24.9.2012

Gangnam Style

Kaikille lienee tässä kohtaa jo tuttu tämä ihan megasupersuosituksi noussut k-popin eli korealaisen popin edustajan, PSYn musiikkivideo Gangnam Style. Jos ei, tsek se tästä alta:


Gangnam Style on ilmiö, viraalinen. Pilke silmäkulmassa tehty, tähtitieteellistä swagia uhkuva, kuninkaallisesti hyvän maun rajojen yli kurkisteleva, vähän jo psykedeelisen puoleinen, mutta silti ah niin hyväntuulinen ja tanssittava kokonaisuus on kerännyt valtaisaa suosiota (se on Youtuben suosituin koreapoppivideo) ja lukuisia faneja, jotka jäljittelevät videon ideaa omilla kokoonpanoillaan.

Tässä sitä fanien demonstroimaa fanikulttuuria, eikä varsinaisesti aivan tähän nykyiseen tekojänoikeushysteriaan istuvaa, että tehdään omia videoita ja läntätään päälle jonkun muun biisi maksamatta siitä penniäkään. ;) Mutta kuka nyt voi väittää, ettei tää kaikki olis vaan artistille kotiin päin? :D Ei sillä, että häntä olisi tuntunut yhtään nämä haittaavan, päinvastoin, PSY on twiittaillut niitä ja arvioinut muutamia parhaimmista. ;)

Tässä muutama valikoima Gangnam Stylen variaatioista:

Lifeguard Style (Gangnam Style Remake) 
(kaikki videolla esiintyneet hengenpelastajat erotettiin videon takia, vaikka se tehtiin työajan ulkopuolella, ja vaikka PSY vetosi julkisuudessa hengenpelastajien puolesta)


Gangnam Style Flashmob (illegal mob) - Happy Holiday Indonesia #5 


"BABY" GANGNAM STYLE PARODY (강남스타일) feat. Baby Psy & LA Moms! 


Gangnam Style - USNA Spirit Spot

ComPSYlation, sanoisinko, että Gangnam Style goes movies... 
Tsek erityisesti videon loppuosa 3.30 alkaen! :D 

Eiköhän näillä lähde viikko iloisesti käyntiin! :D

1 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Joillain on aikaa:D On kyllä hauskoja noi parodiat. Mutta tosielämässä kyllä hiukan koomisen näköistä, kun yökerhon tanssilattialla jokainen vetää omaa tyyliään tästä tanssista :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...