16.10.2012

Felix hyppäsi: Win

Source: space.com via Maria on Pinterest

Epic. ;) Onnea vaan Felix Baumgartnerille! Oli se hurja hyppy, tuli meinaan livestreamia seurattua sydän sykkyrällä. Eläköön tiede, ei tota meinaan kylmiltään noin vaan hypittäis 39 kilometrin korkeudesta.

Erityisen vaikuttunut olen myös siitä, että tälläkin tyypillä on historiaa paniikkikohtauksista ja ahtaan paikan kammosta tuon puvun sisällä, ja kertaalleen vuonna 2010 kaveri jo livisti koko maasta pukutestaamisen sijaan. On se vaan mieletöntä, miten ihminen voi saada pahimmat pelkonsa niin hyvin hallintaan, että kantti kestää jossain haloo melkein-mut-ei-ihan-avaruudessa.

 Ja laskeutuu jaloilleen.

 
via Cheezburger

4 kommenttia :

Daphnion kirjoitti...

Olin ajatellut etukäteen, että katson lähdön ja sitten itse hypyn, mut perskules kun oli niin jännää, että oli pakko katsoa koko lähetys. Oli se kyllä upeaa. <3

Enni kirjoitti...

Mä aloin itkeä hetki ennen hyppyä XD :DDD Mua oikeesti pelotti ton puolesta

Maria Morri kirjoitti...

Daphnion, Enni,

mua alko kans silmä tiristyttää siinä sen hypätessä, ja seuratessa sen laskeutumista, kun se pyöri ja kaikkee! Kauheen jännää, voin vaan kuvitella miltä sen läheisistä tuntui siinä odotellessa kaiken tapahtumista, ja sitä, että saako tyyppi sen syöksynsä hallintaan!

Sini kirjoitti...

Kun mä kuulin tuosta, niin sanoin että "voihan sitä rahaa noinkin tuhlata".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...