2.9.2012

Paavo ei ollut täälläkään


Voi Paavo, minkä teit. Et ollut Savonlinnan oopperajuhlilla täyttämässä velvollisuuksiasi, etkä ollut myöskään Sofi Oksasen kirjanjulkaisutilaisuudessa. Et ollut eilen Pasilan Alepassa, et Big Brother -talossa ja tänään et ollut ottamassa aurinkoa kanssani. Tämä on rimanalitus. Paavo, olet kulttuuriministeri. Sinulla pitäisi olla sydäntä ja älyä, mutta et kai ollut paikalla, kun niitä jaettiin.

Tänään luin Mtv3:n uutisen, jonka mukaan sinulle vinoillaan Facebookissa, ja tätä edeltävän otsikon, jonka mukaan sinulle on perustettu oma pilkkasivusto, mutta et ollut mailla halmeilla kommentoimassa väitteitä. Kun Maikkarin uutisesta sitten poistettiin kommentointimahdollisuus (joka myöhemmin palautettiin, ja sittemmin taas ilmeisesti poistettiin?), taas olit teillä tietämättömillä. Keskisuomalainen korjasi oman uutisensa vastaamaan paremmin todellisuutta, mutta et varmaan ollut silloinkaan tapojesi mukaan paikalla. Paavo, missä sä oikein olet?

https://www.facebook.com/PaavoEiOllutTaallakaan

11 kommenttia :

Maria Morri kirjoitti...

Huumori on toimittajille välillä niin vaikeaa.
"myös: “kiitti vitusti” ei ole kehu"
http://funpastimes.com/?p=1780

Maria Morri kirjoitti...

Mtv3:n uusin otsikkoversio: "Paavo Arhinmäelle oma sivusto Facebookiin" Eih, ei se nyt ihan sekään ole se pointti, varmaan oli jo oma sivusto ennestäänkin... xD

Maria Morri kirjoitti...

Ja siis kaksi ensimmäistä ovat aikajärjestyksessä:
"Paavo Arhinmäelle pilkkasivusto Facebookkiin" ja
Paavo Arhinmäelle vinoillaan Facebookissa .

Riikka kirjoitti...

Hahhaa, voi mtv3 :D Uutisointi on joskus erittäin haastavaa!

Maria Morri kirjoitti...

On joo :D Pitäs hoksata niinkun kenestä tai mistä irvaillaan ja mihin se pilkka kohdistuukaan... :D

Hanna kirjoitti...

Hahha, hauska idea toi Facebook -yhteiso! Kiitos kun kirjoitit siita, en ois muuten tormannytkaan!


p.s. miten kun on niin paljon media-alan ja tiedotusopin opiskelijoita ja ammattilaisia, ei maikkari silti loyda toihin ketaan sisalukutaitoista? Ei se hjuumori niin vaikeaa ole!

Maria Morri kirjoitti...

Ollos hyvä :D Mä bongasin ton eilen illalla ja nauroin niin makeasti, sillon sillä oli vasta parituhatta jäsentä. Nyt jo yli 7000, aika hyvin se levinnyt... :D

Maria Morri kirjoitti...

Ei ollut Paavo myöskään Lidlissä. Liekö tuolla Leonard Cohenin konsertissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kertokaapa, ihmiset, miksi kulttuuri- ja urheiluministerien pestit katsotaan tällaiseksi pellesarjaksi? Eikö niissä riitä oikeita tehtäviä vai miksi näiden pitää olla aina joka ainoata tapahtumaa katsomassa?
Mikseivät valtiovarain- ja elinkeinoministerit ole aina Nokian osavuosikatsauksia ja yhtiökokouksia seuraamassa, vaikka syytä varmasti olisi enemmän?

Maria Morri kirjoitti...

Anonyymi, niinpä, sanopa muuta! Varmaan se johtuu ylipäätään tästä valloillaan olevasta arvostuksesta, että melkein kaikki muut asiat ovat tärkeämpiä kuin taiteeseen ja kulttuuriin liittyvät sellaiset. Olishan jotkut ihan valmiita heivaamaan kuvistakin koulujen opetussuunnitelmista. Se ei tuota valtaisia määriä verorahoja tai työpaikkoja, joten se ei ole "arvokasta".

Joidenkin osalta kulttuuriministerin pestiä kohtaan tuntema vähättely voi johtua myös siitä katsantokannasta, että valtiolla ja yhteiskunnan kulttuurielämällä ei tulisi olla mitään kytköstä. Että on väärin, että väkivaltakoneistolla säädellään jotenkin valtion taholta kansalaisten henkistä kulttuuripääomaa ja sitä, mitä siellä taiteen piirissä tehdään.

Anonyymi kirjoitti...

Paavo ompi paras! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...