30.9.2012

Kenkähaaveena valkoiset Converset


Olen saanut ihan hillittömän päähänpinttymän valkoisista Converse-tennareista. Ne näyttävät yhtä aikaa raikkailta, cooleilta ja oikeassa asukokonaisuudessa myös erittäin hienostuneilta. Ainakin Tampereen keskustassa olen myös nähnyt nuorilla naisihmisillä runsaasti erilaisia valkoisia tennareita, liekö niitä ollut jo vaikka kuinka pitkään, mutta jotenkin silmäni on alkanut vasta nyt huomaamaan niitä. Jännä, miten sitä huomaa eri aikoina ihan erilaisia asioita, jotenkin virittyy erilaisille taajuuksille.

En kuitenkaan halua mitä tahansa valkoisia kanvaasitennareita, vaan nimenomaan nahkapintaiset sellaiset. Conversen kengät ovat olleet tässä lajissaan mielestäni hienoimmat. Ja kuten eräs ystäväni totesi, sellaiset on paljon helpompi pitää puhtaanakin: valkoiseen nahkaan ei lika pinty samalla tavalla kuin valkoiseen kankaaseen, vaan nahkapinta on helpompi puhdistaa (ja suojata).

Kuten ehkä tiedätte, arkailen valkoista väriä ihan hirveästi, koska onnistun aina jotenkin sotkemaan valkoiset vaatteet. Ette uskoisikaan, millainen Murphyn laki jopa tavallisia valkoisia teeppareita seuraa, kun pääsevät allekirjoittaneen vaikutuspiiriin. Heh heh, ei paljoa naurata, ei. :D

Tsekkailkaapas näitä Pinterestistä bongattuja leidejä, jotka pukevat valkoiset Converset aivan mielettömän upeasti! Ne sopivat niin paljaiden säärten kuin pillifarkujenkn kaveriksi, niin jakun kuin farkkushortsienkin kera. Hämmästyttävän monikäyttöiset, sanoisinko.

Source: lookbook.nu via Maria on Pinterest


Source: kenzas.se via Maria on Pinterest
Iskeekö valkoisten tennareiden kansanvalloitus teihin, vai oletteko värinsä puolesta käytännöllisempien jalkineiden sporttaajia?

Mainosyhteistyö
Ylin kuva via Spartoo.fi

3 kommenttia :

Marsu kirjoitti...

Kankaiset voi onneksi pestä koneessa!

Seregi kirjoitti...

Palefacellahan oli silloin toissavuonna (?) valkoiset tennarit Linnan juhlissa. Joten kai ne ihan pärevät kengät ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kolmet erilliset valkoiset Converset ja vielä yhdet luonnonvalkoiset paljettipintaiset. Kankaisetkin on helppo pitää puhtaana kun ne voi pestä koneessa. Nahkaisiin on sen sijaan tullut väriä farkuista ja niitä en ole saanut hankittua puhtaaksi. Mutta tosiaan, todelliset luottokengät!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...