29.10.2012

Piraateille ei paikkoja

Nyt on Tampereellakin kunnallisvaalien 2012 äänet laskettu, Piraattipuolueen kannatus on tasan 1%, ja sillä ei paikkoja piraateille tällä kertaa aukea.

Äänestysprosenttikin jäi täällä valitettavan alhaiseen 56,2 prosenttiin. On kyllä musta aika kurjaa, jos noin suuri osa kansasta sanoutuu irti tästäkin demokratiakyhäelmästämme, muttei oikein ole tässä nyt muutakaan tarjolla, tai muuta mitä tarjota. En oikeasti tiedä, miten ihmisiä saisi paremmin mukaan nykyisenmalliseen päätöksentekoon. Kenties demokratian suoristaminen lisäisi äänestysprosenttia.

Oma henkilökohtainen äänisaaliini oli 88 ääntä, mikä on ihan kelpo tulos, vaikkei valtuustopaikkaa nyt auennutkaan! Kiitos siis erittäin lämpimästi kaikille äänestäjille! :) Me tehtiin hyvää kampanjatyötä, puhallettiin kaikki yhteen hiileen ja uhrattiin aika monen yön nukkumisetkin sen eteen, että päästäisiin kehittämään tätä yhteiskuntaa, ja siinä sivussa saatiin taas paljon kokemusta, käytiin hyviä keskusteluja ja levitettiin piraattiagendaa sekä hyvää mieltä. :)

Tästä on erinomaisen hyvä jatkaa taas eteenpäin!

piraattien lettukestit 16

1 kommenttia :

Maria kirjoitti...

Eipä munkaan äänestämät tyypit koskaan pääse minnekään.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...