29.9.2012

Lauantainen asu

last saturday of september 3

Tällaisessa asussa viihdyin tänään. Vähän meinaa hajotella tää viikonloppu, pitäisi vastata pariin vaalikoneeseen, lukea TENTTIKIRJA, tehdä pari yhteistyökuviosäätöä, väsätä piraattien Facebook-grafiikka-asioita ja sit vähän lisää tenttiinlukemista ja vaalikoneita. Noh, on niitä sentään vähemmän kuin eduskuntavaalien alla. :) Jossain välissä pitäs vähän rentoutuakin ja kumota tuota punkkua alas.

Asuni rakensin noiden Spartoolta saatujen Vagabondin nauhallisten buutsien ympärille (vastaavanlaisia popottimia muuten löytyy valikoimasta edelleen, alennuspuolella taitaa vielä peräti olla tuota ihan samaakin kenkämallia). Rennon ronski maiharifiilis terävöittyy, kun kaveriksi lisää jakun. Muutenkin olen huomannut, että nahkatakkeja asioittavat korkkarit, kun taas jakkuja hilataan alas norsunluutornista matalilla kengillä. Maiharit ja tennarit niistä kaikista rennoimpina.

Nuo nimenomaiset Vagabondit ovat vieläpä siitä erittäin hyvät ja loistavat, että niillä pärjää syksystä talven kautta kevääseen. Niiden kumisissa pohjissa on riittävästi uraa, jottei jäällä töpsyttelijä liikaa liukastele, mutta toisaalta ne näyttävät riittävän siroilta ja ajattomilta, etteivät ne huuda "olen jo antanut periksi ja odotan lumen tippuvan taivaalta hetkenä minä hyvänsä". ;) Lisäksi pohjallisilla niistä saa joko vilpoisemmat tai lämpöisemmät: villapohjalliset ovat heti villasukan jälkeen maailman ihanin keksintö.

last saturday of september 9
last saturday of september 4
last saturday of september 1 
Takki - H&M
Paita - COS
Farkut - Dr Denim
Kengät - Vagabond
Laukku - Filippa K
Villahuivi - All Saints Men
last saturday of september 2 last saturday of september 8 last saturday of september 7

Kuviin on päässyt mukaan myös uusi Filippa K:n pikkulaukku, jonka löysin alennetulla hinnalla syksyä piristämään.  Sanonpahan vaan, että on aikamoinen tilaihme, vaikka niin on pienen näköinen.

Mainosyhteistyö

P.s. Sniff mulla on jo nyt niin ikävä mun melkein-naapuria Nooraa, joka nyt reissaa siellä Aasiassa kuukausikaupalla! Onneksi bloggailee sieltä kuulumisia. ^^ 

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Sun hiukset näyttää upeilta!

Kävin itsekin Mialla ja nyt on uuden kampaajan etsiminen edessä. Toi sun uus paikka vaikuttaa hyvältä, täytyy pohtia antaako budjetti myöten.

Maria Morri kirjoitti...

Kiitti! :) Tuolla Profissahan on sellainen taitotasosysteemi, että kampaajat/parturit on kouluttautumisensa ja työkokemusvuosiensa perusteella luokiteltu eri tasoille, ykköstason tyypit on halvempia kuin kakkostason jne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...