13.9.2012

Filippa K Mini Leather Bag

filippa k mini bag 1

Tämä on nyt taas kategoriassa "no olisin voinut elää ilmankin", mutta olen katsellut tätä Filippa K:n pikkulaukkua jo varmaan vuoden. Kun se nyt on syyskuun ajan Stockmannin kanta-asiastarjouksessa *, otin sen jo suoranaisena kohtalona. Minulla ei ollut yhtäkään pientä, olan yli heitettävää pientä pussukkaa, jonka kanssa käydä vaikka kaupungilla, ja jonka kanssa kädet jäisivät vapaaksi, eikä vastaani tullut mitään tätä pientä kaunotarta parempaakaan. Joten hyvin kävi. :) Kätevää tässä laukussa on myös se, että olkahihnaa voi säätää liukuvasti juuri tasan itselle sopivaksi. Ette uskoisi, miten tavatonta sellainenkin on. :D

* = mainoslinkki

filippa k mini bag 2Mukavaa torstaita kaikille! Tää likka koittaa nyt keräillä itsensä ja jatkaa tenttiin lukemista.

4 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

On kyllä nätti tuo laukku :) Jos ene olisi tuonut Lontoosta kahta laukkua mukanani niin voisin itsekin sortua tuohon.

Tentti, mikä se sellainen on? Voiko sitä syödä? No, ei vaineskaan.. Itse ajattelin aloittaa tenttimisurakan kuukauden päästä 9 opintopisteen paketilla yhdessä tentissä, kirjat pitäis varmaan hakea kirjastosta ja silleen :P Kai mä tosta yhdeksästä opintopisteestä selviän kun onnistuin kesälle kahteen eri otteeseen tentiimään se 7 op:tä, että 8 op:ta yhdessä tentissä (en siis samassa vaan erikseen). Ei kai se yks op voi venettä kaataa. Eihän?

Maria Morri kirjoitti...

Hehe, sympatiani ja tsemppaukseni, on se kuitenkin iso paketti! Ite oon tehnyt näitä 6opparin kirjapaketteja tässä...

jenny kirjoitti...

Tilasin juuri saman laukun Heposta, kun kaikki laukut oli -30%. Hintaa jäi vain 104e, mikä lämmitti mieltä koska olen kytännyt laukkua jo kauan :) Toivottavasti laukku on laadukas eikä hentoisen oloinen olkanauha heti hajoa.

Maria Morri kirjoitti...

Wau, olipa aika tosi hyvä tarjous! :) Joo, toivotaan ettei hajoo, vaikka toisaalta onhan tohon helppo hankkia uus hihna, kun sen vanhan saa niin kätsysti irrotettua siitä. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...