6.9.2012

Tulossa pian: Inspiration ja lukijatutkimus!

Hei ihmiset, mulla on tässä nyt ihan uututtaan kiiltelevät yhteistyökuviot päällä, ja luulenpa, että se kiinnostaa teitäkin! Lokakuussa nimittäin syntyy blogimaailmaan uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon myös Heijastuspinta on kutsuttu mukaan! Blogini ei muuta mihinkään ja kaikki säilyy täällä siltä osin ennallaan, huoli siis pois, mutta postauksia voi bongailla sitten tuon Inspiration-sivuston kautta.

Lainaan tiedotteesta:
"Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita."
Sitten se tärkein: Blogissani tulee näiden yhteistyökuvioiden tiimoilta näkymään viikon kestävä TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Jos siis haluatte, voitte osallistua tuohon tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia.

Toivoisin, että mahdollisimman moni jaksaisi osallistua! Tutkimus käynnistyy tässä viikonlopun aikana, ettette sitten ihmettele sitä pop-uppia. :) Pahoitteluni, mikäli tämä häiritsee ylivoimaisesti jotakuta, mutta viikon sitä tosiaan vain kestää.

Saas nähdä, mitä jännää tästä vielä kehkeytyy! Stay tuned...

heat wave 9

8 kommenttia :

Riikka kirjoitti...

Samaa jännitystä ilmassa täälläkin ;)

Maria Morri kirjoitti...

Huippua! ;)

Jonna kirjoitti...

Huikea juttu! Onnea! :D Mielenkiinnolla odotan lopputulosta!

Anonyymi kirjoitti...

:) Kuulostaa hyvältä, onnittelut!
/Hannele

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos teille molemmille :)

Katness kirjoitti...

Onneksi olkoon! Jannityksella odotellaan etta milta se nayttaa. Ihanaa viikonloppua!!

Maria Morri kirjoitti...

Kiitti! :)

Maria Morri kirjoitti...

...Ja samoin myös sinulle mukavaa viikonloppua! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...