14.9.2012

Eple & Melk täällä taas

130912 2

En olekaan pitkään aikaan saanut käytettyä tätä ihanaa Eple & Melkin takkia, jonka olen muinoin saanut Modepassin stailausprojektin kautta itselleni. Aina on ollut joko liian kuuma tai kylmä, en ole keksinyt mitä pukea sen kanssa, mieli on tehnyt pukea jotain muuta tai sitten olen toisinaan vain unohtanut henkarissa riippuvan aarteen omiin oloihinsa. Välillä en ole vain raaskinut. Sitä suuremmalla syyllä nautin aurinkoisesta syyspäivästä ohut rotsi niskassa tietäen, että olkapäiden mokkanahkapalat sädehtivät himmeästi kirkkaassa valossa. Varsinainen statement piece.

...Ja whoa, miten tuo tukan liukuväri päättikin hypätä näissä kuvissa esiin oikein kunnolla! Jeah, mahtavaa!

130912 3
130912 1
Takki - Eple & Melk (saatu),
farkut - Dr Denim,
t-paita - Filippa K
kengät - Unisa,
riipus - Efva Attling,
laukku - Selected Femme

130912 6

Tsekatkaas nää jaetulle ensimmäiselle sijalle Vagabondien Audreyn kanssa maailman mukavimmista korkkareista päässeet Unisan nahkanilkkurit. Mä olen just niinkun tota vaille vararikossa näiden viime aikoina tekemieni hankintojen kanssa, muttakun pidän supermukavia korkonilkkureita sen verran harvinaisena asiana (ja oon menneisyydessäni traumatisoitunut riittävästi sellaisten puutteesta), että mulle iskee paniikki törmätessäni sellaisiin. "Mä en enää ikinä löydä yhtä hyviä!" Mutta kyllä mä sitten rakastankin ja kovaa.

130912 7

Ai niin, aivan ERINOMAISIA uutisia, ystävät rakkaat! Piraattipuolueen tiedottaja ja Uudenmaan piraattien puheenjohtaja Janne Paalijärvi on saanut hovioikeudessa vapauttavan päätöksen Kaisa Rastimon kunnianloukkausjutussa! Niin pitääkin, ja aivan älyvapaa juttuhan se on koko ajan ollutkin, käytännössä syyte rapsahti Rastimon itsensä siteeraamisesta Kuvalaudalla. Täydellisen väärin koko syyte.

Harmi vain, että oikeus määräsi valtion korvaamaan oikeudenkäyntikulut, joten veronmaksajien rahoillahan tätäkin sirkusta sitten on pyöritetty. Katsotaan, valittaako Rastimo päätöksestä. Mutta että vaihteeksi nyt näinkin hyvin oikeus toteutuu!

Tsekkaa myös Piraattipuolueen tiedote.

Perjantait kaikille! ^^

2 kommenttia :

Paholaisen Asianajaja kirjoitti...

Neljäs kuva on mielestäni sävähdyttävän kaunis. Hiukset juuri oikealla tavalla tuulen vietävänä ja kasvojen asento. Piristi päivääni.

Maria Morri kirjoitti...

Hahaa, tänks! ^^ Hauskaa jos piristin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...