9.8.2012

Time Will Destroy Me by Weekday

time will destroy me 4

Haluatko olla khuul? Heitä arskat naamalle, päälle printtipaita ja bleiseri, josta kääräiset hihat ylös. Kulunut denim viimeistelee tyylin.

Tämä t-paita on löytö Weekdaysta, ja vaikka enimmäkseen nukun ja zombeilen kotona näissä printtiteeppareissa, tästä on tullut aika iso suosikki myös "ihmisten ilmoille" pukeutuessani. Tykkäilen muutenkin tositosi kovasti Weekdayn printtipaidoista, tyylikkäät designit kohtaavat mielenkiintoisia ja puhuttelevia sisältöjä. Materiaalit paidoissa ovat ihanan pehmeitä ja lepposia päällä.

Teksti "Time will destroy me" tuo mieleen Gaspar Noén elokuvan Irréversible, jonka alussa/lopussa ääneenlausuttuna kuuluu ja sittemmin stroboilee teksti "Le temps détruit tout" eli "Time destroys everything". Tämä mielleyhtymä yhdistettynä hienoon fonttiin ja tekstinasetteluun vetoaa aika kovaa meikäläiseen. Asiaan jotenkin tuntui kuuluvan rakas ankh-riipukseni, joka puolestaan edustaa ikuista elämää, joten sekin pääsi asuun mukaan. Kyllä nyt ollaan metafyysisen jännän äärellä.

time will destroy me 7
time will destroy me 6
time will destroy me 5
Paita - Weekday, jakku - Zara, shortsit - H&M, kello - Michael Kors, ankh - British Museum, laukku - Selected Femme, aurinkolasit - Asos

11 kommenttia :

Annu Laine kirjoitti...

Toisille, kuten minulle, tämä kyseinen operaatio ei riitä cooliuden saavuttamiseen. :D Mut sulle kyllä. Upee asu. Plus diggaan sun hiuksista ihan sikana! Oon ite odottanut parturia kuin kuuta nousevaa viimeiset kolme viikkoa, onneksi ei enää tarvitse odottaa kuin ylihuomiseen.

Maria Morri kirjoitti...

Hehe, noh, ehkä siihen tarvii sen, että on juuri kiivennyt sängystä tukka sekasena ja hengitys pahanhajuisena, kuten tos mun kuvaustilanteessa about tapahtui. :D Mutta kiitos anyways. ;)

Tiedän tunteen, toi parturinodottelu on aina vähän semmosta malttamatonta. ;) Mitä enemmän juurikasvua, sen pahempi odotus :D

Enni kirjoitti...

duuude synkkää ;D Ei vaan, ihana asu:)

Maria Morri kirjoitti...

Deep shit :D Synkistely on kyllä varsinkin näin harmaana loppukesänä kyllä ihan paikallaan. x) Ja kiitti :)

Jose kirjoitti...

No näyttää kyllä helkutin hyvältä sun ylläs! En tajuu kun ite näytän bleiserin kanssa aina tantalta enkä tod. tollaselta rennon rouheelta niinku toivoisin. :P

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos, kiitos. :) Mä sanoisin, että arskat kyllä rouhevoittaa asua kuin asua, silmänräpäyksessä! Samoin johonkin rock-henkiseen yläosaan jakun yhdistäminen. :) Ja oikeesti toi hihojen kääriminen tekee paljon!

Diana Marks kirjoitti...

This is such a cool looK! I am your blogovin follower, are you following me back?


LA By Diana Live Magazine

Maria Morri kirjoitti...

Thank you so much, and thanks for following! :) I'm following you back!

Anu kirjoitti...

Katsoin että heiohoo Sistersin klassikkopaita, mutta ei ollutkaan - tää on kyllä niin nykyaikaa.

http://www.tshirtgrill.com/products/51DB17F1838B43E7906755AC8D99AD24.jpg

Mut muuten asu on aika napsa :)

(Sori anonyymi kommentti, mut ei ole blogia.)

Maria Morri kirjoitti...

Hehee, aika hauskaa että tuosta tehty tuollainen muunnos :D Mut tätähän tää on, kaikki kiertää. ;) Eikä mitään hätää anonyymeilyn kanssa, ei se nimi, vaan se sisältö. :)

Anu kirjoitti...

Hyvä :) Aloin edellisen kommentin jälkeen miettimään, että toi paita on salaa aika meta, itse asiassa. Monellakin tapaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...