23.9.2012

Muutama otos Spartoolta

Tarkkailin flunssaisena ajankulunani uutuuksia yhteistyökumppanini Spartoon syysvalikoimasta (tuskin olen tässä puolittain sairastellessa muuta tehnytkään, kuin joko surffannut nettikaupoissa tai vääntänyt Facebookissa), ja esittelen seuraavassa muutaman silmääni osuneen kiinnostavan yksilön.

Now-nimisellä kenkämerkillä (ks. kuva yllä) on paljon pääkallopainatusta nahkasaappaissaan (ei toki läheskään kaikissa). Pitkävartisissa, lyhytvartisissa ja erilaisissa prätkäbuutseissa sellainen tuntuu aika sopivalta, eikä nyt voi sanoa, että ihan tavanomaiseltakaan. Sopisi myös tällaiselle piraatille. ;) Tykkään siitä, että nuo painatukset ovat, erityisesti tuossa yllä olevassa kengässä, tyylikkäästi ja siististi tehty. Kengät eivät ole mitenkään edullisimmasta päästä, hinnat pyörivät uutuuksissa reippaastikin päälle parinsadan euron, mutta saahan sitä likka ihailla. :)


Tänä syksynä cowboy-buutsit palaavat ehkä vähän salakavalasti ja takavasemmalta trendikentälle, ja hämmästyttävää kyllä, en täysin vierasta ajatusta. Edellisen kerran muistan kauhistelleeni buutseja joskus vuonna 2006-2007, ja muistan vannoneeni aika pyhästi ja hartaasti, ettei tämä tule olemaan mun juttuni. Noh, kaikkihan me tiedämme, mitä tuollaisille "ei koskaan" -ideologioille suorastaan väistämättä käy. ;D Tsekkaa Casual Attituden cowboy-vibat ja muut buutsit!

Kuten olette ehkä huomanneet kaupan hyllyjäkin katsoessanne, wedge sneakerit ovat tulleet jäädäkseen. Ainakin vuodeksi. Ehkä kahdeksi. Melkein kaikilta tennarimallisia vapaa-ajan kenkiä myyviltä merkeiltä alkaa löytyä jo oma versionsa. Yllä ovat Blinkin ja Piecesin popottimet. Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan tilanteen kehittymistä... Omasta mielestäni ASHilla on vaan yhä edelleen ne hienoimmat, mahdanko yhtään olla puolueellinen. ;)

Mainosyhteistyö
Kuvat via Spartoo.fi

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...