennakkoäänestyspäivä! Tamperelaiset, muistakaa raapustaa lappuun numero 406... ;) Ja kiitos jo tässä vaiheessa niille, jotka ovat sen jo tehneet!

2 kommenttia :

Ulrika kirjoitti...

Moi! Sut on blogihaastettu kertomaan kivoja juttuja http://figurewithdrawers.blogspot.fi/2012/10/kuvaoverit.html

Mr.Curwen kirjoitti...

Lettuja Helsinkiinkin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...