9.10.2012

Päivän asu

8th october 2012 3

Kaikessa lyhykäisyydessään, tässä päivän asu. Nahkatakkeja käytän nyt hyvin strategisesti aina, kun sadetutka näyttää sopivaa poutaista väliä, ja kun vielä lämpömittarikin sen sallii. Biancolta saadut matalapohjaiset kengät puolestaan ovat olleet ahkerassa käytössä, ja huomaan käyttäväni taas harvemmin korollisia nilkkureita. Tulee niin kovin pystyvä olo viipotellessa menemään ryhdikkäällä ja harppovalla askelluksella alta aikayksikön paikasta toiseen. Korkokengissä taas huomaan verenpaineeni nousevn yrittäessäni sipsutella eteenpäin muiden painellessa ohi tennareissaan ja maihareissaan. Tulee fiilis, että jokin koko ajan pidättelee sisäistä vauhtihirmuani.

Voisihan sitä toki ottaa iisisti ja nauttia maisemista, mutta toisaalta rampatessa aina samaa reittiä yliopistolle ja siitä keskustaan sitä vaan haluaa to get things done. Eteenpäin meneminen pidättelemättä on vähän sellainen terapeuttinen juttu, mikä pätee myös lenkkipolulla. Superspurtit on parhaita, vaikka sen jälkeen meinaa kuolla. Tähän liittyen mulla on muuten eräs tosi mahtava lisämauste lenkkeilyyn tuolla syksyisessä pimeydessä, mutta palataan siihen ihan omassa postauksessaan! Lähempänä Halloweenia... ;)

8th october 2012 1 
Takki – Mango
Paita – H&M
Farkut – Dr Denim: Plenty
Kengät – Bianco (saatu)

8th october 2012 28th october 2012 6
8th october 2012 5
8th october 2012 4

Saanko muuten pikkasen hajota. Mulla olis lähitulevaisuudessa tiedossa viisi esseetä ja kaksi kuuden opparin kirjatenttiä. Esseistä kolme pitäs saada aikaiseksi lokakuun loppuun mennessä ja tentitkin olla tehtyinä tässä vielä tänä syksynä – mikä on tähän kaiken muun päälle kova juttu, koska olen ihan sairaan hidas lukemaan, kiitos pakottavan tarpeeni tehdä huooooolelliset muistiinpanot kirjoista. Muuten en yksinkertaisesti hahmota ja se tentti on saman tien hylätty. Uudet kurssitkin pyörähtävät taas kohta käyntiin. Ja pian on myös Elle Style Awards (mitä-mä-paan-päälle?!) Mainitsinko jo, että olen kunnallisvaaliehdokas? Se Piraattien vaalimökki siellä Keskustorilla tarttee taas päivystäjiä, ja meidän alueelliset aktiivit tukijoukkoineen ei oo mikään kovin suuri porukka. 

Mä en tällä hetkellä tiedä miten tässä tulee vielä käymään ja miten mä noi kaikki asiat kunnialla selvitän, mutta piiikkasen hajottaa. "Ihan lepposa syksyhän tästä tulee, vähän luentoja, vähän tenttejä." Kuuluisia viimeisiä sanoja.

Katellaan.
Mukavia tiistai-iltoja! Mä tästä meen järkkään meille taco- ja tortillatiistain. :D

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...