19.10.2012

Eduskunnan ulkopuolisten puolueiden vaalitentti tänään!

Image and video hosting by TinyPicKuten otsikkokin sen kertoo, tänään Yle näyttää kunnallisvaalitentin, jossa mukana ovat eduskunnan ulkopuolisten puolueiden puheenjohtajat tentattavana! Piraattipuolueen Harri Kivistö täältä Tampereelta siellä myös on vetämässä meidän piraattien linjaa. ^^

Ei kannata nyt missata Harria, sillä tää tyyppi olis kyllä mun valinta äänestyskopissa, jos en olisi itse ehdolla (mun numero oli se 406!), vaikka onhan meidän kaikki ehdokkaat kyllä huippuja, ja myös asiantuntevaa porukkaa! :)

Kunnallisvaalit 2012: Haastajat, Yle TV1 klo 21.00!
"Pienpuolueiden vaihtoehto kuntapolitiikkaan. Löytyykö muutossuuntaa? Mukana mm. SKP, STP, IPU, Köyhien Asialla, Piraattipuolue, Muutos ja Vapauspuolue. Juontajina Katri Makkonen ja Jan Andersson"
 Ohjelma on katsottavissa myös netistä ja jälkeenpäin tuttuun tapaan neljä viikkoa Areenasta.

1 kommenttia :

Topi kirjoitti...

Katselin uusintana lauantaina tekstityksien kanssa, alussa Harri vahvasti puhui, ohjelman ohessa oli vaitonainen kunnes lopussa otti enemmän kantaa asioihin.

Harri siis täyttää kyllä Pasi Palmulehdon isot saappaat. Mutta haluaisin kysyä sinulta, että kaipaatko sinä entistä live-seurantaa, mitä Piraattipuolueen kotisivulla oli ja sitä ei enää ole?

Ehdotin Harri Kivistön sivulle, että sinne sivulle pitää olla osio nimeltä "Piraattien blogit". Koska kaikki eivät ole Uuden Suomen blogeilla vaan jossain muualla.

Keskustelufoorumia pitäisi rakentaa uudelleen, sillä nykyisestä en pidä ollenkaan ja esimerkiksi miten vanhoja arkistoja voisi kaivaa?

Nykyään keskustelualue on vain uutisvirtaa eikä ole jämäkästi otsikoituna kuten yleiset keskustelufoorumit esim. dvdplaza, murobbs, f1-forum, starwreck, yms.

Tämä nykyinen keskustelualue ei vain toimi, pitäisi palauttaa vanhaan tuttuun tapaan, joka toimii loistavasti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...