31.10.2012

Kenzo via Spartoo

Kuun viimeinen Spartoo-esittely liittyy merkkiin, jota en odottanut aidosti löytäväni tämän kenkäputiikin valikoimasta. Yllätyin siis melkoisesti törmätessäni Kenzoon. Totuuden nimissä, en ollut hirveästi tutustunut koko merkkiin niitä kuuluisia hajuvesiä enempää, saatikka sitten kenkävalikoimaansa.

Yllätykseni oli myönteinen ja negatiivinen yhtäaikaa: kengät ovat melkeinpä kaikki todella kauniita (toi mukaan mahtuu niitäkin malleja, joista en niin välitä, mutta näin on minkä tahansa merkin kohdalla – mä tykkään keskittyä positiviiseen), ja niistä huokuu luksus, mutta samalla kengät ovat myös hyvin kalliita. Nahkaisesta kenkäparista saa maksaa satoja euroja, joskin tennarimalliset jalkineet ovat astetta edukkaampia. Ei varmaan mitään muuta voisikaan odottaa näin korkean profiilin merkiltä, mutta silti: höh. ;)

Oma suosikkiparini on alla olevan kenkäkollaasin ensimmäinen ylävasemmalta: reteä vetoketju ronskisti jalan päälle asetettuna on rohkea ja täydellisen arkailematon. Kuitenkin kenkää muuten määrittelee sulava yksinkertaisuus ja nahkainen mustuus – just the way I like it!

Jos mietitte, että mikä ihmeen Kenzo, niin kyseessähän on japanilainen muotimerkki, jonka on perustanut vuonna 1970 Tokiossa tyyppi nimeltä, yllätys yllätys, Kenzo Takada. Vuonna 1988 ilmestynyt kuuluisa punakukkainen hajuvesi Kenzo by Kenzo, johon jo viittasin, on ehkäpä tavalliselle tallaajalle se tunnetuin tuote tältä muotitalolta. Vuodesta 1993 Kenzon on omistanut ranskalainen LVMH Group. Kenzo Takada itse on jo aikaa sitten jäänyt viettämään eläkepäiviään, mutta mokoma ei aina malta pysyä poissa työnteosta. Matkusteltuaan ja rentouduttuaan häntä on jälleen innostanut palata suunnittelutyön pariin, tällä kertaa erilaisiin piensisustusesineisiin.

Pakko sanoa, että musta on ihan huippua, että tyypit löytävät elämässään sellaisia asioita, joista nauttivat niin paljon, että siitä tulee oikeasti osa elämää, ja vielä voi elääkin sillä. Voin vain toivoa, että löydän itselleni joskus jotain samanlaista. Noh, tuskin mä ainakaan valokuvaamista ja kirjottelua lopetan koskaan, jos vaan tekniset edellytykset löytyy. :)

Sisältöyhteistyö
Kuvat via Spartoo.fi

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...