25.10.2012

Lisää piraattilättyjä!

piraattien lettukestit 20

Tiedoksenne, että piraattilättyjä saa Keskustorilta Piraattien vaalimökiltä vielä huomenna perjantaina JA lisäksi lauantaina! Aijai, kyllä nyt teitä hemmotellaan. ;) Itsekin hengailen suurimman osan perjantaista ja vielä lauantainakin piraattimökillä, joten tulkaa ihmeessä moikkaamaan!

piraattien lettukestit 33 piraattien lettukestit 6

Sunnuntaina sitten jännätään saavatko piraatit tavoittelemaansa kahta paikkaa, siihen yhteen ehdottomasti on edellytykset, ja eduskuntavaaleissa saaduilla äänillä oltaisiin edellisissä kuntavaaleissa menty sisälle heittämällä. Että nyt kaikki te, jotka äänestitte Tampereella eduskuntavaaleissa Piraattipuoluetta, ÄÄNESTÄKÄÄ nyt ihmeessä taas sunnuntaina, ellette ole jo äänestäneet. :) (Mun numero on se tuttu 406!) Se kohuttu näiden vaalien jytky tulee olemaan tämä väistämätön Piraattien menestys.... :D Aiheestakin on iloista porukkaa meillä mökillä. ;)

piraattien lettukestit 25 piraattien lettukestit 14 its pirates 1 piraattien lettukestit 26

Huh, aikamoista hullunmylläkkää tässä ollut nyt pari päivää, siitä tämä radiohiljaisuus. Elle Style Awardseissakin tuli käytyä, mutta siitä lisää myöhemmin!

Jännittävää loppuviikkoa kaikille!

piraattien lettukestit 18

3 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Ooksä ostanu uuden kameran? :)

Maria Morri kirjoitti...

Haa, ensimmäinen, joka huomaa! :D Onnittelut siis tarkkanäköisyydestä!

...Tai siis, noh, *minä* en ostanut. Mies yllätti myöhäisellä synttärilahjalla (huhtikuu, lol) / aikaisella joululahjalla. :D

Enni kirjoitti...

Haha! Kyllä laadun huomaa! Onnittelut :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...