19.9.2012

Lasit?

Mun pitää ehkä hankkia silmälasit jossain lähitulevaisuudessa. Sitten kun näin tapahtuu, tahdon ehdottomasti raybanmaiset nörttihipsterilasit (jotka oli klassikot jo ennenkuin sun mutsis tykkäs niistä), maksoi mitä maksoi, koska ne puhuttelee mun sielua ja kulutusidentiteettiä ja niin edelleen. Tsek vaikka nää yölliset, webbikameran avulla Mister Spexissa otetut sovituskuvat!
Eiks muuten olekin hienoa elää tulevaisuudessa, kaikki tälläset jutut on niin scifiä ettei tosikaan! Siis huomatkaa miten ohjelma osaa tunnistaa kasvot, käännellä ja pyöritellä laseja pään mukana ja vielä lisätä linssiheijastuksetkin!

Mä meen nyt nukkuun.
:D

5 kommenttia :

June kirjoitti...

Mä hankin tummanruskeakuvioiset Reiskat tossa keväällä, ja nää on kyllä ihanat!! Parhauspleksit. Ja sopii kyllä sullekin. :)

Maria Morri kirjoitti...

Pitää mennä täs sovitteleen.. :D

Jonna kirjoitti...

Mä haluaisin uudet pleksit! Vanhat on tosi epämuodikkaat ja tylsät! Haaveilen itse fiftarihenkisistä kissansilmärilleistä.. :)

Maria Morri kirjoitti...

Kissansilmärillit on kyl kans makeet! Mä haluaisin pystyä kans rokkaamaan niitä, mut mun päähän ne ei vaan oikein mee fiksusti. :D

noora kirjoitti...

Mulla on kanssa vähän sellainen olo, että saattaa olla lasien hankinta edessä. Huomaa luennoilla, että on pakko istua suht edessä jos haluaa nähdä kalvot kunnolla. Jos vähänkin pienempää tekstiä laitetaan, niin menee siristelyksi. :D Tarttis siis mennä näöntarkastukseen tarkistamaan simmujen tilanne. Silmälasit on kyllä kalliita, joten siinä mielessä niiden hankkiminen ei niinkään houkuta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...