12.10.2012

Perjantain asu

Syksystä inspiroituneena kääriydyin villaan, nahkatakkiin ja lisäsin silmiin Rimmelin sinisen ripsivärin, josta olen aiemminkin jo kirjoittanut. Asukuvista taas kerran kiitos miehelle. :D

12th october 6

12th october 3

12th october 7

12th october 8

12th october 9
Nahkatakki – Mango
Villapaita – Filippa K
Farkut – Dr Denim
Buutsit – Nilson
Huivi – Acne
Kaulakoru – Blood Milk: Visions via Etsy

Tsekatkaas muuten, miten ovelasti nyt on leikattu tosiaan tuo lyhyempi puoli päätä: se on kuin supersuperlyhyt polkka. Vedän sen kyllä johdonmukaisesti korvan taakse, mutta on tässä jotain ovelaakin.

12th october 2

Oon muuten pikkasen fiilistellyt tässä tota Glitch Mobin biisiä We Can Make the World Stop. Jotenkin sopivasti se puhuttelee mun tapaa ajatella ihmisten rakentamasta yhteiskunnasta kulttuureineen: Ei meidän oo pakko tehdä asioita niin kuin ne on "aina" (eli viimeiset parikymmentä vuotta) tehty, muutos on väistämätöntä, ja me voimme vaikuttaa siihen, mitä tapahtuu seuraavaksi. Mutta meidän tarttee toimia: meidän pitää sanoa ajatuksemme ääneen, kyseenalaistaa ääneenlausumattomat totuudet, äänestää joitain muita kuin niitä joita on "aina" äänestetty, uskoa meihin ja uskoa myös muiden hyväntahtoisuuteen. ...Niin vaikeaa kuin se onkin, ja vielä ihan liian usein. Ollaan me itsekin jollekin se maailman pahin perspaise. Maailma on sitä, mitä me siitä joka päivä tehdään.


Olipa muuten kerran Sorsapuisto ja syksy. Aina bussia odotellessa sitä kiroaa, ettei taaskaan jaksanut ottaa järkkäriä luennolle. Vielä mä sen teen, kattokaa vaan. Toistaiseksi ei ahdista syksy vuodenaikana. Ahdistaa vain syksy ilmiönä, joka tuo mukanan kaikenlaista henkistä haastetta, kuten edellisessä postauksessa avauduin.

IMAG0662
IMAG0666
IMAG0663
IMAG0665

Mukaisaa viikonloppua kaikille! NAUTTIKAA siitä!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...