27.10.2012

Elle-gaalan asu

Elle Style Awardsien pukukoodina ilmoitettiin "tumma puku", joka naisella tarkoittaa joko iltapukua tai juhlavaa housuasua. Mähän nykyään sporttaan aina kaksilahkeisisia vaatteita, joten valitsin tälläkin kertaa suorat housut alaosakseni, tappajakorkoja unohtamatta. Meikin pidin yksinkertaisena ja luotin sotamaalin sijasta asusteiden juhlavoittavaan vaikutelmaan.

Yläosa tuotti jonkin verran päänvaivaa: kaikenlaiset ohuet kauluspaidat olivat liian kesäisiä, liian toimistovibaisia tai lian blaah. Trikoo ei tuntunut riittävän juhlalliselta, ja trikootahan multa löytyy. Lopulta shoppailin päivää ennen juhlallisuuksia Helsingin keskustassa, ja lopulta löysin Zarasta yläosan, joka miellytti. Tekonahkainen etupuoli, neulosta takaa. Löysä. Sopivan simppeli, mutta erikoinen.

Eikä tätä vaatetta tarvitse jättää komeroon homehtumaan, vaan sen voi pukea arkeen neuletakin ja farkkujen kaveriksi. Perfecto! Oma suuri suunnitelmani on pukea tekonahkaa nahkahousujen kaverksi erääseen tulevaan tilaisuuteen... :D Supersankarivibat, yeah!

gaalat 3
Toppi - Zara,
Housut - Filippa K, 
Korvakorut - H&M Trend, 
Kengät - Weekday Algorythm 
Kello - Michael Kors
gaalat 2 gaalat 5 gaalat 7 gaalat 9 gaalat 6

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hawt!

Pau kirjoitti...

oletpas ollut nättinä. :) tykkään tuosta asusta muutenkin, tyylikäs!

Maria Morri kirjoitti...

Kiitti, tyypit! ^^ Arvostan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Sexy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...