1.9.2012

Syksyinen kuvatulva

before the storm 5

Viihdyin taannoin asussa, jossa huoliteltu klassisuus kohtasi rentouden. Käärin bleisereista hihat ylös aina kun mahdollista, koska se näyttää omaan silmääni juuri sopivan letkeältä – jakkuja ja kaulustakkeja ei kannata ottaa ihan liian vakavasti.

Asua kuvatessa kävi myös niin, että myrsky oli juuri alkamassa. Tuuli voimistui vähitellen koko ajan rankemmaksi ja rankemmaksi, mutta tietysti asialleen omistautunut muotiblogaaja tervehtii kehittyvää myrskyä ja luonnonmukaista tuulikonetta, ja jatkaa yksityistä photoshoot-sessiotaan (terveisiä vaan Piffi-foorumille, this is for you). Vasta siinä kohtaan kun alkoi sataa, tämä bloggari keräsi kolmijalkansa ja amatöörijärkkärinsä ja palasi sisätiloihin.

Mut se on sanottava, että olipa hauskaa taas saada aikaiseksi kuvattua ihan itse itseään – omakuvaamisen terapeuttista vaikutusta olen myös aiemmin pohtinut, nyt oli kyllä aika samanlaiset fiilikset. Kun päässä jumittaa tyhjää, kaikenlainen luova toiminta on hyväksi, ja kun kuvaa itseään, maalaa itsestään omaan päähänsä tavallaan erilaisen kuvan kuin se, mikä siellä jyllää sillä hetkellä. Kuvan, jossa näyttää tyylikkäältä, kuvan, jossa näyttää aikaansaavalta, kuvan, jossa näyttää nätiltä, kuvan, jossa näyttää dramaattiselta, tai kuvan, jossa näyttää kaikelta muulta kuin siltä, miltä oman pään sisällä tuntuu. Se on vastavoima päänsisäisille noidankehille, itsensä uudelleenkeksimistä. Päivinä, jolloin tuntee itsensä arvottomaksi, annos narsismisegoistista itsensärakastamista tekee ainoastaan hyvää. Tää on yks mun selviytymiskeinoni. On vaan tosi positiivista ekstraa, että siitä on myös muille iloa, inspiraatiota ja ehkä jopa apua. ^^

before the storm 1
Jakku ja t-paita - COS
farkut - Dr Denim, Plenty
Nilkkurit - Vagabond
Kello - Michael Kors
Laukku - Zara

before the storm 14
Lempparikengät – syksyn hyvä puoli on se, että viitsii luopua ballerinoista ja sandaaleista ja pukeutua rouheisiin korkonilkkureihin!
before the storm 13

Tykkään tuon COSin takin laatikkomaisesta mallista aika huimasti, lisäksi se on mukavasti pitkä ja väljä, ei liikaa muotoon ommeltu perusjakku. Pidän siitä, että se laskeutuu selässä suoraan alas, eikä halaa ihoa. Ohuutensa takia se kuitenkaan ei anna tönkköä tai aivan ylisuurta vaikutelmaa, vaan takertuu hetkeksi selän ja lantion kaariin, myötäilee, muttei jää paikoilleen. Takin päälliosa on villaa, mikä antaa sille kauniin tekstuurin. Tämä vaate tulee palvelemaan mua kyllä vuosia.

Kokonaisolemusta voisi vielä värittää näin syksyn kunniaksi sinisellä ripsivärillä, josta jo kirjoittelinkin. Myös se violetti huulipuna toimii!

before the storm 7
before the storm 6
before the storm 12

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia :

rinkeli kirjoitti...

miten ihmeessä saat jakun hihat pysymään ylhäällä? olen yrittänyt niitä rutata mutta ne luiskahtavat käsivarsia alas noin minuutin sisään. oikeasti.

Maria Morri kirjoitti...

Mä pyrin rullaan ne niin tiukasti kyynärpään yläpuolelle, ettei ne valahtais, mutta kyllä ne valahtelee välillä siltikin. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...